Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

☦ “Τίς Θεός μέγας ὡς ὁ Θεός ἡμῶν; σύ εἶ ὁ Θεός ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος”

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Ο φράχτης στα Σκόπια ένα βήμα για την Ελληνοτουρκική σύρραξη

“Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ από FT! Συγκλονίζει το Πανελλήνιο....”
Μας δίνουν τώρα οι ξένοι  τις αποκαλύψεις όταν αυτές συνιστούν ένα κομμάτι της  μεγάλης γεωπολιτικής  απόφασης που  λήφθηκε πριν χρόνια στο ανώτερο  πλανητικό  επίπεδο  λήψης αποφάσεων και αφορά την ευρύτερη περιοχή μας.

Σιγά της αποκάλυψη… όταν από τον περασμένο Σεπτέμβριο αν είχες μάτια έβλεπες.
"Έσκασε" μία συνταρακτική είδηση για τη χώρα μας! Στην προσπάθεια τους να βρουν ένα σχέδιο προκειμένου να σταματήσει η ροή των προσφύγων, οι Ευρωπαίοι ηγέτες εξετάζουν την περίπτωση δημιουργίας τείχους στα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια, το οποίο θα εμποδίζει την διέλευση ανθρώπων, εγκλωβίζοντας τους δεκάδες χιλιάδες στην Ελλάδα.

Το σχέδιο "απομόνωσης" της Ελλάδας έρχεται ύστερα από φόβους της ΕΕ για αδυναμίας συμφωνίας με τη Τουρκία, η οποία δε μπλοκάρει (ως όφειλε) τις ροές. Μάλιστα η ΕΕ ενέκρινε ποσό 3 εκατομμυρίων δολαρίων για την Τουρκία, προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Πρέσβεις της ΕΕ συζήτησαν το εν λόγω πλάνο την Τετάρτη, ύστερα από αποστολή επιστολής από τον πρωθυπουργό της Σλοβενίας, Miroslav Cerar. Στην επιστολή καλεί για λήψη άμεσης βοήθειας στα Σκόπια, "ώστε να αποφευχθεί συγκεκριμένοι παράνομοι μετανάστες να περάσουν τα ελληνοσκοπιανά σύνορα". 23 Ιανουάριος 2016 http://www.voicenews.gr

Από τις 6 Σεπτεμβρίου του 2015  προβλέπουμε το σφράγισμα των Ευρωπαϊκών συνόρων πλην Ελλάδος  στις κατακλυσμιαίες προσφυγικές ροές του ανθρώπινου πόνου δια του Αιγαίου και αρθρογραφούμε :

Αν κλείσει τα σύνορα η Ευρώπη πλην Ελλάδος μπαίνουμε σε άμεση εμπλοκή με τους Τούρκους;

Η καταγραφή των γεγονότων σε βοηθάει να καταλάβεις τι έρχεται  ¨κατακούτελα¨ στην Ελλάδα.

Λοιπόν μόλις κατέβηκαν οι Ρώσοι τον Σεπτέμβριο στην Συρία αυξήθηκαν και οι προσφυγικές ροές στο Αιγαίο.

Επιτρέψτε μου να σας θυμίσω γιατί τρέχουν τα γεγονότα και τα χάνουμε στον δρόμο.

6 Σεπτεμβρίου 2015
¨Τι δήλωσαν οι Αμερικάνοι μετά την εμπλοκή των Ρώσων στην Συρία.
¨Μετά το αρχικό σοκ, οι ΗΠΑ αντέδρασαν μέσω του Υπουργού των Εξωτερικών τους, Τζον Κέρι, ο οποίος εξέφρασε τις ανησυχίες των ΗΠΑ για τις αναφορές περί ραγδαίας ρωσικής στρατιωτικής ανάπτυξης στη Συρία σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ρώσο ομόλογο του, Σεργκέι Λαβρόφ. Παράλληλα, το προχώρησε απειλώντας ευθέως τη Μόσχα με κλιμάκωση λέγοντας:

«Αν αυτές οι αναφορές είναι ακριβείς, αυτές οι πράξεις θα κλιμακώσουν τη σύγκρουση, θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερες απώλειες αμάχων, θα αυξηθούν οι προσφυγικές ροές και θα υπάρξει ρίσκο σύγκρουσης με τον συνασπισμό κατά του ISIL που επιχειρεί στη Συρία!» του Βασίλη Καπούλα pronews.gr 07:50 06/09/2015

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ η ΙSIL( τζιχαντιστές δολοφόνοι)
¨Περισσότεροι από 4.000 μαχητές του ISIL έχουν ήδη μεταφερθεί λαθραία στις χώρες της Ευρώπης χρησιμοποιώντας κρυωμένοι ανάμεσα σε δυστυχισμένους πρόσφυγες. Την αποκάλυψη έκανε με αρκετό θράσος στέλεχος της ISIL o oποίος μάλιστα χαρακτήρισε την «επιχείρηση διείσδυσης» απόλυτα επιτυχημένη.

