Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

"O ένσαρκος άγγελος, τών Προφητών η κρηπίς.."

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

«Κλειδώνει» η πώληση των S-400 στην Τουρκία- Τί δήλωσε ο Β.Πούτιν

Θ.Π.: Λένε ότι το καλύτερο ειδησεογραφικό πρακτορείο είναι οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ λοιπόν είχε πει πως: «την Πόλη οι Ρώσοι θα μας την δώσουν ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ, αλλά επειδή θα υποχρεωθούν…» Και αυτή πράγματι είναι η αλήθεια: ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ όμως τα συμφέροντα τους είναι ενάντια από αυτά των Τούρκων, λόγω των Στενών. Συνεπώς οι Ρώσοι εκ των προτέρων γνωρίζουν πολύ καλά ότι όποια όπλα κι αν δώσουν στους Τούρκους από πρόσκαιρες συμφωνίες αργότερα θα γυρίσουν πάνω τους. Δεν νομίζω λοιπόν ότι είναι τόσο αφελείς….
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Tass ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να πουλήσει στην Τουρκία τα προηγμένης τεχνολογίας αντιαεροπορικά συστήματα S-400 και έχει συζητήσει το θέμα με την Άγκυρα.
Σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ο πρόεδρος Πούτιν έκανε τη δήλωση αυτή κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με τους εκπροσώπους των ξένων μέσων ενημέρωσης στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης -2017, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που έκανε ο διευθυντής του τουρκικού πρακτορείου Anadolu.
«Συζητήσαμε το ενδεχόμενο της πώλησης των συστημάτων S-400. Είμαστε έτοιμοι γι αυτό», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος επισημαίνοντας ότι «όσον αφορά τη συνεργασία στην κατασκευή των συστημάτων αυτών στην Τουρκία, αυτό είναι ένα ξεχωριστό ζήτημα, το οποίο έχει σχέση με το πόσο έτοιμη είναι γι’ αυτό η τουρκική βιομηχανία. Τέτοια τεχνολογία προς το παρόν δεν παράγουμε πουθενά στο εξωτερικό».

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανέφερε ως παράδειγμα τους πυραύλους BrahMos,τους οποίους κατασκευάζει η Ρωσία σε συνεργασία με την Ινδία. «Αυτό συμβαίνει δεκαετίες και είναι κάτι που θέλει μεγάλη προετοιμασία και τεχνολογική κατάρτιση στελεχών» είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην ρωσο-ινδική συνεργασία στον τομέα αυτό, για να προσθέσει τα εξής: «Βεβαίως στην ουσία δεν υπάρχει κάτι που να είναι αδύνατο. Είμαστε μάλιστα έτοιμοι να πουλήσουμε τα πλέον σύγχρονα και εξελιγμένα συστήματα. Ο πρόεδρος Ερντογάν το γνωρίζει αυτό, το γνωρίζουν και οι δικοί μας στρατιωτικοί και οι Τούρκοι στρατιωτικοί επίσης». http://www.pronews.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...