Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

† "Τοῦ Σταυροῦ σου τόν τύπον ἐν οὐρανῷ θεασάμενος.."

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ “μαζέψτε ηρωικές καρδιές”

“το χρωστάτε στην Εκκλησία και την Πατρίδα να μείνετε ζωντανοί”

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ αδελφοί και μακριά από τα δηλητήρια και τις τοξίνες του βίου της Μεταπολίτευσης που τελειώνει  άδοξα.
Η πραγματική Δημοκρατία είναι Ελευθερία και  η Ελευθερία πραγματική Ευτυχία. Για αυτά πρέπει να αγωνιζόμαστε.

Όταν μας διαφήμιζαν ότι η μεταπολίτευση δεν έχει αδιέξοδα κάποιοι τα απεργαζόταν και να που φτάσαμε .

Όμως το τέλος της μεταπολίτευσης  ουσιαστικά οροθετήθηκε στις 21 Ιανουάριου και στις 4 Φεβρουαρίου του 2018 με τα μεγαλειώδη  Συλλαλητήρια- Προσκλητήρια για την ιστορικότητα και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας .

Δεν το λέμε εμείς , το λέει η επικαιρότητα διότι μετά από αυτά άρχισαν να τρέχουν με ξέφρενες ταχύτητες όλα τα ανοικτά  Εθνικά  θέματα και να μας προκαλούν στον ύψιστο βαθμό δήθεν φίλοι –σύμμαχοι – εταίροι αλλά και αναγνωρισμένοι  εχθροί.

Ταυτόχρονα να αποκαλύπτονται αδιέξοδα μετά προδοσιών.

Αν προσεγγίσουμε την επικαιρότητα είναι σαν να περνάμε έξω από ψυχιατρείο, αν τυχόν κάνουμε το λάθος να εισέλθουμε μέσα στην ουσία των σκανδάλων , των ανατροπών και των προδοσιών , είναι σαν να μπαίνουμε σε κολαστήριο ψυχών.

Η μεταπολίτευση έσκασε μύτη με την Κυπριακή Τραγωδία το 1974 και ήδη κλείνει   ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ του 2018.

Τα μεγάλα γεγονότα του Εθνικού Βίου μας συμπορεύονται με τα μεγάλα  Εκκλησιαστικά γεγονότα της λατρευτικής ζωής της Εκκλησίας  βλ. Ευαγγελισμός του 21.

Ο ανυποψίαστος, φυγόπονος και βολεμένος ψηφοφόρος από την δεκαετία του 70 και εντεύθεν,   συμμέτοχος στην εικονική ευμάρεια, αίφνης έγινε απαθής  παρατηρητής της μνημονιακής κατάντιας από το 2010 και σήμερα καλείτε να γίνει  εδώ  και τώρα ήρωας για να επιβιώσει και να διαβεί τις συμπληγάδες της καθημερινότητας του.

Άραγε γίνεται αυτό;

Και πως γίνεται ;

Και όμως ήδη γίνεται αυτό εξ ανάγκης ιστάμενοι ενώπιον των ευθυνών  μας.

Α. Διότι εκβιαζόμεθα ως Ιστορικό  Έθνος να συναινέσουμε στην εκχώρηση του ονόματος της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας για να κλείσουν μεγάλες διεθνείς συμφωνίες ισχυρών γεωπολιτικών συμφερόντων.

Β. Διότι καλούμαστε υπό την απειλή όπλων και θρασυτάτων πειρασμικών προκλήσεων να παραχωρήσουμε κυριαρχικά και οικονομικά δικαιώματα στο Αιγαίο και την Κύπρο ή να αποδεχτούμε νέους όρους που διέπουν το μειονοτικό της Δυτικής Θράκης ή αποδυνάμωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου.

Όλα αυτά  γίνονται την στιγμή που οι τοκογλύφοι μας στεγνώνουν και μας αξιολογούν με επί πλέον δήθεν μεταρρυθμιστικές  πολιτικές και οι τούρκοι μας στοχοποιούν με πόλεμο ανοικτά.

Τώρα καταλάβαμε πολύ καλά γιατί ήρθαν τα αχρείαστα μνημόνια στην ζωή μας.

Πριν χρόνους επισημάναμε ότι τούρκοι και τοκογλύφοι  προπονούνται μαζί για να μας κτυπήσουν μαζί.

Σήμερα το βιώνουμε;

Μόλις εισήλθαμε στα μνημόνια κάπου το 2010 ρωτήσαμε Αγιορείτη Ασκητή αν ο Ελληνικός Λαός θα μπορέσει να αναρρώσει από την αναισθησία.

