Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

☦ Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης (25 Ιουλίου 1924 - 12 Ιουλίου 1994)

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

“τα έκανε επάνω της” η γάτα της Άγκυρας μετά την κατάρριψη του μαχητικού

ΕΛΛΗΝΕΣ έρχεται η σειρά μας για να δοκιμαστούμε σφόδρα από τους δολοφόνους –γενοκτόνους των λαών.
Putin "Δεχθήκαμε μια μαχαιριά στην πλάτη από συνεργούς της τρομοκρατίας". Βγήκαν τα μαχαίρια και πάγωσαν οι τρομοκράτες –δολοφόνοι των λαών και τα τσιράκια τους .
Έκτακτη σύσκεψη ασφαλείας συγκάλεσε ο Ερντογάν -Με στρατηγούς και μυστικές υπηρεσίες Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Τουρκία, μετά από την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού.

Ο Ταγίπ Ερντογάν συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη ασφαλείας. Σε αυτή θα μετάσχουν οι κορυφαίοι στρατηγοί της χώρας, οι επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών, ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου και κορυφαίοι υπουργοί. http://www.iefimerida.gr/24|11|2015

¨Ως αποτέλεσμα της εξέλιξης και αναμένοντας ρωσικά αντίποινα, ο Τουρκος πρωθυπουργός τον Αχμέτ Νταβούτογλου ζήτησε ενεργοποίηση του άρθρου 5 του ΝΑΤΟ περί συνδρομής από εχθρική επίθεση, ενώ ενημερώθηκε και ο ΟΗΕ.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας έστειλε αντιπροσώπους για να συζητήσει άμεσα με το ΝΑΤΟ και ΟΗΕ τις καταιγιστικές εξελίξεις.¨
http://www.pronews.gr/portal/20151124

Ευθείες κατηγορίες προς την Τουρκία ότι είναι "συνεργάτης των τρομοκρατών", απηύθυνε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin, μετά από την κατάρριψη ρωσικού αεροσκάφους από τουρκικά αεροπλάνα.

Μιλώντας από το Σότσι, στο πλαίσιο συνομιλιών με τον Ιορδανό Βασιλιά Abdullah, ο Putin δήλωσε πως "αντιλαμβανόμαστε ότι ο καθένας έχει τα δικά του συμφέροντα αλλά δεν θα επιτρέψουμε να συμβαίνουν τέτοια εγκλήματα".

"Δεχθήκαμε μια μαχαιριά στην πλάτη από συνεργούς της τρομοκρατίας", δήλωσε χαρακτηριστικά.

¨Η κατάρριψη ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους στην τουρκο-συριακή μεθόριο αποτελεί την πλέον επικίνδυνη εξέλιξη που έχει καταγραφεί στους δύο μήνες που διαρκεί η στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας -και μόνο για τον λόγο ότι συνιστά θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε μία χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ και μία πυρηνική δύναμη. Σε αυτό το πλαίσιο το ΝΑΤΟ συγκαλείται εκτάκτως σήμερα το απόγευμα (18:00 ώρα Ελλάδας) για να συζητήσει την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους.¨ Του Κώστα Ράπτη http://www.capital.gr/24|11|2015

Ο τρομοκρατημένος τούρκος  είναι  πλέον  απρόβλεπτος και ηλίθιος.

Το ΝΑΤΟ  και η ΕΕ θα τον βοηθήσουν  με απλές  δηλώσεις γιατί δεν θέλουν να κρυώσουν τον χειμώνα που προβλέπεται ιδιαίτερα παγωμένος από το κλείσιμο της στρόφιγγας του Φ.Α της Ρωσίας την στιγμή μάλιστα που δεν πρόλαβαν οι κλέπτες τοκογλύφοι να ανοίξουν τα Ελληνικά πηγάδια του ΑΙΓΑΙΟΥ.

Τους το έγραψα όταν ξεκίνησε η ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα ότι τα ¨πετρέλαια του ΑΙΓΑΙΟΥ θα τα βγάλουν πραγματικοί  Έλληνες  και αυτό θα γίνει¨

ΕΛΛΗΝΕΣ έρχεται η σειρά μας για να δοκιμαστούμε σφόδρα από τους δολοφόνους –γενοκτόνους των λαών.

Η φωτιά της Συρίας την πήρε ο νοτιάς που φυσάει αυτές τις μέρες και την φέρνει στο ΑΙΓΑΙΟ στα ΣΤΕΝΑ και στην ΕΥΡΩΠΗ.

Ο Τούρκος τα θέλει όλα δικά του και θα πάρει αυτό που του αντιστοιχεί πνευματικά και ηθικά.

Πρέπει να δοξολογούμε τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ που μας χάρισε την παρουσία ενός μεγάλου ΑΓΙΟΥ των ημερών μας , του Οσίου Παισίου που μας είπε όλα αυτά που γίνονται στις μέρες μας… και φυσικά μας είπε και το τέλος των πρωταγωνιστών αυτής της παγκόσμιας κοινωνικής και οικονομικής δολοφονίας.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...