Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

“Εὐλογητός εἶ, Χριστέ ὁ Θεός ἡμῶν, ὁ πανσόφους τούς ἁλιεῖς ἀναδείξας…”

Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

Αύγουστος και ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ

Κάποτε μάθαμε ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ από τους Άγιους Γέροντες της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Ηχητικό ντοκουμέντο : ο γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός συνομιλεί με Ρώσο επίσκοπο γι' αυτά που έρχονται
"Θα κινηθούν οι Εβραίοι και θα ερεθίσουν τους Τούρκους να εισβάλουν εις την Ελλάδα. Οι Τούρκοι θα μπούνε στην Ελλάδα…. Τότε θα αρχίσουν τα δεινά. Τότε θα κινηθεί η Ρωσία επίτηδες για να προλάβει. Τότε θα κατέβει η Ρωσία εδώ. Θα σπρώξει πίσω τους Τούρκους. Θα γυρίσει και προς τα μέρη της Παλαιστίνης." hggiken.pblogs.gr
Από filtor στις Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011 @ Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011 2:58 

Γέρων Ιωσήφ: Οι Εβραίοι θα προκαλέσουν τους Τούρκους!

https://youtu.be/iivrwoCbfEw

¨Πριν από μερικές ημέρες επεξεργαστήκαμε ένα ηχητικό απόσπασμα από μια συνάντηση του Γέροντα Ιωσήφ Βατοπεδινού με Ρώσους προσκυνητές. Αφαιρέσαμε τα Ρώσικα, ώστε να είναι πιο εύκολη η ακρόασή του.

Από το άκουσμα ξεχωρίσαμε και τονίσαμε στο άρθρο αυτό που λέει ο Γέροντας για τους Εβραίους: ”…οι Εβραίοι θα ερεθίσουν τους Τούρκους να εισβάλλουν εις την Ελλάδα…” 
Σημειώστε την λέξη ‘ερεθίσει’. http://kotsarikos.com/2011/09/05/888/
http://www.pentapostagma.gr/

Σήμερα μαθαίνουμε… να κατανοούμε τα λεγόμενα των Πατέρων μας.
¨Από 20 έως 30 Ιουλίου 2015, στο ΠΛΑΙΣΙΟ της Στρατιωτικής Συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ, πραγματοποιήθηκε η δραστηριότητα «OLYMPUS SUMMIT 2015», στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Η δραστηριότητα επικεντρώθηκε στη συνεκπαίδευση της 1ΗΣ Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1Η ΤΑΞΑΣ) με Ελικόπτερα (Ε Π) της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ (ΠΑΙ). Η 1η ΤΑΞΑΣ συμμετείχε με Επιθετικά Ε/Π AH-64A, AH-64D και με Ε/Π ΝΗ-90, ενώ η ΠΑΙ με Επιθετικά Ε/Π AH-64, Ε/Π CH-53 και με αεροσκάφος King Air.

Δοκιμάσθηκαν τακτικές εναέριας εφόδου από μικτούς σχηματισμούς Ε/Π, Εκκαθάρισης Δρομολογίου και Περιοχής, Έρευνας και Διάσωσης Μάχης (CSAR) σε συνεργασία με αεροσκάφος σε ρόλο Air Mission Commander (AMC).

H δραστηριότητα εκτελέσθηκε σύμφωνα με το σχεδιασμό της, ήταν επιτυχής και κρίνεται ιδιαίτερα επωφελής για τους Ιπταμένους και Μηχανικούς της 1ΗΣ ΤΑΞΑΣ, καθώς είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με το προσωπικό της ΠΑΙ επί διαδικασιών κατά τη σχεδίαση και εκτέλεση των αποστολών και για την τεχνική υποστήριξη των αεροπορικών μέσων στο έδαφος..¨ http://hellasforce.com/BY 242424V ON 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 •

¨50 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ - ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΝΤΛΙΜΠ Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Αποκόπηκε από την Άγκυρα η νοτιοανατολική Τουρκία - Έκλεισαν επ' αόριστο την εθνική τους οδό!

Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΞΕΔΩΣΕ NAVTEX ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΣΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΡΟΔΟ! Μυστική άσκηση ελληνικών και ισραηλινών ΑΗ-64Α/D Apache υπό την σκιά των τουρκικών απειλών.

ΣΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ
"Φτιάχνει κλίμα" η Αγκυρα: "Δεύτερος Ελληνικός Στρατός το ΡΚΚ"! - Συνδέουν την Ελλάδα με τις επιθέσεις των Κούρδων¨ 03/08/2015 http://www.defencenet.gr/defence

Ποιο είναι το κερασάκι στην γεωστρατηγική τούρτα που φτιάξανε για εμάς δίχως φυσικά να μας ρωτήσουν;

¨Τι προτείνει αρθρογράφος Ramatkal της εβραϊκής εφημερίδας  JSSNews (Ισραήλ) χθες, 4 .9. 2011  αναλύοντας τις κινήσεις της Τουρκίας; Ανακαλύπτουμε, λέει ότι οι Τούρκοι θυμώνουν εξαιρετικά γρήγορα. Άρα, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους ερεθίσουμε!

Και αφού αναφέρει ότι ο ένας τρόπος για να ερεθίσουν τους Τούρκους είναι να υποστηρίξουν το ΡΚΚ, δείτε πως συνεχίζει: ”Περαιτέρω, την ίδια στιγμή, θα μπορούσαμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους Έλληνες και Κύπριους που θα μπουν τότε στον πειρασμό να διώξουν τους Τούρκους εποίκους από τα εδάφη τους. Και με αυτό τον τρόπο, η Τουρκία θα έχανε σε τρία μέτωπα και θα σταματούσε τις προκλήσεις της εναντίον μας!”

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε και πολύ. Τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους.¨ http://www.pentapostagma.gr

Δήλωση «κεραυνός» του διοικητή των Ρώσων Αλεξιπτωτιστών: «Δεν χρειαζόμαστε βίζα για να δράσουμε όπου εμείς νομίζουμε» www.defencenet.gr/00:2804/08/2015

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ελλάδα

Επιτέλους ΞΥΠΝΑ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...