Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

☦"Λίαν εὔφρανας τούς ὀρθοδόξους, καί κατῄσχυνας τούς κακοδόξους, Εὐφημία Χριστοῦ καλλιπάρθενε"

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018

Ρίχνει ο πονεμένος ένα βλέμμα στην εικόνα του Χριστού ή της Παναγίας και παίρνει παρηγοριά...

Πόση ευλάβεια πρέπει να έχουμε στις εικόνες! Ένας μοναχός ετοίμασε μία εικόνα του Αγίου Νικολάου, για να την δώσει ευλογία σε κάποιον. Την τύλιξε με καλό χαρτί και την έβαλε σε ένα ντουλάπι, μέχρι να την δώσει. Αλλά χωρίς να τα προσέξει, την έβαλε ανάποδα. Σε λίγο άρχισε να ακούγεται μέσα στο δωμάτιο ένας κρότος. Κοίταζε ο μοναχός από δω, αποκεί, να δει από πού ερχόταν αυτός ο κρότος. Που να πάει ο νούς του ότι ερχόταν από το ντουλάπι! Ο κρότος συνέχιζε για αρκετή ώρα, «τακ-τακ-τακ»· δεν τον άφηνε να ησυχάσει.

"Δεῦτε ἀναβῶμεν εἰς τό όρος Κυρίου..."

Δεῦτε ἀναβῶμεν εἰς τὸ ὄρος Κυρίουκαὶ εἰς τὸν οἶκον τοῦ Θεοῦ ἡμῶνκαὶ θεασώμεθα τὴν δόξαν τῆς Μεταμορφώσεως αὐτοῦδόξαν ὡς μονογενοῦς παρὰ Πατρόςφωτὶ προσλάβωμεν φῶςκαὶ μετάρσιοι γενόμενοι τῷ πνεύματιΤριάδα ὁμοούσιον ὑμνήσωμεν εἰς τοὺς αἰῶνας.”

Η ΠΑΝΑΓΙΑ πρόσταξε το κατάλληλο πρόσωπο για την απελευθέρωση των δύο απαχθέντων νέων μας;

Οι πληροφορίες πλέον συγκλίνουν και δείχνουν πρόσωπα. Το θαύμα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ να λευτερώσει τους δυο αιχμαλώτους  στρατιωτικούς μας ανήμερα της Κοιμήσεως ΤΗΣ ,  τον Αύγουστο του 2018, είναι από τα μεγαλύτερα Θεο - σημεία και πρέπει να διαλαληθεί.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Η ΠΑΝΑΓΙΑ δεν άφησε την Ελλάδα. Η ΠΑΝΑΓΙΑ έκανε το θαύμα αυτό επειδή χιλιάδες πιστοί, Εκκλησίες , Ιερές Μονές , Ιερά θυσιαστήρια σήκωσαν ικετευτικές προσευχές με πόνο στην Μητέρα του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ να λευτερώσει τους δυο στρατιωτικούς που σάπιζαν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...