Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

ΧΡΙΣΤΕ μου… αρχίζει το «πανηγύρι» ; Oι τουρκικές ΝΟΤΑΜ «βλέπουν» τα ΣΤΕΝΑ !!!

Ο Άγιος Βασίλης φορτώνει τα “δώρα” του για τους γείτονες;
Μυρίστηκαν “αίμα” οι γείτονες. Αν κάποιοι  φαίνεται να έχουν  πρώτοι την  σαφή πληροφόρηση ποια θα είναι τα επόμενα μέτρα που θα μας επιβάλλουν οι τοκογλύφοι… είναι οι τούρκοι. Ίσως για αυτό έλεγε ο Πατρο- Κοσμάς πριν χρόνους "το μυστικό θα το ξέρουν οι τούρκοι τρεις μέρες πιο νωρίς".

Και τι βλέπουμε στη επικαιρότητα τουλάχιστον των τελευταίων χρόνων  ότι οι τούρκοι και οι τοκογλύφοι αφού άρχισαν να προθερμαίνονται στο γήπεδο που λέγεται Ελλάς, τώρα σε αγαστή πορεία ¨αθλούνται¨.

¨Με σειρά νέων ΝΟΤΑΜ η Άγκυρα δέσμευσε μονομερώς ολόκληρη την περιοχή μεταξύ της Ρόδου και Μεγίστης (Καστελόριζο) για ασκήσεις του τουρκικού Ναυτικού και Αεροπορίας, για το διάστημα μεταξύ 4 Ιανουαρίου και 29 Φεβρουαρίου 2016, επί της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Η  Άγκυρα με την έκδοση της νέας ΝΟΤΑΜ Α5915/15 δηλώνει με  θράσος ότι η Αθήνα παραβιάζει τους κανονισμούς του ICAO και ότι τα αεροσκάφη τα οποία θα συμμετέχουν στην άσκηση δεν θα εισέλθουν εντός του "Ελληνικού εναέριου χώρου των 6 ν.μ. και άρα δεν χρειάζεται να υποβάλλουν σχέδια πτήσης". δηλώνοντας για άλλη μια φορά ότι δεν αναγνωρίζουν τον Εθνικό Εναέριο Χώρο μεταξύ 6 και 10 ν.μ. ¨ του Χρήστου Μακρή  http://www.pronews.gr/portal 01/01/2016

Βγήκε φέτος νωρίς ο ¨μουεζίνης¨ τους και με ΝΟΤΑΜ παρακρατεί  το σύνολο του Αρχιπελάγους  από το Βόρειο Αιγαίο μέχρι το ηρωικό Καστελόριζο.

Με τις ΝΟΤΑΜ, Α5885/15, Α5884/15 και Α5881/15 δέσμευσε τρεις μεγάλες περιοχές στο Βόρειο, Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο.

Η πρώτη εκτείνεται  στα όρια του Ελληνικού εναέριου χώρου Βόρεια  της Λήμνου και Νότια της Σαμοθράκης,  διέρχεται από το κοίτασμα του Μπάμπουρα Νότια της Θάσου και  τελειώνει  στην χερσόνησο του Άθωνα.

Η δεύτερη εκτείνεται από το ενδιάμεσο  μέσο του Αη Στράτη και  της Σκύρου, μέχρι  ανατολικά της Κύμης,  συμπεριλαμβάνοντας την  Σκύρο.

Η τρίτη περιοχή  συμπεριλαμβάνει την Πάτμο,  την Αμοργό , την  Δονούσα και την  νήσο Κίναρο.

Όσο θα πλησιάζουν τα Ελληνικά Θεοφάνεια και προς τα Ρωσικά Θεοφάνεια μετά 13 μέρες από τα πρώτα θα γίνονται προκλητικότατοι.

Όλοι οι διάδρομοι ναυσιπλοΐας στο Αιγαίο ειδικότερα στο Βόρειο και το Κεντρικό έχουν σχέση με την ελεύθερη ναυσιπλοΐα των Στενών του Βοσπόρου και με τις ΝΟΤΑΜ αυτές ουσιαστικά η στένωση μεταφέρεται στα ΣΤΕΝΑ.

Με τις παραπάνω ΝΟΤΑΜ θέλουν να νομίζουν ότι όλο το γήπεδο στο Αρχιπέλαγος  του Αιγαίου είναι δικό τους για να δούνε σε ποια συγκεκριμένη περιοχή  ¨θα αθληθούν¨.

Μέχρι και τα μωρά ξέρουν τι κάνει νιάου- νιάου στα κεραμίδια.

Ας μην γελιόμαστε οι τούρκοι είναι σε γεωπολιτική άσχημη  παράκρουση και προσπαθούν να εφαρμόσουν εντολές ανωτέρων γιατί τώρα τους έχουν ανάγκη περισσότερο από κάθε φορά.

Η θρασύτατη αυτή δέσμευση σχεδόν του συνόλου του  Αρχιπελάγους ¨μυρίζει¨ και αποσκοπεί στο σφράγισμα των ΣΤΕΝΩΝ του Βοσπόρου που τελικά για τους τούρκους θα είναι η καλύτερη γεωπολιτική εργολαβία που ανέλαβαν με αντίτιμο τους ενεργειακούς θησαυρούς του Αιγαίου .

Και ενώ πολλά  διεθνή κέντρα δεξαμενών σκέψης προδικάζουν εντός του 2016 την αναπόφευκτη σύγκρουση Ρωσίας και Τουρκίας, οι γείτονες το πάνε φιρί – φιρί σε επόμενα ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ οι νέες Ορθόδοξες Χριστιανικές ενορίες στην Κωνσταντινούπολη να ρίχνουν τον ΣΤΑΥΡΟ του ΑΓΙΑΣΜΟΥ των υδάτων στον ΡΩΜΑΙΙΚΟ πια Βόσπορο.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωσταντίνος Βαρδάκας


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...