Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

☦"Την εν σαρκί ζωήν σου κατεπλάγησαν, Αγγέλων τάγματα"

Σάββατο, 13 Απριλίου 2013

Ευτυχώς που υπάρχει και ο ... φακός !!!

Προβληματισμένος για το μέλλον του ευρώ και ο Σημίτης!
Ο άνθρωπος, που μαζί με τον Παπαδήμο, μας έβαλαν στην ΟΝΕ, τώρα προβληματίζεται για το μέλλον της ευρωζώνης....
Προβληματισμένος για το μέλλον του ενιαίου νομίσματος εμφανίζεται ο Κώστας Σημίτης, σημειώνοντας σε συνομιλητές του ότι «η Ευρώπη των δύο ταχυτήτων δεν θα δημιουργηθεί, υπάρχει σήμερα»

Μητροπολίτης Πειραιώς: «Έχουν στόχο να ισλαμοποιήσουν την χώρα»

ROMFEA.GR | Στην εκπομπή "Ερασιτεχνικά και Εκκλησιαστικά" του Alpha Radio 9,89 μίλησε σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος σχολίασε με καυστικό τρόπο τα περί δημιουργίας τεμένους. Ο Μητροπολίτης Πειραιώς ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους Γιώργο Ρουμελιώτη και Αιμίλιο Πολυγένη να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γ.Γ. Θρησκευμάτων κ. Καλαντζή και του Δημάρχου Αθηναίων κ. Καμίνη, μεταξύ άλλων τόνισε: "Νομίζω ότι και οι δύο έχουν αστοχήσει με τις δηλώσεις αυτές, διότι αυτοαναιρούνται και ειδικά ο Γ.Γ. Θρησκευμάτων, ο οποίος παρ' όλα αυτά είναι αξιόλογος άνθρωπος."

Νερό με λεμόνι: Απόλυτος σύμμαχος για την υγεία

Γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά από τις συστάσεις των ειδικών ότι είναι πολύ ωφέλιμο να πίνουμε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό κάθε ημέρα, διαπιστώνοντας τον σημαντικό ρόλο που παίζει το νερό για τον οργανισμό μας. Ακόμη πιο ωφέλιμο, όμως, είναι να προσθέσουμε ακόμη ένα ευεργετικό στοιχείο στο νερό που πίνουμε: και αυτό είναι το λεμόνι, που συγκεντρώνει από μόνο του εξαιρετικά ευεργετικές ιδιότητες. 
Τα οφέλη για την υγεία μας από το λεμόνι
Το λεμόνι συγκεντρώνει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την επίτευξη ενός καλού επιπέδου υγείας.
• Αντισηπτικές ιδιότητες – Το λεμόνι προλαμβάνει τη σήψη (τη συγκέντρωση παθογόνων βακτηρίων) ή/και την αποσύνθεση των ιστών.

ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΝΔΗΛΙΟΥ ΣΤΗΝ Ι.Σ. ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ...
Ανάστατο το Άγιο Όρος και οι Άγιοι Πατέρες. Το καντήλι που βρίσκεται μπροστά από την εικόνα του Αγίου Μανδηλίου του Καθολικού στον Ι.Ν. Αγίας Άννης κουνιέται μόνο του από χθες στις 9.00 το πρωί.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...