Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

☦ "Τού Γαβριήλ φθεγξαμένου σοι Παρθένε τό Χαίρε"

Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018

Το ΘΑΥΜΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ έγινε τώρα για να μεταφέρουμε πάλι πίσω τον Δεκαπενταύγουστο τον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων. Εκεί τον θέλει η ΙΔΙΑ.

Το ΘΑΥΜΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ δεν είχε παρασκήνιο και όποιος το διαχειριστεί προς όφελος του θα έχει ζημία. Την έχουμε απόλυτη ανάγκη την ΠΑΝΑΓΙΑ μας γι αυτό πρέπει να ΤΗΝ αφουγκραζόμαστε.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Με το Θαύμα της η  Παναγιά μας ανήμερα της εορτής Κοιμήσεως  της να απελευθερώνει τα δύο παλληκάρια μας, στέλνει κατά αρχάς  μήνυμα. Ότι «η εορτή των Ελληνικών  Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να μεταφερθεί πάλι πίσω  τον Δεκαπενταύγουστο από τα Εισόδια της   που καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια για λόγους λειτουργικότητας». Όποιος το κατάλαβε, ας  το καταλάβει γρήγορα γιατί δεν μπορούμε να παίζουμε με αυτά τα πράγματα σε αυτή την χρονική  συγκυρία.

«Κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου, ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, γιορτάζεται η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων με πρωτοβουλία της Ελληνικής Πολιτείας για να υπομνησθεί και να τιμηθεί η προσφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων προς το Έθνος, τόσο σε περίοδο πολέμων, όσο και στην ειρήνη. Ο εορτασμός καθιερώθηκε μετά τη Μεταπολίτευση το 1975.

Την περίοδο της απριλιανής δικτατορίας (1967-1974) γιορταζόταν στις 29 Αυγούστου ως Ημέρα της Πολεμικής Αρετής των Ελλήνων με φιέστες και παράτες στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να εξαρθεί η «συντριβή των κομμουνιστοσυμμοριτών στο Γράμμο και το Βίτσι το 1949».

 Πριν από τη χούντα, η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων γιορταζόταν στις 15 Αυγούστου, την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.» http://www.giortazei.gr/imera-ton-enoplon-dynameon/

Ένα άλλο μήνυμα που στέλνει η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ στα στρατευμένα παιδιά και αυτά που πρόκειται να υπηρετήσουν στις τιμημένες Ένοπλες Δυνάμεις μας αλλά και στους γονείς τους , είναι να μην φοβούνται  καθότι και οι τρίχες της κεφαλής τους είναι μετρημένες.

Δεν μπορούμε να λιποψυχούμε όταν γνωρίζουμε ότι η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  του Έθνους μας  είναι η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ των Αρχαγγελικών Δυνάμεων.

Τις επόμενες ημέρες πιστοί  ή δήθεν πιστοί και άθεοι πολιτικοί θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν προς όφελος τους αυτό το μεγάλο Θαύμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

Αλλοίμονο τους γιατί   χαίνει ο τάφος και θα αυτό γελοιοποιηθούν.

Η αυτογελοιοποίηση ξεκίνησε ήδη με τους τουρκολάγνους που εκθειάζουν τα ηγετικά προσόντα του σουλτάνου.

Το ΘΑΥΜΑ επίσης  αυτό που δείχνει ότι «Τα αδύνατα παρά ανθρώποις, δυνατά παρά τω Θεώ εστίν» είναι ουσιαστικό μήνυμα  για τον κατατρεγμένο και φυλακισμένο από τις τοκογλυφικές δυνάμεις της Δύσης Ελληνικό Λαό που προσμένει την δική του ΛΕΥΤΕΡΙΑ με την σειρά του.

Το ΘΑΥΜΑ αυτό δεν είχε παρασκήνιο γιατί δεν το χρειαζόταν.

Το παρασκήνιο παίζει ανάμεσα στο σκοτάδι και στον φόβο των ανθρώπων.

