Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

☦ Απολυτίκιο Κυριακή της Πεντηκοστής «Ευλογητός εί, Χριστέ ο Θεός ημών...

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ «ΚΑΙΕΙ» ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Τι δείχνει το μαύρο κουτί του Su24 για την κατάρριψη του αεροσκάφους

Ο αναπληρωτής επικεφαλής των αεροδιαστημικών δυνάμεων της Ρωσίας Sergei Dronov δήλωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, πώς το “μαύρο κουτί” αποκαλύπτει και αποδεικνύει πώς το Su-24 που καταρρίφθηκε από πυραύλους αέρος-αέρος που εκτόξευσε τουρκικό F-16, δεν είχε περάσει τα τουρκικά σύνορα.
«Σε κάθε περίπτωση, το ρωσικό βομβαρδιστικό Su-24 δεν συνιστούσε απειλή για την Τουρκία και τους πολίτες της», δήλωσε ο Σεργκέι Dronov. «Προς το παρόν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στη διάθεσή μας: έχουμε την απόδειξη ότι το ρωσικό Su-24 δεν παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο», πρόσθεσε.
Από τα στοιχεία δε που παρουσιάστηκαν οι Ρώσοι επιμένουν πώς τα τουρκικά ραντάρ σε καμία περίπτωση δεν προειδοποίησαν του Ρώσους χειριστές και ότι αιφνιδιαστικά το τουρκικό F-16 παραβίασε τον εναέριο χώρο της Συρίας και εξαπέλυσε τον πύραυλο του Su-24.
Τα ευρήματα πάντως του “μαύρου κουτιού” θα παρουσιαστούν αναλυτικά τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, ενώ η διαδικασία επεξεργασίας των στοιχείων θα γίνεται παρουσία ειδικών από την Μεγάλη Βρετανία και την Κίνα. ΠΗΓΗ
http://www.triklopodia.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...