Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

† "ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΩΣ ΗΧΟΥ “Κατέλυσας τώ Σταυρώ σου τόν θάνατον"

Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

ΦΙΔΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με το γνωστό σαρκοβόρο και φοβερό στην όψη του φίδι Πύθωνα, (PUTIN PİTON), παρομοιάζουν τον Ρώσο πρόεδρο τα τουρκικά ΜΜΕ εξ αιτίας της επίσημης δήλωσης του αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων, γεγονός που όπως είναι γνωστό εξοργίζει τους Τούρκους από όπου και αν προέρχεται. 
Επιπροσθέτως η χαρακτηριστική περιφρόνηση που επέδειξε ο Ρώσος πρόεδρος στην πρόσκληση του Ερντογάν να παραστεί την ίδια μέρα της επετείου της αρμενικής γενοκτονίας στις τουρκικές εκδηλώσεις για την νίκη της Καλλίπολης και η απόφαση του να πάει στο Ερεβάν τιμώντας τους Αρμένιους που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους, προκάλεσε τα δυσμενεστέρα σχόλια του τουρκικού τύπου για τον Βλαδίμηρο Πούτιν.
Αποκορύφωμα αυτών των δυσμενών σχολίων είναι ο χαρακτηρισμός, «Πούτιν – Πίθων» από μερίδα του τουρκικού τύπου, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την μεγάλη τουρκική οργή για τον Ρώσο πρόεδρο. Τα ίδια δημοσιεύματα κατηγορούν τον Πούτιν ότι με τις ενέργειες του αυτές δείχνει πως είναι εχθρός της Τουρκίας και πως δεν συμβάλλει στην επικράτηση της ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή.
Όπως φαίνεται η αναγνώριση από όλο και περισσότερους διεθνείς παράγοντες της αρμενικής γενοκτονίας «τσούζει» τους Τούρκους σε βαθμό υστερίας.
Καιρός τώρα να προχωρήσει και συνολικά η αναγνώριση της γενοκτονίας των Χριστιανών Ελλήνων, Αρμενίων, Ασσυρίων της Ανατολής από τους Οθωμανούς και τους Τούρκους.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...