Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

☦ “Τίς Θεός μέγας ὡς ὁ Θεός ἡμῶν; σύ εἶ ὁ Θεός ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος”

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020

ΜΟΝΑΔΙΚΟ VIDEO-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΝ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗ!!!

Είμαστε σε τροχιά γεγονότων που προφητεύθηκαν.

Τα δεινά θα αυξάνονται εκθετικά για λίγο ακόμη. Όλα θυμίζουν απαρχή μεγάλου πολέμου ενώ οι πνευματικές μάχες ξεκίνησαν ήδη. Είμαστε σε τροχιά γεγονότων που προφητεύθηκαν. Οι αντίχριστοι νομίζουν ότι κάνουν κουμάντο αλλά ούτε τον εαυτό τους ελέγχουν.
Ξεχειλίζει η υποκρισία με μεγαλοστομίες ανθρωπισμού, ενώ ο κατά εξοχή ανθρωποκτόνος τρίβει τα χέρια του. Ο κορωνοιός ήταν το κερασάκι στην τούρτα της παγκοσμιοποίησης που την ξύνισε. Ότι διεστραμμένο τώρα θα εφαρμοστεί γιατί δεν έχουν άλλες λύσεις εκτός από αυτές που τους σερβίρουν.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ - ΝΗΣΤΕΙΑ -ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/3/2020

Προς,
   
Κλήρο και χριστεπώνυμο πλήρωμα της ορθοδόξου εκκλησίας μας.

    Σήμερα Παρασκευή 27/3/2020 στις 21:00μμ ολόκληρο το Άγιον Όρος θα κάνει αγρυπνία αφιερωμένη στην Παναγία μας και στον Άγιο Χαράλαμπο για την παγκόσμια αυτή πανδημία.

   Παρακαλούμε πολύ αυτό το μήνυμα να φτάσει σε όλους τους ορθοδόξους χριστιανούς,ώστε όλοι μαζί αυτή την Παρασκευή να ενώσουμε τις προσευχές μας για να μας λυπηθεί ο Tρισυπόστατος Θεός και να μας απαλλάξει από την επιβολή αυτής της δοκιμασίας, με τη χάρη του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, δια πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου, παντών των Ασωμάτων Δυνάμεων και παντών των Αγίων μας.

    Αγιορείτες Πατέρες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...