Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

Στιχηρά Προσόμοια της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Μαρίνας

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ… «ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ» ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Κατέρρευσαν τελικά οι τουρκικές «μαγκιές» και η προπαγάνδα που προέβαλλαν τα τουρκικά ΜΜΕ ότι επίκειται μεγάλη χερσαία εισβολή στην Συρία και ότι συγκεντρώνονται συνεχώς μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις στα σύνορα με την Συρία στην γραμμή της πόλεως Carablus, καθώς στην Άγκυρα κατάλαβαν ότι παίζουν επικίνδυνα με την φωτιά που απειλεί να κάψει τους ίδιους με ανυπολόγιστες συνέπειες ακόμα και για την ακεραιότητα της χώρας τους.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών που εκδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου, η Τουρκία δεν σκοπεύει να προβεί σε οποιοιδήποτε μεμονωμένη ενέργεια μέσα στο συριακό εδάφιο και δεν θα προχωρήσει μόνη της σε χερσαία εισβολή, διαψεύδοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει και στην Μόσχα αλλά και σε αμερικανικά ΜΜΕ.
Η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να πολεμά το ISIS, αλλά παράλληλα προσβλέπει στην συνεργασία με άλλες δυνάμεις στον πόλεμο αυτό.
Με λίγα λόγια η Άγκυρα κατάλαβε ότι δεν μπορεί να παίζει με μια εξαγριωμένη Αρκούδα ενώ και οι Αμερικανοί δεν δείχνουν σημάδια στήριξης και κυριολεκτικά οι Τούρκοι έκαναν πίσω ολοταχώς, περιμένοντας ίσως μια καλύτερη ευκαιρία.

Ίδωμεν!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...