Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

† "Πώς μή θαυμάσωμεν, τόν θεανδρικόν σου Τόκον Πανσεβάσμιε;"

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ : 25 Ιανουαρίου 2015 βγήκαν – 25 Ιανουαρίου 2019 έδωσαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Και τώρα χριστοκτόνοι τι άλλο  έχει σειρά; Τόσα χρόνια δουλεύτε μυστικά στα σπλάχνα της χώρας αλλά αυτά δεν βρωμίζουν και τούτες τις ώρες αναζωογονούνται. Πάντα δούλευαν με τα δικά τους σημεία αλλά που να ξέρουν ότι τα βάζει ο ίδιος ΕΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ και ΑΝΑΣΤΗΜΈΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ για να δείξει και να αφυπνίσει τον εν υπνώσει Λαό από τον λήθαργο της αμαρτίας που αυτοί την φέρατε.

25 Ιανουαρίου 2015
Πανηγύρια και χοροί στα Προπύλαια
«Ιστορική νίκη για την Αριστερά στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αλλά και έτοιμη μια κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ το βράδυ της 26ης!»  https://www.tanea.gr

Αφήνω τον Βασίλη Καπούλα να μας περιγράψει με την πένα του αυτό που βιώνουμε:

«25-1-2019, η σημερινή είναι μια αποφράδα ημέρα για τον Ελληνισμό καθώς η εθνική ήττα που υπέστη με την εκχώρηση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς μπορεί να συγκριθεί μόνο με την Μικρασιατική καταστροφή του 1922 και την Κυπριακή τραγωδία του 1974.

Οι ευθύνες ειδικά του ελληνικού πολιτικού προσωπικού και γενικά του ελληνικού πολιτικού συστήματος που διαχειρίστηκαν το Σκοπιανό, είναι τεράστιες.

Από τις πολιτικές ευθύνες πέραν των 153 αυτουργών έχουν και αυτοί που είτε διαφώνησαν καθυστερημένα και σε χαμηλούς τόνους (Κ.Καραμανλής) ενώ θεσμικές ευθύνες έχουν και όσοι κατέχουν θέσεις από τις οποίες θα μπορούσαν να πλήξουν την εκχώρηση της Μακεδονίας και δεν το έπραξαν όπως ο ΠτΔ,Π.Παυλόπουλος (δείτε παρακάτω τι γράφει το Σύνταγμα).

Και οι δύο φέρουν ευθύνες για τα δεινά που έρχονται. Είναι συνυπεύθυνοι για την εκχώρηση της Μακεδονίας από την στιγμή που δεν έκαναν εγκαίρως τίποτα για να την αλλάξουν.

Πώς θα αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους όταν παραδίδουμε έδαφος -διότι το όνομα φέρει έδαφος και αυτό θα αποδειχτεί δυστυχώς στο μέλλον- γλώσσα, ταυτότητα στους Σκοπιανούς;

Οταν δεχόμαστε μια εθνική καταστροφή χωρίς να πέσει... τουφεκιά, χωρίς να βρίσκεται η χώρα σε εμπόλεμη κατάσταση. Οταν οι ΕΔ βλέπουν οικιοθελή παράδοση άνευ όρων στις επιταγές των ξένων κέντρων εξουσίας.

Το ηθικό στο στράτευμα είναι στο ναδίρ. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες σειρά παίρνει το Αιγαίο, τα κοιτάσματα και η Κύπρος.»
https://www.pronews.gr

Δεν μας στέρησαν μόνο τα πνευματικά δικαιώματα μας αλλά και τα Δημοκρατικά , το δε Σύνταγμα το έκαναν κουρελόχαρτο

Τέτοιοι ήταν ανέκαθεν και τέτοιοι θα παραμείνουν.

Όμως ως παραμυθητική παρηγορία έχουμε τους Πατέρες μας στην θριαμβεύουσα Εκκλησία και τα παραδείγματα των ηρώων μας.

«Διότι όπως βλέπουμε σήμερα τόν κόσμο γενικώς, ότι δεν εδύνατο ο Θεός πλέον να ανεχθεί εκείνη την λυπηράν κατάσταση σ’όλη τήν οικουμένη μηδαμώς εξαιρουμένης και της Ελλάδος, πού τήν αγαπά περισσότερο και το οποίο στα χαρτιά μας λέει και σε λίγο πραγματοποιούνται, ότι ή Ελλάς, ή Ελλάς θά δείτε σέ λίγο πόσο θά γίνει μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη.

έχουμε ολίγες ημέρες νά μην έρχονται σέ απόγνωση!

μόνο οφείλουμε να κηρύττουμε παντού καί νά λέγωμε παντού ότι καί πολλά καλά θέλουμε,

Έχει πει καί ό Θεός ότι «ουδέ θρίξ της κεφαλής δέν θά πειραχθή εις τους μετανοούντας», αλλά όχι μετάνοια όπως τήν θέλουμε.

Άρα λοιπόν, αγαπητοί, οφείλουμε νά γνωρίσουμε ότι, μή φοβηθούμε ό,τι λέγουν, ό,τι κάνουν καί ότι γίνεται, «ταύτα δει γενέσθαι».

Καταλάβατε; Πρέπει νά γίνουν αυτά!!!

Ήλθε η ώρα πλέον νά καθαρίσει, όχι η Δευτέρα Παρουσία, νά καθαρίσει τήν ήρα άπό τό στάρι.

Καί ή πρώτη, η πρώτη Ελλάς αυτήν πού θά υποστεί από τους Τούρκους μια Μικρή, μια μικρή αυτήν όπως είπομεν προσβολή, αλλά είναι ό τάφος τους όμως της Τουρκίας!» Προφητεία τού Γέροντα Σίμωνα Αρβανίτη για την Ελλάδα  http://www.diakonima.gr

Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΥΓ: με πυρετό άνω των 39 ότι θες γράφεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...