Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

† H’ ΜΑΤΘ. 22 ΙΟΥΛ. 2018 ΑΝΑΣΤ. “Κατέλυσας τῷ Σταυρῷ σου τόν Θάνατον…”

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

Τούρκικα F-16 πάνω απο την Καλόλιμνο

Επιχείρησαν να αμαυρώσουν την μνήμη των Ιμίων
Δυο τούρκικα μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω απο την Καλόλιμνο φροντίζοντας να στείλουν το σύνηθες μήνυμα της Άγκυρας πρός την Ελλάδα την ίδια ώρα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ηταν πάνω από τα Ίμια αποτίοντας φόρο τιμής στους τρείς ήρωες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της κρίσης των Ιμίων. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας "ένα ζεύγος τουρκικών F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών στις 10:45 και πραγματοποίησε υπέρπτηση πάνω από την Καλόλιμνο σε ύψος 26.000 ποδών.

Τα τουρκικά αεροσκάφη εξήλθαν του FIR Αθηνών στις 10:46 και αναγνωρίσθηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική".
Δείτε την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ ΕΔΩ

Τα τούρκικα F-16 βρέθηκαν πάνω από την Καλόλιμνο, δυτικά-βορειοδυτικά των Ιμίων,την στιγμή που ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος πέταξε στεφάνι στη μνήμη των τριών αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους στα Ίμια την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου του 1996 - Υποπλοίαρχο Χριστόδουλου Καραθανάση, Υποπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και Αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψού.

Φωτογραφίες της στιγμής που ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ρίχνει το στεφάνι αναρτήθηκαν στο Twitter. Το μήνυμα του χρήστη απλό: "Τιμή και Δόξα στους Ήρωες. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!"

http://www.onalert.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...