Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

†"Θεοτόκε Παρθένε" Ήχος Α'-Ψάλλει η μακαριστή Γερόντισσα Ξένη μοναχή

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

Και πάλι στις επάλξεις ο Γιωργάκης: Ξεκινά σεμινάρια – 2.000 ευρώ οι 5 διαλέξεις

Επιστρέφει και πάλι ο Γιωργάκης στην “διδασκαλία”
Έτοιμος να δώσει και πάλι τα φώτα του είναι ο “σωτήρας” της χώρας μας Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, ο πρώην πρωθυπουργός ξεκινά την Τρίτη από την Μινεσότα και πάλι τις διαλέξεις του. Όποιος ενδιαφερόμενος θέλει να διδαχθεί από τον George και να παρακολουθήσει με τα ίδια του τα μάτια τον πύρινο λόγο του θα πρέπει να “κουβαλά” μαζί του 2.000 δολάρια.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τόσο στοιχίζουν οι 5 διαλέξεις του. Αν κάποιος όμως δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει όλες τις διαλέξεις η τιμή του εισιτηρίου για την Μινεσότα κυμαίνεται μεταξύ 285 και 420 δολλαρίων, ανάλογα με τη θέση. Ο Παπανδρέου θα μιλήσει στο Powell Hall.
Η τουρνέ του συνεχίζεται στις 9 του μηνός στο Peinz Hall με τις ίδις τιμές. Ακολουθούν Φιλαδέλφεια, Βαλτιμόρη και Βοστώνη. Στη Φιλαδέλφεια το εισιτήριο κυμαίνεται από 330 έως 495. Στη Βαλτιμόρη μπορεί κάποιος να τον “καμαρώσει” καταβάλλοντας 265-395 δολλάρια. Τέλος, στη Βοστώνη θα μιλήσειστις 16 Οκτωβρίου και η τιμή του εισιτηρίου θα κυμανθεί από 275 έως 475.
Το οξύμωρο είναι ότι ο άνθρωπος  που φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο για την καταστροφή της χώρας μας, διδάσκει και σε άλλες χώρες τα κατορθώματά του. Πως είναι δυνατόν οι “διαβασμένοι” Αμερικάνοι να τον καλούν να διδάξει πως θα τους οδηγήσει στην καταστροφή; Πραγματικά αδιανόητο. Λέτε να έχουν και αυτές οι χώρες την ίδια με την δική μας; eurospy.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...