Μας έκανε εντύπωση η απάντηση του

-Όταν θα φανεί το εύρος της προδοσίας πάνω στα Εθνικά μας θέματα να μετράτε μέρες.

Όταν από τις συγκυρίες θα αποκαλυφτούν οι μυστικές συμφωνίες που έγιναν στην πλάτη του Ελληνικού Λαού εν αγνοία του τότε θα του φύγουν τα λέπια από τα μάτια, θα εκπλαγεί,  θα  πονέσει  και θα αρχίσει να σκέφτεται …πως θα απαλλαγεί εδώ και τώρα, αλλά θα είναι η ώρα που θα  του πέσουν όλα τα δεινά μαζί με άπληστη φτώχεια και  πείνα .

Τότε θα πρέπει για να επιβιώσει κανείς  να γίνει όχι απλώς γενναίος αλλά ήρωας.

Όλα αυτά μέσα σε λίγες μέρες.

Σήμερα μετά από χρόνια ήρθε η στιγμή των μεγάλων αποκαλύψεων:

Γνωστός δημοσιογράφος  στέλνει μήνυμα προς πρώην πρωθυπουργό σχετικά με την κρίση του 1996 στα Ίμια, κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής  εκπομπής το πρωί της Πέμπτης.

«Είναι ώρα να μιλήσει, να μας πει τι ακριβώς συμφώνησε με τους Αμερικανούς εκείνη τη νύχτα, τι συμφώνησε για το καθεστώς των Ιμίων και ολόκληρης αυτής της θαλάσσιας περιοχής»

«Να τα πεις μόνος σου, Πρόεδρε, γιατί θα βγουν. Μην έχεις αμφιβολία ότι θα βγουν, θα τα βγάλουν οι Αμερικανοί, θα τα βγάλουν οι Τούρκοι αυτά που συμφωνήθηκαν εκείνη την βραδιά» συνέχισε να λέει

«Είναι προτιμότερο να μας τα πει τώρα για να ξέρουμε πως πορευόμαστε, να ξέρουμε για ποιο λόγο έσπευσες μερικές μέρες μετά στο Κοινοβούλιο να ευχαριστήσεις τους φίλους μας τους Αμερικανούς», συμπλήρωσε στη συνέχεια. tribune.gr

Το ερώτημα είναι γιατί ομιλούν μόνο για το 1996 την στιγμή που μπορεί να  υφίσταται διαχρονική ευθύνη πριν και μετά ;

Σκεφτείτε  το τι θα επακολουθήσει αν οι τούρκοι βγουν με χαρτιά και υπογεγραμμένες συμφωνίες  και τυχόν  μας πούνε με θράσος;

Τι λέτε ρε γκιαούρηδες δεν βλέπετε τις υπογραφές;

Αυτές οι περιοχές έχουν ήδη παραχωρηθεί σε εμάς για  να  τις εκμεταλλευθούμε οικονομικά;

Τόσα χρόνια κάναμε υπομονή για να επιβιώσει το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης σας που δανειζόταν και ουσιαστικά πωλούσε τον ενεργειακό σας  ορυκτό  πλούτο στους τοκογλύφους  πάνω στον  οποίο έχουμε εμπράγματα δικαιώματα;

Έχοντας υπ όψη τα παραπάνω λεγόμενα του Αγιορείτη Ασκητή  τους χρόνους που  υπογραφόταν τα μνημόνια και μάλιστα δίχως κάποιοι να τα διαβάσουν, επισημάναμε με πόνο καρδιάς.

«υπογράφετε μνημόνια, παραχωρείτε στους τοκογλύφους πράγματα που μπορούν να  ανήκουν και στους τούρκους;»

Η Ελληνική Ιστορική πραγματικότητα συνηθισμένη από Εθνικές Σαρακοστές και Σταυροαναστάσιμες στιγμές πορεύεται στο πεπρωμένο της.

Για να σωθούμε αδελφοί από το ΣΟΚ της μεγάλης προδοσίας πρέπει να γίνουμε Ήρωες και να μοιάσουμε τους ΑΓΙΟΥΣ.

Μεγάλη επιβεβαίωση των  γνωστών λεγομένων του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ

«θα γίνει μεγάλο τράνταγμα»

«έρχονται δυσκολίες και αυτοί που δεν ζουν πνευματικά θα αναγκαστούν να ζήσουν εξ ανάγκης»

«θα ψάχνεις να βρεις άπιστο»

Στώμεν καλώς, είμαστε ενώπιον μεγάλων ευθυνών.

Ας δείξουμε ότι καλύτερο έχουμε.

Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...