Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

† “Λιβισίου τόν γόνον καί Εὐβοίας τό καύχημα, τῆς Μονῆς Δαυΐδ τοῦ Ὁσίου, θεοφόρον Ἰάκωβον”

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Η Βουλή θα ντυθεί το Σάββατο στα χρώματα του gay pride - Αντιδράσεις από τους βουλευτές

Θ.Π.: Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΩΜΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.
ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ  ΤΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΑΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΌΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ Ο ΘΕΟΣ… ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ;;;;
Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Βουλή των Ελλήνων, το Σάββατο 9 Ιουνίου, θα φωτιστεί στα χρώματα του Gay Pride.
Η πρωτοβουλία εντάσεται στα πλαίσια του φετινού Athens Pride, που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου, στο Σύνταγμα. Η παρέλαση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και το σλόγκαν του Athens Pride 2018 είναι «Παρούσα».
Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αποφάσισε το κοινοβούλιο να φωτιστεί στα χρώματα του Gay Pride, που είναι τα χρώματα του Ουράνιου τόξου, αλλά και με το σήμα του ελληνικού Gay Pride που είναι η Ακρόπολη βαμμένη στα χρώματα του ουρανίου τόξου.
Εκτός από τη Βουλή, χορηγοί στο φετινό gay pride είναι το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και η Ευρωπαΐκή επιτροπή στην Ελλάδα, η περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων, οι πρεσβείες της Αυστραλίας της Ολλανδίας και του Καναδά, η ΕΡΤ αλλά και το ίδρυμα Ωνάση και το ίδρυμα Μποδοσάκη.
Οι πρώτες πληροφορίες πάντως θέλουν αρκετούς βουλευτές να μην βλέπουν με καλό μάτι αυτήν την πρωτοβουλία και ετοιμάζονται να αντιδράσουν. iefimerida.gr
http://aktines.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...