Ανθρωπάκια που μπλέχτηκαν στα σχέδια του ΟΥΡΑΝΟΥ είναι ασήμαντα και ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ με υπομονή λύνει και τις πιο δύσκολες υποθέσεις.

«Κίνηση στρατηγικής με τελικό αποδέκτη τις ΗΠΑ και όχι την Ελλάδα, πρέπει να θεωρηθεί η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία ΕΠΟΠ Δημητρίου Κούκλατζη.

Ο Τούρκος πρόεδρος με την απόφαση απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών (αυτά τα περί «απόφασης δικαστηρίου» κλπ. είναι για το θεαθήναι) επί της ουσίας λέει στις ΗΠΑ και προσωπικά στον Ν.Τραμπ «απελευθερώνω όποιον θέλω εγώ και όχι όποιον μου πεις εσύ».

Κρατώντας στην φυλακή τον πάστορα Α.Μπράνσον, την «πέτρα του σκανδάλου» της αμερικανο-τουρκικής κρίσης.

Με την κίνηση αυτή, ο Ρ.Τ.Ερντογάν μείωσε κάθετα την ένταση με την Ελλάδα στην περιοχή και κατέστησε «ανενεργή» την διακοπή των ΜΟΕ από ελληνικής πλευράς που έγιναν κατόπιν αμερικανικής προτροπής.

Κανείς δεν ανέμενε μια τόσο ξαφνική και αναπάντεχη κίνηση από την πλευρά της Άγκυρας, ειδικά την επαύριο της κορύφωσης της κρίσης με τις ΗΠΑ.

Τα όσα γραφικά ακούγονται και γράφονται περί «παρέμβασης των ΗΠΑ στις 8 Αυγούστου που οδήγησε στην απελευθέρωσή τους», φυσικά δεν έχουν καμία σχέση και επαφή με την πραγματικότητα.

Σήμερα ο επιτετραμμένος των ΗΠΑ στην Τουρκία Τζέφρι Χόβενιερ επισκέφθηκε τον Άντριου Μπράνσον, τον ευαγγελικό πάστορα ο οποίος κρατείται ως πράκτορας της CIA που συντόνιζε πραξικοπηματίες και μιλώντας έξω από την κατοικία του Μπράνσον στην επαρχία της Σμύρνης όπου έχει τεθεί σε περιορισμό κατ΄οίκον, είπε πως η Ουάσινγκτον επιθυμεί η υπόθεση του πάστορα «καθώς και οι υποθέσεις άλλων Αμερικανών που κρατούνται άδικα, και Τούρκων πολιτών υπαλλήλων της διπλωματικής αποστολής των ΗΠΑ να επιλυθεί δίκαια, γρήγορα και με διαφάνεια».

Και ο Ρ.Τ.Ερντογάν απελευθέρωσε... τους Ελληνες!»  Γεράσιμος Χουντάλας http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/705775_apofylakisi-ellinon-stratiotikon-kinisi-ypsilis-stratigikis-apo

Τις επόμενες μέρες ή ώρες ο Ερντογάν θα ζητήσει εδώ και τώρα ανταλλάγματα της δήθεν δικαιοκρισίας του δηλ. να αφήσει λεύτερα  τα δυο Ελληνόπουλα που απήγαγε άδικα.

Η αντιμισθία του είναι έτοιμη να του δοθεί από την ίδια την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ το αμέσως επόμενο χρονικό  διάστημα. Η διάλυση της τουρκίας είναι το γεγονός των ημερών μας.

Οι  δήθεν  καλές σχέσεις γειτονίας με τους τούρκους από τούδε και στο εξής θα δοκιμαστούν περισσότερο καθότι θα τον στριμώξουν οικονομικά με χειρότερους τρόπους.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΘΕΟΤΟΚΟΦΙΛΑ

Η ΠΑΝΑΓΙΑ να λευτερώσει και την Πατρίδα μας από το δαιμονικό κακό.
  
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...