Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

☦"Λίαν εὔφρανας τούς ὀρθοδόξους, καί κατῄσχυνας τούς κακοδόξους, Εὐφημία Χριστοῦ καλλιπάρθενε"

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Πάει –πάει από την Κωνσταντινούπολη περνάει

Γράφει  ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΟΛΟΙ οι αγωγοί σχεδιάστηκαν και σχεδιάζονται για να περνούν από την περιοχή της  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ,  εγγύς των ΣΤΕΝΩΝ του Βοσπόρου. ΑΥΤΟ κάτι λέει και προδιαγράφει εξελίξεις .

Δώσε ψωμί και πάρε Παράδεισο...

Του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου
Δεν πρόσεξες στο Ευαγγέλιο την παραβολή των δέκα παρθένων; Εκείνες που ασκούσαν την παρθενία αλλά δεν είχαν ελεημοσύνη, έμεναν έξω από τη γιορτή του γάμου.
Γιατί, από τις δέκα, οι πέντε ήταν συνετές και οι πέντε άμυαλες. Οι συνετές είχαν πάρει λάδι για τα λυχνάρια τους. Οι άμυαλες δεν είχαν πάρει, και γι' αυτό τα λυχνάρια τους άρχισαν να σβήνουν. Τότε ζήτησαν λάδι από τις συνετές. Εκείνες όμως αποκρίθηκαν: «Όχι, γιατί δεν θα φτάσει ούτε για μας ούτε για σας» (Ματθ. 25, 9). Δεν αρνήθηκαν από ασπλαχνία ή κακία, αλλ' από έλλειψη χρόνου, γιατί ερχόταν ήδη ο γαμπρός, και από φόβο, μήπως μείνουν όλες έξω. Και τις συμβούλεψαν: «Καλύτερα να πάτε σ' εκείνους που πουλάνε λάδι και ν' αγοράσετε για τα λυχνάρια σας». Είχαν κι αυτές λυχνάρια, αλλά δεν είχαν λάδι.

ΑΠΟ εδώ και πέρα θα “βρέχει” εξελίξεις, πάρτε ΟΜΠΡΕΛΕΣ αλά Γιούνκερ...

Φώτο από www.iefimerida.gr
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Εδώ το ΦΩΣ, εδώ και η ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο Ελληνικός ήλιος προκαλεί ¨εγκαύματα¨ στους Ευρωπαίους. Η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν σκεπάζεται με ομπρέλα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...