Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

†"Θεοτόκε Παρθένε" Ήχος Α'-Ψάλλει η μακαριστή Γερόντισσα Ξένη μοναχή

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ

Μέχρι και 15 υπουργούς δίνει ο Α.Σαμαράς στο ΠΑΣΟΚ του 4% για να επιβιώσει η κυβέρνηση!
Μέχρι και 15 (!) υπουργούς και υφυπουργούς θα βάλει στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ του 4% (σύμφωνα με την δημοσκόπηση της RASS) σε ένα απίστευτο πολιτικό σκάνδαλο, όπου ο Α.Σαμαράς "τα δίνει όλα" για να διασωθεί ο ίδιος και η παραπαίουσα κυβέρνησή του στο κόμμα ή εν πάση περιπτώσει σε ότι έχει απομείνει από το κομμα που κατέστρεψε την χώρα.
Στο οικονομικό επιτελείο δεν αναμένονται αλλαγές (το απαγορεύει η τρόικα) εκτός από πιθανές προσθήκες όπως αυτή του Φ.Σαχινίδη (το πρωτοπαλίκαρου του Γ.Παπανδρέου).
Όλα τα άλλα υπουργεία είναι ανοικτά και στην διάθεση του Ε.Βενιζέλου, ο οποίος θα διορίσει εξωκοινοβουλευτικό υπουργό για την ΕΡΤ.
Είναι πραγματικά ενυτπωσιακό ότι θα αναλάβει να δημιουργήσει τη "νέα" ΕΡΤ ο πολιτικός φορές που κατέστρεψε την παλιά και οδήγησε στο κλείσιμό της στις 11 Ιουνίου.
Η χώρα έχει μετακυλίσει στην απόλυτη πολιτική παρακμή και ακόμα και το δύσκολο 2012 πλέον θεωρείται πολιτικά ομαλή χρονιά ενώπιον της πολιτικής ανωμαλίας που βιώνουμε αυτές τις ημέρες.
Με τη μνημονιακή ΝΔ, το κάποτε πατριωτικό κόμμα των νοικοκυραίων, να στηρίζεται πλέον στο "κόμμα-ζόμπι" του ΠΑΣΟΚ για να φέρει σε πέρας ένα έργο κάτι παραπάνω από δύσκολο, με δική της, φυσικά, υπαιτιότητα...defencenet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...