Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

☦ "Τού Γαβριήλ φθεγξαμένου σοι Παρθένε τό Χαίρε"

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ του ΔΕΟΥΣ και ο “πολιτισμός” του ΣΟΚ…

Κρατήστε τα κεφάλια σας ακέραια, είναι πιο πολύτιμα όταν δεν τα γεμίζουν με “κουτόχορτο”. ΖΟΥΜΕ  ήδη αποκαλυπτικές στιγμές…

Ο  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ του ΔΕΟΥΣ

Φώτο από  defencenet
Το κεφάλι μιας εκ των δύο Σφιγγών βρέθηκε σε βάθος 0,15μ. από την επιφάνεια του εδάφους στον τέταρτο χώρο που ερευνά η αρχαιολογική ομάδα.

Είναι ακέραιο με ελάχιστη θραύση στη μύτη. Έχει ύψος 0,60 μ. Το κεφάλι ταυτίζεται και αποδίδεται στον κορμό της ανατολικής Σφίγγας, όπου ήταν ένθετο.

Πρόκειται για ένα γλυπτό εξαιρετικής τέχνης που αποδίδεται στον κορμό της ανατολικής Σφίγγας. Το κεφάλι στρέφεται προς της είσοδο, ενώ έχει κυματιστούς βοστρύχους, που φέρουν ίχνη κόκκινου χρώματος, οι οποίοι πέφτουν στον αριστερό ώμο της, ενώ συγκρατούνται από λεπτή ταινία.

O “απάνθρωπος Πολιτισμός” του ΣΟΚ

“Αυτός” δεν φτιάχνει γλυπτά αριστουργήματα κεφαλών αλλά χαλνάει το πλάσμα του ΘΕΟΥ με την αποκοπή της ανθρώπινης κεφαλής.

Κόβει κεφάλια γιατί  δεν μπορεί  να τα  γεμίσει  με τις δαιμονιώδεις θεωρίες του και να  τα ταυτίσει  με τις θηριωδίες του.

Αυτόν τον δήθεν πολιτισμό τον ονόμασαν  μάλιστα και ¨ιερό¨  δηλ τζιχάντ . Με αυτή την ονομασία τον διαφημίζουν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι ¨δαίμονες¨ νεοποχίτες χορηγοί τους.

Η Ανθρωπότητα ανάμεσα σε αυτές τις δύο εικόνες με τις άψυχες κεφαλές καλείται να επιλέξει…

ΚΑΙ  ΕΠΙΛΕΓΕΙ τον Πολιτισμό του ΔΕΟΥΣ, αυτόν που αναδύεται σήμερα  από τα σπλάχνα της Μακεδόνισσας Γης που υπήρχε για να υπάρχει και να συγκρίνεται με την βαρβαρότητα και να την εξουθενώνει.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...