Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

☦"Λίαν εὔφρανας τούς ὀρθοδόξους, καί κατῄσχυνας τούς κακοδόξους, Εὐφημία Χριστοῦ καλλιπάρθενε"

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

H εμφάνιση της Παναγίας στον πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ στη μονή Σαϊντανάγιας στη Συρία

Θ.Π: ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑ ΔΕΝ ΦΥΛΆΕΙ ΜΌΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΑΛΛΆ ΈΧΕΙ ΑΝΑΛΆΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΎΛΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ !!!
Ήταν βράδυ στη μονή της Παναγίας της Σαιντανάγιας στο όρος Καλαμούν στην περιφέρεια Δαμασκού. Το μοναστήρι είχε κλείσει.Ένας απρόσμενος επισκέπτης χτυπάει επίμονα την πόρτα...
Η καλόγρια, που είναι υπεύθυνη για την είσοδο στη πύλη, ανοίγει, αφού πρώτα βεβαιωθεί για το ποιος είναι. Ναι, ήταν ο πρόεδρος της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας, ο Bashar al Assad.
Εμβρόντητες μένουν οι μοναχές καθώς αιφνιδιάστηκαν από την αιφνιδιαστική όσο και απροσδόκητη επιβλητική του παρουσία. Τις χαιρέτησε με σεβασμό και τους δήλωσε ότι ήρθε για προσκύνημα. Τους ζήτησε μόνο να διασφαλίσουν ότι θα είναι μόνος του στο ναό, γιατί θα ήθελε να προσευχηθεί στην Παναγία απερίσπαστος και να μην είναι κανείς άλλος στην εκκλησία.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

-η μοίρα δεν είναι εντός της Ελλάδος, αλλά εκτός-
Δεν είναι η πρώτη φορά που έχω αναφερθεί εις την σημασία της ισορροπίας των δύο αυτών συγγενικών εννοιών, δηλαδή της συνείδησης και της ελευθεροκυριαρχίας. Η συνείδηση είναι η υπέρτατη και θεμελιώδης αρχή όλων των εννοιών και αξιών, η πρωτοπόρος δύναμη για την δημιουργία, το έργο κάθε ανθρώπου να προσφέρει ελεύθερα εις το κοινωνικό του σύνολο. Η ελευθερία είναι έμφυτη και ζωτικό συστατικό στοιχείο της ανθρώπινης ύπαρξης και δραστηριότητας του κάθε ανθρώπου να αποφασίζει για τον ιστορικό και γεωγραφικό αυτοπροσδιορισμό του που δεν είναι τίποτε άλλο από την ελευθεροκυριαρχία του.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...