Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

†"Θεοτόκε Παρθένε" Ήχος Α'-Ψάλλει η μακαριστή Γερόντισσα Ξένη μοναχή

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

«ΤΟ 2013 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ»

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ 
ΤΑ ΟΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ,  ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ.: ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ  1930.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ  ή  ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ,  ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ .


ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΚΑΙ  ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ .

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΝΟΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ .

ΩΣ ΑΙΤΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ  ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ / ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ  ΚΙΝΗΜΑ  ΤΟΥ 1930 - 1945 .

ΙΔΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥΣ .

ΕΦΟΣΟΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ  ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΤΑ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΑ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩ,  ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ  ΕΝΑ ΝΕΟ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΣ ΔΕΚΑ  (10)
ΚΡΑΤΩΝ - ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΩΣ  Η  ΝΕΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.  

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ,  Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ,  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ .

Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ  ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ  ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ,    ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ  (ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΧΩΡΕΣ ΣΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ), ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ (ΡΩΣΣΙΑ,  Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ), ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΡΩΣΣΙΑΣ - ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ  ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ  ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ  ή  ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ  ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ  ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΩΣ  ΒΑΣΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΩΝ .

ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.

ΤΟ 2013 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ  ΚΑΘΩΣ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ.

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ.: ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ,  ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ.

(21  ΜΑΡΤΗ  2013)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...