Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

† "ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΩΣ ΗΧΟΥ “Κατέλυσας τώ Σταυρώ σου τόν θάνατον"

Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013

«Άδειασμα» Κουβέλη προς Ρεπούση !!!

«Διαφωνώ με την άποψη της Ρεπούση»
Φ. Κουβέλης: Είναι οφειλόμενη πράξη ο σεβασμός της γενοκτονίας των Ποντίων
Τη διαφωνία του με τη θέση της Μαρίας Ρεπούση για τη γενοκτονία των Ποντίων εκφράζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης. «Οι απόψεις της κυρίας Ρεπούση και όπως αυτή τις αναδεικνύει είναι ιστορικού – επιστημονικού χαρακτήρα. Είναι η άποψή της. Αλλά με την άποψη και τη θέση που διατυπώνει, διαφωνώ. Διαφωνεί η ΔΗΜΑΡ και με την ευκαιρία του ερωτήματος, σας λέω πάρα πολύ καθαρά ότι για εμάς υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων και είναι οφειλόμενη πράξη ο σεβασμός της γενοκτονίας των Ποντίων», ανέφερε στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Ο κ. Κουβέλης σχετικά με το αν υπάρχει κλίμα αισιοδοξίας για την οικονομία είπε: «Κάποια σημάδια υπάρχουν, αλλά είναι λίγα. Εκτιμώ, στη βάση στοιχείων, ότι περί τα τέλη του τρέχοντος έτους, θα αρχίσουν τα στοιχεία της ανάκαμψης να είναι πιο φανερά. Και πάλι στη βάση της αξιολόγησης των στοιχείων, εκτιμώ ότι στις αρχές του 2014 η Ελλάδα είναι δυνατόν να βρεθεί εν μέρη στις αγορές. Αυτό αναμφισβήτητα θα έχει αντίκρυσμα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων μιας κοινωνίας που έχει δεχθεί τεράστια βάρη».

Στην ερώτηση τέλος αν τάσσεται υπέρ ενός πιο μικρού κυβερνητικού σχήματος απαντά: 

«Πρέπει να υπάρξει αλλαγή σε δύο τουλάχιστον υπουργεία. Είναι υπερτροφικό το υπουργείο Ανάπτυξης και το υπουργείο Πολιτισμού θα πρέπει να έρθει στην πρότερή του κατάσταση. Το σχήμα πρέπει να είναι μικρότερο, πιο συνεκτικό και πιο αποτελεσματικό. Αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει συντονισμός του συνολικού κυβερνητικού έργου και των επιμέρους δράσεων των υπουργείων». newsbeast.gr

Θ.Π. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗ, ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΗ!! 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...