Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

† H’ ΜΑΤΘ. 22 ΙΟΥΛ. 2018 ΑΝΑΣΤ. “Κατέλυσας τῷ Σταυρῷ σου τόν Θάνατον…”

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Οι Πάγοι θα λειώσουν με πυρηνικά

Φώτο από http://www.elzoni
Οι Πάγοι θα λειώσουν με  πολεμική φωτιά  και όχι  με την υπερθέρμανση του πλανήτη.
Θα καεί το πελεκούδι πάνω στους Πάγους. Ο Ρώσος δεν ετοιμάζεται μόνο για τις ερήμους της Σαουδικής Αραβίας και της Μέσης Ανατολής αλλά είναι ικανότερος να κάνει στρατιωτικό πατινάζ και επί πάγου.

Η Ρωσία αναπτύσσει S-300 συγκροτήματα αεράμυνας στην περιοχή της Αρκτικής 09/12/2015 | Πηγή:  Pravda.Ru

Ένα νέο  Σύνταγμα Αεράμυνας ενισχυμένο με  οπλισμό αναβαθμισμένων S-300 αντιαεροπορικών πυραυλικών συστοιχιών έχει εγκατασταθεί στην χερσόνησο Κόλα σταθμεύοντας  στο αρχιπέλαγος Novaya Zemlya με την δυνατότητα να καταρρίπτει εχθρικούς στόχους σε απόσταση αρκετών εκατοντάδων χιλιομέτρων. Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις το Σύνταγμα αυτό είναι η πρώτη ολοκληρωμένη στρατιωτική μονάδα που εγκαθίσταται στον αρκτικό κύκλο μέσα στο 2015   και τις δυνατότητες της οποίας δεν μπορούν να ξεπεράσουν  οι  αντίστοιχες της  αμερικάνικης  παρουσίας  στην αρκτική ζώνη..

ΚΑΙ  ΓΙΑΤΙ  ΟΛΑ  ΑΥΤΑ;

Τεράστιο κοίτασμα πετρελαίου ανακαλύφθηκε στην Αρκτική περιοχή της Ρωσίας

¨Χαρές και πελάγη ευτυχίας στην ηγεσία της Ρωσίας εξαιτίας της ανακάλυψης τεράστιου κοιτάσματος πετρελαίου στην Αρκτική περιοχή. Όπως ανακοίνωσε στις 27 Σεπτεμβρίου 2014, η κρατική εταιρία OAO Rosneft, ένα κοίτασμα θησαυρός που θα μπορούσε να ενισχύσει το δημόσιο ταμείο της Ρωσίας με εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια, ίσως και περισσότερα, ανακαλύφθηκε στην θάλασσα Καρά (Kara Sea), εντός του Αρκτικού Κύκλου. Πρόκειται για μια τεράστια δεξαμενή αργού πετρελαίου, μεγαλύτερη από τον Κόλπο του Μεξικού. Οι ειδικοί μιλούν για κοίτασμα που περιέχει περισσότερα από 9 δις βαρέλια. ¨

«Δυτικές αναλύσεις επισημαίνουν την προσέγγιση Ρωσίας και Κίνας για συνεργασία στην εκμετάλλευση των πόρων και των λοιπών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν και θα προσφέρουν στο μέλλον οι γεωφυσικές αλλαγές στην Αρκτική. Για παράδειγμα, μετά την ιστορική συμφωνία του Μαΐου 2014, ύψους 400 δισεκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ της Ρωσικής Gazprom και της Κίνας, μέσω της οποίας η Ρωσία θα εφοδιάζει την Κίνα με πετρέλαιο και φυσικό αέριο για 30 χρόνια, ανακοινώθηκε ότι εταιρίες των δύο χωρών προσδοκούν να εξερευνήσουν κα να αναπτύξουν τη Ρωσική Άπω Ανατολή, η οποία αποτελεί μέρος της Αρκτικής ή είναι πολύ κοντά σ’ αυτήν.»
http://www.elzoni.gr/https://parisis.wordpress.com/2014/09/30

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Τα γεγονότα θα τρέχουν από πάνω μέχρι κάτω και δεν θα τα προλαβαίνουμε…

Ο Γεωπολιτικός άξονας των επερχόμενων  στρατηγικών εμπλοκών έχει πλέον χαραχθεί από τον Αρκτικό κύκλο, την Ουκρανία , την Τουρκία που θα είναι και ο πρώτος κρίκος που θα σπάσει, τα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου, το Αιγαίο , την Μέση Ανατολή , την διώρυγα του Σουέζ, τα στενά του Ορμούζ… μέχρι την Σινική Θάλασσα.

Τελικά το λιώσιμο των πάγων μπορεί να γίνει  με πυρηνικά;

ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...