Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

☦"Λίαν εὔφρανας τούς ὀρθοδόξους, καί κατῄσχυνας τούς κακοδόξους, Εὐφημία Χριστοῦ καλλιπάρθενε"

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Ο Β.Πούτιν στο Άγιο Όρος στις 28 Μαΐου παρά τις διαφωνίες ...

Όπως διαβάζουμε στο ethnos.gr και στο ρεπορτάζ της Μαρίας Ριτζαλέου, υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα της επίσκεψης του Β. Πούτιν στο Άγιο Όρος τον ερχόμενο Μάιο . Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΒΗΜΑΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ο Ρώσος πρόεδρος θα αφιχθεί στην Αθωνική Πολιτεία στις 28 Μαΐου...

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΑΖΟΥΝ «ΦΩΤΙΕΣ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την οριστική εγκατάλειψη της Τουρκίας στο ζήτημα των Κούρδων της Συρίας, αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ βάζοντας κυριολεχτικά φωτιά στις κόκκινες γραμμές της Άγκυρας όσον αφορά τις περιοχές που αφήνουν στην διοίκηση του PYD, δηλαδή του συριακού κλάδου του ΡΚΚ.

“είναι αδύνατο να ζεις με την φύση και να είσαι άθεος…”

Χθες βράδυ κοιμηθήκαμε παρέα με βροχές και σκληρούς αέρηδες.
Το νερό κτυπούσε τα πορτοπαράθυρα και σε συνδυασμό με τον δυνατό άνεμο προσπαθούσε να ξυπνήσει τους φόβους μας. Το ιλαρό φως του καντηλιού και η εικόνα Εκείνου που μας αγαπάει δεν άφηναν περιθώρια στις σκιές να ξεμυτίσουν. Ένα ζεστό κρεβάτι, μια όμορφη συντροφιά και η θαλπωρή των ανθρώπινων σχέσεων, είναι γεύση παραδείσου, που όμως τα πάθη μας, και η τελειοθηρική εμμονή μας για κάτι δήθεν «ανώτερο» και «ιδιαίτερο» δεν μας αφήνουν εκτιμήσουμε και να χαρούμε. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...