Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

☦ "Τού Γαβριήλ φθεγξαμένου σοι Παρθένε τό Χαίρε"

Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014

Εξαιρετικά σοβαρή εξέλιξη στην Θράκη: Ολοταχώς για ίδρυση Ρωσικού προξενείου!

Ρωσικό Προξενείο στη Θράκη έφερε ο Άγιος Βλαδίμηρος με τη ρωσική φρεγάτα Mir!
Η εξαιρετικά επιτυχημένη επίσκεψη της ρωσικής ιστιοφόρου φρεγάτας Mir στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, μετά από πρόσκληση του πολιτιστικού συλλόγου «Ρώσικο Σπίτι» και της Προέδρου κ. Ιουλίας Γαβρίλοβα, επισφραγίστηκε από την ανακοίνωση του Γενικού Προξένου της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Αλεξέι Ποπώβ ότι το ελληνικό ΥΠΕΞ έχει αποδεχτεί την τοποθέτηση του κ. Κωνσταντίνου Γκαμπαερίδη στη θέση του Επίτιμου Προξένου στην Αλεξανδρούπολη, που θα καλύπτει την γεωγραφική περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης! Το Επίτιμο Προξενείο της Ρωσίας στη Θράκη είναι πραγματικότητα. Μένουν πια οι εθιμοτυπικές τελετές. 
Η συνέχεια εδώ: hellasforce.com

Τὴν πᾶσαν ἐλπίδα μου εἰς σὲ ἀνατίθημι, Μήτηρ τοῦ Θεοῦ…

“Χαῖρε τῶν Ἀγγέλων ᾑ χαρμονή....”

Ο Β’ παγκόσμιος πόλεμος θα ωχριά σε αυτό που έρχεται

Άμεσα αναμένεται να αναπτυχθούν αμερικανικά στρατεύματα στην Πολωνία ως απάντηση των ΗΠΑ στα όσα έχουν διαδραματιστεί στην Ουκρανία, σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας Washington Post.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ο Πολωνός υπουργός Άμυνας, Τόμαζ Σιεμόνιακ, μάλιστα, λέει ότι εντός της νέας εβδομάδας θα γίνουν και σχετικές ανακοινώσεις. Οι λεπτομέρειες της αποστολής των στρατευμάτων θα διευθετηθούν από τα επιτελεία των δύο χωρών στο πλαίσιο της επέκτασης της παρουσίας του ΝΑΤΟ στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη.

ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Το Έθνος στον Ουρανό Ηγέρθη και εδώ κάτω Εξανέστη
Ο  Άγιος Ραφαήλ “δεν πρόκειται να  χαρισθεί”  στο ψευτορωμαίικο, την ορισμένη από τον ΚΥΡΙΟ ώρα θα του ανοίξει την πόρτα, θα το πετάξει έξω… καλώντας μας με το “ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ… το Έθνος στον Ουρανό  Ηγέρθη και εδώ  κάτω Εξανέστη…”. Μνήμη δικαίου μετ εγκωμίων…στον πρώτο Οσιομάρτυρα της Ρωμιοσύνης και απλανή οδηγό της Ανάστασης του Έθνους μας.

Η χούντα, το ΔΝΤ και το...πουλί

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...