Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

☦ "Μη αποστρέψεις το πρόσωπόν σου από του παιδός σου"

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Μεγάλη διάκριση για την ΠΑ: Θηβαίος ο δεύτερος καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ

Ο σμηναγός Παπαδημητρίου Επαμεινώνδας της 343Μ στο TLP (η ΝΑΤΟϊκή άσκηση στην Αλμπαθέτε της Ισπανίας) ανακηρύχθηκε ο δεύτερος καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ μετά το πέρας της άσκησης στις 12/02/2016.
Άλλη μια μεγάλη διάκριση για το έμψυχο δυναμικό της ΠΑ, το οποίο κάνει το καθήκον του με πολύ λιγότερες απολαβές από τους συναδέλφους άλλων συμμαχικών χωρών.

Ο “κακός χαμός” στο ΑΙΓΑΙΟ, το δεκαπενθήμερο που έρχεται και μετά…

Το ΑΙΓΑΙΟ πρόκειται να τα δει όλα. Προς το παρόν βλέπει  Θαλασσοπούλια και Πρόσφυγες.
Η Τουρκία δεν ήταν παρόν στην Σύνοδο που έγινε για το προσφυγικό λόγω της βομβιστικής ενέργειας που έγινε στην Άγκυρα. Περίμενε όμως να δει ποια θα ήταν η απόφαση που θα έπαιρνε η ΕΕ εν τη απουσία της.

Τι συμβαίνει; ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ τα βρίσκουν στην Συρία για να "φάνε" την Τουρκία.

Διαβαίνουμε κρίσιμα 24ωρα με κομμένη την αναπνοή. Η Τουρκία παγιδευμένη ολοκάθαρα στο γεωπολιτικό παιχνίδι που της παίζουν κάποιοι πλέον φανερά.
“Έχει χάσει τους συμμάχους της”, κάτι που μας προείπε πριν τρεις δεκαετίες ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και αρχίζει και κάνει κουταμάρες για αυτό και γίνεται ώρα την ώρα απρόβλεπτη.

“Αλλάζουνε εντός μου τα ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” (επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε)

H ζωή στην Ελλάδα με την Κάρτα του Πολίτη (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ)

Συμφορά στο Καστελόριζο: Τριπλάσιοι οι μετανάστες από τους κατοίκους στο νησί

Ελάχιστοι οι λιμενικοί, δεν ξέρουν τι να πρωτοκάνουν - Οι διακινητές βρήκαν «πέρασμα» στο νησί και απέναντι στην Τουρκία πλήθος μεταναστών περιμένουν 
Τριπλάσιος αριθμός μεταναστών - προσφύγων από τους κατοίκους του νησιού φιλοξενείται τις τελευταίες μέρες στο Καστελόριζο, γεγονός που προβληματίζει έντονα την τοπική κοινωνία, αφού οι διακινητές βρήκαν «πέρασμα» στο νησί.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...