Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

†"Θεοτόκε Παρθένε" Ήχος Α'-Ψάλλει η μακαριστή Γερόντισσα Ξένη μοναχή

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ;
Οι ακραίες εβραϊκές ομάδες κατέστρεψαν το τέμενος του προφήτη Δαβίδ και αρχαιολογικά έργα από την οθωμανική περίοδο στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ όπου υπάρχουν ιεροί χώροι που ανήκουν στις τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες αναφέρει ο τουρκικός τύπος. Το Ισραήλ συνεχίζει να μην δείχνει την απαραίτητη ευαισθησία στο  θέμα της προστασίας των ισλαμικών έργων στα ιερά εδάφη τα οποία κρατά υπό την κατοχή του εδώ και περίπου μισό αιώνα. Στο στόχαστρο των ακραίων εβραϊκών ομάδων αυτή τη φορά ήταν το τέμενος του προφήτη Δαβίδ στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ.
Στην ανακοίνωση που έγινε από την υπηρεσία κοινωφελών ιδρυμάτων και πολιτιστικής κληρονομιάς Αλ Άκσα σημειώθηκε ότι οι ακραίες εβραϊκές ομάδες επιτέθηκαν στο τέμενος Δαβίδ στα νοτιοδυτικά του Τεμένους Αλ Ακσά και προκάλεσαν αρκετή υλική καταστροφή στην αυλή του τεμένους.
Στην ανακοίνωση σημειώθηκε ακόμη ότι καταστράφηκαν και τα μάρμαρα και τα πλακάκια οθωμανικής εποχής που χρονολογούνται από το 17ο αιώνα τα οποία βρίσκονταν στις τρεις προσόψεις του τεμένους.
Το Ισραήλ πρωτύτερα είχε μετατρέψει ένα μέρος του τεμένους του προφήτη Δαβίδ σε συναγωγή παρόλο που είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα της ισλαμικής ιστορίας. Σύμφωνα με τις παλαιστινιακές αρχές η επίθεση που εξαπολύθηκε κατά του ιστορικού τεμένους δεν ήταν η πρώτη καταλήγει το τουρκικό δημοσίευμα. ΠΗΓΗ.

Είναι γνωστό πως οι Εβραιοσιωνιστές ονειρεύονται εδώ και χρόνια τη στιγμή που ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΕΜΕΝΟΣ, χτίζοντας παράλληλα στη θέση του τον Ναό των Ιεροσολύμων!!! Κι όταν θα γίνει αυτό, πιστεύουν πως θα εγκαθιδρύσουν την "βασιλεία" του "Μεσσία" τους, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΦΡΙΚΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!! Μήπως τελικά, κάποια γεγονότα είναι περισσότερο κοντά απ' όσο φανταζόμαστε...;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...