Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

“Εὐλογητός εἶ, Χριστέ ὁ Θεός ἡμῶν, ὁ πανσόφους τούς ἁλιεῖς ἀναδείξας…”

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015

Μαρία Ζαχάροβα: "Τι θα γίνει Ρ.Τ.Ερντογάν; - Θα παραιτηθείς ή φοβάσαι να αφήσεις την καρέκλα σου;"

ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ISIS
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
"Τι θα γίνει Ρ.Τ.Ερντογάν, δεν θα παραιτηθείς;" ήταν η φράση με την οποία η όμορφη εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα προκάλεσε τον Τούρκο πρόεδρο να κάνει αυτό που είχε υποσχεθεί εάν αποδεικνύονταν ότι η Τουρκία κάνει λαθρεμπόριο πετρελαίου με τους ισλαμιστές του ISIS.

"Η Μόσχα είναι περίεργη για το εάν ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan επιτέλους θα παραιτηθεί μετά την δημοσίευση της νορβηγικής έκθεσης σχετικά με το λαθρεμπόριο πετρελαίου στην Τουρκία από το ISIS, γνωστό και ως Daesh στον αραβικό κόσμο, κάτι που είναι απγορευμένο.

Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι πρόσφατα, ο Τούρκος πρόεδρος είχε ανακοινώσει την ετοιμότητά του να παραιτηθεί εάν αποδεικνύονταν ότι πραγματοποιούνται παραδόσεις πετρελαίου από την Άγκυρα, με ή χωρίς την βοήθεια της τουρκικής κυβέρνησης, και ότι εάν αυτό το γεγονός αποδεικνύονταν θα άφηνε την καρέκλα. Θέλω να καταλάβω: Τι έγινε με αυτή την καρέκλα;"

"Η δανέζικη εφημερίδα Klassenkampen δημοσίευσε έκθεση για την τουρκική συμμετοχή στο λαθρεμπόριο πετρελαίου των ισλαμιστών, μια έκθεση που ετοιμάστηκε από την εταιρεία Rystad Energy" 

Έχει μεγάλη σημασία ότι το γεγονός της συμμετοχής της Άγκυρας στο λαθρεμπόριο πετρελαίου που προσφέρει τεράστια έσοδα στο ISIS, αποδεικνύεται πλέον από έκθεση χώρας του ΝΑΤΟ, καθώς αν και η Ρωσία έχει προσφέρει εκατοντάδες πειστικές αποδείξεις τα δυτικά ΜΜΕ χωρίς καμια επιχειρηματολογία τις απορρίπτουν ποντάροντας στο γεγονός ότι οι εγκέφαλοι των μέσων δυτικών πολιτών κατευθύνονται απλά και μόνο με ατάκες.

Πριν από δύο ημέρες το ρωσικό ΥΠΑΜ εδωσε στην δημοσιότητα νέα βίντεο και φωτό με αποδείξεις από τις δραστηριότητες 12.000 φορτηγών που μετέφεραν πετρέλαιο μόνο στα τουρκοιρακινά σύνορα!

Η ρωσική Αεροπορία σημειώνεται ότι έχει καταστρέψει 2.000 φορτηγά μέχρι αυτή τη στιγμή. Μόνο την τελευταία εβδομάδα καταστράφηκαν 17 κομβόι, και σκοτώθηκαν αρκετοί πράκτορες της ΜΙΤ. Καταστράφηκαν επίσης χώροι αποθήκευσης, και διυλιστήρια, ενώ οι ισλαμιστές αναγκάστηκαν να αλλάξουν δρομολόγια, και να ταξιδεύουν μόνο την νύχτα με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις παραδόσεις στην τουρκική πλευρά.

Δεν είναι τυχαίο που το ρωσικό ΥΠΕΞ επέλεξε αυτό τον τρόπο για να γελοιοποιήσει τον Ρ.Τ.Ερντογάν καθώς μια δυναμική γυναίκα τον εγκαλεί να τηρήσει τον λόγο της τιμής του θέτοντας την ίδια την ανδρική του υπόληψη υπό αμφισβήτηση.

Ένας ισλαμιστής πρόεδρος σαν τον Ρ.Τ.Ερντογάν πολύ δύσκολα μπορεί να "χωνέψει" μια τέτοια επίκριση από μια γυναίκα όσο υψηλά ιστάμενη και αν είναι.

www.pronews.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...