Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

† "Αδιαλείπτως προσεύχεσθε, εν παντί ευχαριστείτε, τούτο γαρ θέλημα Θεού εν Χριστώ Ιησού εις ημάς"

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΜΕ ... «ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ»

Αστεία απάντηση Τζον Κέρι στα υψωμένα «ματωμένα χέρια»…
H στρατιωτική δραστηριότητα με την εκτόξευση πυραύλων σε μια χώρα ΔΕΝ αποτελεί πόλεμο…”
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι, μας πληροφόρησε ότι εάν δεν υπάρξει εμπλοκή χερσαίων στρατευμάτων, η στρατιωτική δραστηριότητα με την εκτόξευση πυραύλων σε μια χώρα ΔΕΝ αποτελεί πόλεμο… Όπως φαίνεται, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, δεν θεωρεί ότι οι ζωές των ανθρώπων έχουν όλες την ίδια αξία… Δείτε το ενδιαφέρον ρεπορτάζ στο «http://mignatiou.com/»:
Ως γνωστόν, στην επιτροπή κατέθεσαν, ο υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι ο υπουργός Άμυνας, Τσακ Χάγκελ και ο επικεφαλής των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός Μάρτιν Ντέμπσει, οι οποίοι κάλεσαν τους βουλευτές-μέλη της Επιτροπής να εγκρίνουν τις στρατιωτικές επιθέσεις εναντίον της Συρίας.
Στη σιωπηλή διαμαρτυρία, με επικεφαλής την αντιπολεμική ομάδα «Κοντ-Πινκ» (Code Pink), συμμετείχαν περίπου 10 ακτιβιστές. Όμως, παρά τον μικρό αριθμό των διαδηλωτών, η διαμαρτυρία τους είχε μεγάλο αντίκτυπο, καθώς έγινε κατά τη διάρκεια απ’ ευθείας τηλεοπτικής μετάδοσης.

Σύμφωνα με το Πρακτορείο Reuters, οι διαδηλωτές, ανέφεραν ότι το κόκκινο χρώμα στα χέρια τους αντιπροσώπευε το αίμα που θα έχουν τα χέρια του υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι, εάν το Κογκρέσο εγκρίνει τις στρατιωτικές επιθέσεις σε αντίποινα για την πιθανή χρήση από το καθεστώς της Συρίας χημικών όπλων εναντίον του λαού του.
«Τζον Κέρι – διπλωματία όχι πόλεμο», έγραφε ένα από τα μηνύματα που κρατούσε η Μέντεα Μπέντζαμιν, συνιδρύτρια της ομάδας «Κοντ-Πινκ» που σχηματίστηκε πριν από μια δεκαετία και αντιτάχθηκε στην αμερικανική εισβολή στο Ιράκ.

Ο υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι έκανε μια προφανή αναφορά στους διαδηλωτές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. «Όταν μπήκα σε αυτήν την αίθουσα, ένα άτομο σηκώθηκε πίσω μου, όπως έχει δικαίωμα κάθε άτομο σε αυτή τη χώρα και μου είπε. Σας παρακαλώ, μην μας πάτε σε πόλεμο. Μην μας πάτε σε έναν ακόμη πόλεμο», είπε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας. «Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής. Δεν ζητάμε από την Αμερική να πάει σε πόλεμο», δήλωσε ο Κέρι, ο οποίος έχει υποσχεθεί ότι οι στοχευμένες αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ δεν συνεπάγονται καμία χερσαία επιχείρηση.
defence-point.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...