Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

† "Εν ταῖς μάρτυσι λάμπεις Σοφία ἔνδοξε..."

Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018

Μετά την εμφάνιση του ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ στο ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ μεσολάβησαν μόνο τέσσερεις μέρες και η τουρκία δίνει τελεσίγραφο ότι ξεκινάει γεωτρήσεις

Τι συμβαίνει; 5 Οκτωβρίου 2018 μεταδίδεται η είδηση της εμφάνισης του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. 9 Οκτωβρίου μεταδίδεται η είδηση της... διερευνητικής γεώτρησης της τουρκίας στην Αν. Μεσόγειο. Ουδείς το περίμενε, ότι πόσο πολύ γρήγορα από εδώ και πέρα θα τρέξουν γεγονότα.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Την στιγμή που η Ελλάδα δέχεται οικονομικό πόλεμο σε όλα τα επίπεδα (ομόλογα, χρηματιστήριο, ρευστότητα αγοράς, βιωσιμότητα τραπεζών, φτώχια και εξαθλίωση - πλειστηριασμοί)…

Την ώρα που η συμφωνία των Πρεσπών δημιουργεί  γεωπολιτικές αναταράξεις  στην Βαλκανική και την ευρύτερη περιοχή...

Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία της επιβίωσης του Ελληνικού Έθνους που η τουρκία άνοιξε την κάνουλα των προσφυγικών ροών για αντιπερισπασμό μας, για εκείνους τους λόγους που ξέρει αυτή φυσικά .

«Κόουτς» ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  τρομοκρατών ο Ερντογάν – Βρήκε… αναπληρωματικούς του ISIS για …

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αραβικά μέσα ενημέρωσης, ο «Σουλτάνος» μετέφερε σκόπιμα περίπου 7.000 μαχητές από το Τουρκμενιστάν, οι οποίοι θεωρούν πως είναι  απόγονοι των Οθωμανών και πως δικαίως πρέπει  να εγκατασταθούν στη Βόρεια Συρία, στα σύνορα με την Τουρκία και έτσι πολεμούν ενάντια των Σύρων στρατιωτών.

Τι σημαίνει αυτό για τις εξελίξεις στη φλεγόμενη περιοχή και πως ο Ερντογάν χειραγωγεί παρασκηνιακά τις διάφορες μαχητικές οργανώσεις προς όφελός του.»  https://www.newsit.gr/kosmos/koouts-tromokraton-o-erntogan-vrike-anapliromatikous-tou-isis-gia-ti-syria/2632850/

ΚΑΙ αν από αυτούς που έχει,  φέρνει  και εδώ μέσα σε εμάς με το προκάλυμμα του πρόσφυγα, τι γίνεται ;

Σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές, πριν τέσσερεις μέρες ήρθε μια είδηση που προβλημάτισε θετικά ή αρνητικά κάποιους και ήταν η απρόσμενη θαυμαστή και έκτακτη εμφάνιση του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ σε προσκυνητή στις Καρυές, όπως μεταδόθηκε.

ΒΙΝΤΕΟ

Ενώ ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ μας στέλνει ΕΚΤΑΚΤΟ Μήνυμα Μετάνοιας και ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ...

...«έρχεται Μεγάλο Κακό στον Κόσμο, η Ελλάδα θα σωθεί ΑΝ μετανοήσει»…

Ο Τούρκος μας στέλνει ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ…  «ξεκινάω γεωτρήσεις στο ΑΙΓΑΙΟ»....

«Η Τουρκία θα ξεκινήσει τη διερευνητική γεώτρηση για υδρογονάνθρακες στη Μεσόγειο Θάλασσα στα τέλη Οκτωβρίου», ανακοίνωσε την Τρίτη ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Φατίχ Ντονμέζ.

«Το πλοίο - γεωτρύπανο Φατιχ θα ξεκινήσει τις έρευνες στα τέλη Οκτωβρίου» σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet.

Ο Τούρκος Υπουργός ανακοίνωσε ακόμη ότι έχει ξεκινήσει και η διαδικασία αγοράς δεύτερου γεωτρύπανου από την Τουρκία.

«Μακάρι και αυτό να το συμπεριλάβουμε σύντομα στο νηολόγιό μας», ανέφερε.

Στις 4 Οκτωβρίου, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει να διεξαχθούν έρευνες στο οικόπεδο 7 της κυπριακής ΑΟΖ «χωρίς άδεια».

«Δεν θα επιτρέψουμε σε οποιαδήποτε ξένη χώρα, εταιρεία ή πλοίο να εκτελέσει έρευνες για υδρογονάνθρακες σε ύδατα ευθύνης μας δίχως άδεια» προειδοποιούσε η Άγκυρα, προσθέτοντας ότι «η Τουρκία θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προστατεύσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της στην υφαλοκρηπίδα της».

Το τουρκικό υπουργείο προανήγγειλε ότι σύντομα θα προβεί σε υποθαλάσσιες γεωτρήσεις στην περιοχή.»https://www.liberal.gr/arthro/223332/oikonomia/2018/teli-tou-mina-xekinaei-i-tourkia-diereunitiki-geotrisi-sti-mesogeio.html

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ των επόμενων ημερών…

Που θα τρυπήσει η τουρκία;

Ξυπνήστε!!!

Πριν τρυπήσει το επόμενο διάστημα η τουρκία,  θα γκριζάρει τις ενεργειακές περιοχές που  επιθυμεί να σφετεριστεί.

Πριν στείλει το περιβόητο γεωτρύπανο Φατίχ, θα επιδιώξει με προκλήσεις – εμπλοκές και επεισόδια να δημιουργήσει τετελεσμένα γεγονότα, επιθυμώντας να διεθνοποιήσει ακόμα και με τις πλάτες της προσωρινής φίλης της Ρωσίας, ολόκληρες περιοχές της Αν. Μεσογείου στην οποία παίζονται πολύ δυνατά παιχνίδια!!!

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ προειδοποίησε ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!!

Μέσα στην Μετάνοια είναι και η ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, το ξύπνημα δηλαδή των Ελλήνων.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας  

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...