Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

† "Αδιαλείπτως προσεύχεσθε, εν παντί ευχαριστείτε, τούτο γαρ θέλημα Θεού εν Χριστώ Ιησού εις ημάς"

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Πρώην εισαγγελέας Σακκάς: «Απαιτείται γενική επιστράτευση των Χριστιανών κατά της υποκρισίας του πολιτικού κυβερνητικού θηρίου»

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια των Αθηνών στην ομολογιακή συγκέντρωση που διοργανώθηκε από την «Πανελλήνια Κληρικολαϊκή Επιτροπή Αγώνος» για να διαδηλώσει ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη
Οι ομιλητές, έστειλαν σαφή μήνυμα κατά της κυβέρνησης, η οποία θέλει να υποδουλώσει την ανθρώπινη ελευθερία υποχρεώνοντας όλους τους Έλληνες πολίτες να φακελωθούν, με την κάρτα του πολίτη. 

ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ να κλείσουν τα ΣΤΕΝΑ η παρουσία του ΝΑΤΟ στο ΑΙΓΑΙΟ;

ΦΏΤΟ από galanoleykoblog.wordpress.com
Αφού η Ελλάδα δεν μπορεί τότε…
Κομισιόν: Χαιρέτισε την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για τους πρόσφυγες. Τι σημαίνει  το ΝΑΤΟ στο ΑΙΓΑΙΟ;
Σημαίνει τουρκική παρουσία στο Αρχιπέλαγος με τις ¨ευλογίες¨ των Νατοϊκών. Άντε να δούμε και κανένα σπανιόλικο και κανένα βενετσιάνικο σκαρί, τα υπόλοιπα θα είναι τούρκικα-σαρακίνηκα.

Συμβουλές Γέροντος σε χριστιανούς που ζουν στον κόσμο

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ζωή μας δόθηκε μόνο και μόνο για να δοξάζουμε το Θεό, να ευεργετούμε τον πλησίον και να αγωνιζόμαστε για την απόκτηση της Βασιλείας των ουρανών, βαδίζοντας τη «στενή» και «τεθλιμμένη» οδό που μας υποδεικνύει το Ευαγγέλιο (Ματθ. 7:14).

Η «7η σάλπιγγα»: Ο παγκόσμιος νομισματικός πόλεμος προ των πυλών

Οι χρηματιστές μιλούν ανοιχτά για επικείμενο νομισματικό πόλεμο που προκαλείται από την ενδυνάμωση του Ιαπωνικού γιεν έναντι του δολαρίου.
Η αντιπαράθεση των νομισμάτων επηρρεάζει επίσης την Κίνα, την Ελβετία και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Την περασμένη εβδομάδα το ιαπωνικό γιεν ενισχύθηκε έναντι του δολαρίου κατά 3,6%, γνωρίζοντας την υψηλότερη αύξηση απο τον Ιούλιο του 2009.

Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ιδρώνει στο μέτωπο εν αναμονή Πολεμικών Μετώπων

-Δες καλά, μου είπε η φίλη μου Ελένη από την όμορφη Κεφαλονιά.

-Ο  ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ δεν δακρύζει αλλά ιδρώνει στο μέτωπο.

-Χονδρές σταγόνες ιδρώτα κατεβαίνουν από το μέτωπο ΤΟΥ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...