Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

†"Θεοτόκε Παρθένε" Ήχος Α'-Ψάλλει η μακαριστή Γερόντισσα Ξένη μοναχή

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η…ΣΟΥΗΔΙΑ!!!

Θ.Π. Μια παλιά Ελληνική παροιμία λεει: “αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες”. Τουτέστιν οι χώρες της Βαλτικής θα είναι αυτές που θα «αρπάξουν» πρώτες τα πυρηνικά της Ρωσίας.
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Απειλή πολέμου προς τη Ρωσία εκτοξεύτηκε από την Σουηδία σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην περιοχή της Βαλτικής Θάλασσας όπου τον τελευταίο καιρό η ένταση ανεβαίνει επικίνδυνα.
Όπως ανέφερε το σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων BNS, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Σουηδίας, Micael Byden, απείλησε ότι το ΝΑΤΟ είναι πιθανόν να έρθει σε πολεμική η σύγκρουση με την Ρωσία στην περιοχή της Βαλτικής, εξ’ αιτίας των συνεχιζόμενων ρωσικών προκλήσεων.
Ο Σουηδός πτέραρχος ανέφερε ότι ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη παραβίασαν επανειλημμένα τον σουηδικό εναέριο χώρο, ενώ παραβιάζουν συστηματικά τον εναέριο χώρο των Βαλτικών χωρών, που σημειωτέον είναι οι πιο φανατικές αντιρωσικές χώρες της Ευρώπης.
Αυτά από την Σουηδία, όπου η ομοφυλοφιλία είναι το πιο ευνοημένο καθεστώς στον κόσμο και όπου η αθρόα τελευταία έλευση των λαθρομεταναστών προσγείωσε… «ανώμαλα» την πιο εκπορνευμένη ευρωπαϊκή κοινωνία. Έτσι εξηγολούν πολλοί την.. τελευταία ταραχή του Micael Byden!

Αλήθεια, τώρα μετά τις δηλώσεις του Micael Byden, στην Μόσχα τα έβαψαν…μαύρα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...