Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

☦ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΠΑΪΣΙΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

Η Μακεδονία θα έχει πάντα ΣΤΑΥΡαετούς ΧΡΙΣΤΟΥ για να την σώζουν.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ - ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΦΡΙΤΤΟΥΝ

Το Αήττητο Όπλο! – Ύψωση του Τιμίου Σταυρού.

Εορτή καὶ πανήγυρις, ἀγαπητοί μου, σήμερα. Εἶνε σὰν Μεγάλη Παρασκευή.
Τὸ ἀπολυτίκιο, τὰ τροπάρια, ὁ ἀπόστολος, τὸ εὐαγγέλιο, ὅλα ὅσα λέγονται στὴ λατρεία μας τὴν ἅγια αὐτὴ ἡμέρα, ὑπενθυμίζουν τὴν ἱστορία τοῦ Χριστοῦ, τὴ θυσία τοῦ Γολγοθᾶ, δηλαδὴ τὴν ἀγάπη τοῦ Θεοῦ στὸ ἀνθρώπινο γένος.

Γνωρίζουν πολύ καλά οι τούρκοι το τι συμβαίνει γύρω και μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ για αυτό αποφάσισαν τελεσίδικα σήμερα να μην την κάνουν τζαμί.

Τι έπαθε ξαφνικά ο Ερντογάν; Πρώτα λευτερώνει τους δυο όμηρους στρατιωτικούς μας ανήμερα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ φέτος τον δεκαπενταύγουστο στα καλά καθούμενα και οι δικοί μας εδώ δεν μπορούσαν να διαχειριστούν το έκτακτο αυτό γεγονός, ούτε μπορούσαν να το εκφωνήσουν ως ΘΑΥΜΑ. ΣΗΜΕΡΑ τελεσίδικα η τουρκία απορρίπτει τις ενστάσεις για την μετατροπή της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σε τζαμί.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Πήρε ανταλλάγματα ο σουλτάνος για την τελευταία του κίνηση; Είναι προοίμιο για νέα διπλωματική προσέγγιση προς τους δυτικούς; Γνωρίζει ότι χάνει σπουδαίο τουριστικό συνάλλαγμα σε μια δύσκολη φάση για την οικονομία του;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...