«Απλά περιμένετε» είπε χαμογελώντας
«Eίναι το όνειρό μας να υπάρξει ένα Χαλιφάτο όχι μόνο στην Συρία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο και θα το έχουμε σύντομα, Θεού θέλοντος» του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου pronews.gr 12:55¨

 ΣΗΜΕΡΑ  24 Ιανουαρίου 2016
¨Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Joe Biden εκβιάζει:
Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Joe Biden δήλωσε το Σάββατο ότι οι ΗΠΑ και η Τουρκία είναι έτοιμες για στρατιωτική λύση στη Συρία σε περίπτωση μη εξεύρεσης πολιτικής λύσης.¨ lithosfotos.blogspot.gr/Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

¨Μελετάται ήδη η αναστολή της συμμετοχής της Ελλάδας στην συνθήκη Σένγκεν ………κάτι που δείχνει ότι επιτέλους κάποιοι δείχνουν να έχουν αντιληφθεί ότι μόνο μία τέτοια κίνηση που θα ''σφράγιζε" την ελεύθερη διακίνηση λαθρομεταναστών από την Ελλάδα προς τις λοιπές χώρες της συνθήκης θα μπορούσε να αποτρέψει το κύμα των προσφύγων που κατακλύζει καθημερινά τα ανατολικά σύνορά μας.

Η αναστολή συμμετοχής θα γίνει είτε με απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είτε άμεσα από την Αθήνα.

Ήδη μελετάται ο τρόπος με τον οποίο η Γερμανία είχε αναστείλει στην συμμετοχή της στην συνθήκη πριν από τέσσερις μήνες για ένα χρονικό διάστημα 1,5 μήνα και θα εφαρμοστεί κάτι ανάλογο.¨ 
του Γιάννη Πετρίδη http://www.pronews.gr/portal/20160124

Όλα τα παραπάνω τι είναι ;

έκρυψαν παγίδα μοι. 

Ψαλμός ΡΜΑ΄. 141 ... Εν οδώ ταύτη, ή επορευόμην, έκρυψαν παγίδα μοι. ... 
Κύριε, εισάκουσον της προσευχής μου, ενώτισαι την δέησιν μου εν τη αληθεία σου, .... ΄

Και το ¨τείχος του Βερολίνου¨ να στήσουν  οι Ευρωπαίοι στα σύνορα με τα Σκόπια οι λαθρέμποροι της Τουρκίας θα συνεχίσουν να κάνουν τζίρους με τον ανθρώπινο πόνο εξυπηρετώντας και αυτοί το μεγάλο σχέδιο που έγινε.

Έστω και να βγούμε προσωρινά από την συνθήκη Σένγκεν ως μια ύστατη ανάγκη, ο Σουλτάνος και ο Βεζίρης του θα παίξουν με τον ανθρώπινο πόνο και θα αναγάγουν τις αποστολές διάσωσης στο φουρτουνιασμένο Αιγαίο σαν στρατηγικό εργαλείο για το γκριζάρισμα της Ελληνικής ΑΟΖ και πάντα θα υποβόσκει ο κίνδυνος προβοκάτσιας να χαθούν πολλές ζωές και να ρίξουν το φταίξιμο σε εμάς.

Οι τοκογλύφοι  και οι νεοθωμανοί μας οδηγούν σε πλήρες αδιέξοδο όπως φυσικά ήθελαν.

Οι μεν πρώτοι διότι μια εμπλοκή με τους τούρκους στο Αιγαίο θα ανακόψει τις προσφυγικές ροές στην Ευρώπη .
Οι δε δεύτεροι μια εμπλοκή μαζί τους βοηθάει στο ξεκοκάλισμα των ενεργειακών πηγών του Αιγαίου μιας και στην Μέση Ανατολή και την Συρία πρόκειται να στηθεί μεγάλο πανηγύρι.

Σας κούρασα αδελφοί αλλά ¨στώμεν καλώς¨  διότι

ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ δεν τελειώνει αν δεν τελειώσει η ΑΛΗΘΙΝΗ  ΙΣΤΟΡΙΑ.

Ο Έλληνας δεν είναι ο ηττημένος της ζωής.

ΕΛΛΑΔΑ Ο ΛΑΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ.

Το κυπαρίσσι, η ελιά και ο πλάτανος που λέγεται Ελλάδα μπορεί να ¨ξεράθηκε¨ και το έκοψαν σύριζα αλλά μόλις φύτρωσε ένα μικρό κλαδάκι πολύ ζωντανό και ανήσυχο.

Όλα αυτά τα καταιγιστικά που βιώνουμε και πρόκειται να βιώσουμε το άμεσο χρονικό διάστημα δείχνουν ότι

“ο Ουρανός συνωμοτεί πλέον ολοκάθαρα για την σωτηρία της ΕΛΛΑΔΟΣ μέσα από συγκυρίες για να πέσουν οι παγιδευτές  μας  στην παγίδα που λέγεται αφηνιασμένη  Ρωσία”

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...