Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

☦ “Τίς Θεός μέγας ὡς ὁ Θεός ἡμῶν; σύ εἶ ὁ Θεός ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος”

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ «Μόλις “πέσει” το κεφάλι του Ερντογάν η ιστορία θα αλλάξει σελίδα»

15 Μάιου 2010 η Ελλάδα μας με το ζόρι στα μνημόνια και ο Ερντογάν σαν πρωθυπουργός  βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη  στην Αθήνα και δίνει συνέντευξη τύπου σε αίθουσα  του ξενοδοχείου  Hilton.
Αγαθή συγκυρία με έφερε στο ίδιο μέρος εκείνη την στιγμή για να συναντήσω ένα φίλο μου που ήλθε από το εξωτερικό και την προηγούμενη είχε κάνει το τάμα του στους Νεοφανείς Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη στην Μυτιλήνη. Οι πόρτες της αίθουσας τύπου ήταν μισάνοικτες  και τα μεγάφωνα είχαν μια σχετική ένταση ώστε να ακούμε καλά τα δρώμενα των ερωτήσεων και των απαντήσεων.

Ομολογία των Τούρκων…Συμφωνήσαμε στην SNMG2 για να εμποδίσουμε την κάθοδο της Ρωσίας στο Αιγαίο!

Ομολογούν αυτό οι Τούρκοι αυτό που όλοι πιστεύαμε και γνωρίζαμε και συζητούσαμε άσχετα αν κάποιοι πίστευαν στην καλή θέληση της Τουρκίας  για να σταματήσει τις Ροές των Προσφύγων και των Λάθρομεταναστών που τη αποφέρει 6 δις $ ετησίως !
Αν και η πρόφαση της ήταν να παρασύρει το ΝΑΤΟ  σε μια χερσαία επιχείρηση …Τώρα που βλέπει οτι δεν τσιμπάνε στο ΝΑΤΟ, τορπιλίσουν την συμφωνία προβάλλοντας δήθεν ρήξη Στρατιωτικού και Πολιτικού Κατεστημένου !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...