Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

☦"Την εν σαρκί ζωήν σου κατεπλάγησαν, Αγγέλων τάγματα"

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-CNN international

Συνεχίζει να μιλάει μόνο ..... έξω!!! Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στο CNN.
Ντόρα Μπακογιάννη: Η ύφεση είναι μεγαλύτερη απ' ο,τι προέβλεψε ο οποιοσδήποτε στην Τρόικα, έχουμε ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα, σε αυτό συμφωνώ με τον Τσίπρα, το πρόβλημα με τον κύριο Τσίπρα όμως, είναι πως πιστεύει ότι υπάρχει ένας μαγικός τρόπος να γυρίσουμε στην προτεραία κατάσταση, πριν 3 χρόνια δηλαδή, χωρίς να κάνουμε την παραμικρή αλλαγή. Αυτό δεν είναι δυνατόν.

Τουρκικό αεροσκάφος εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδια πτήσεως

Πάνω από τη Λέσβο πέταξε σήμερα το πρωί τουρκικό εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ-38, χωρίς να έχει υποβάλει σχέδια πτήσεως στο FIR Αθηνών.  Όπως ανακοινώθηκε ...από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, το τουρκικό αεροσκάφος εισήλθε στο....FIR Αθηνών στις 9:52 το πρωί, πέταξε πάνω από το νοτιοανατολικό άκρο της Λέσβου, σε ύψος 15.000 ποδιών από τις 9:54 έως τις 9:56 και εξήλθε του FIR Αθηνών στις 9:58.

Χάρτης – αποκάλυψη: Μήπως τα δέσμευσαν… στο Μνημόνιο;

Όπως είναι γνωστό, η Νορβηγική PGS (Petroleum Geo-Services) ξεκίνησε τις έρευνες για τη χαρτογράφηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, του Ιονίου του Πατραϊκού και στην περιοχή νότια της Κρήτης. Σύμφωνα με την εταιρία, οι συγκεκριμένες εργασίες λαμβάνουν χώρα μέσα στο πλαίσιο της διενέργειας ενός γύρου αδειοδοτήσεων το 2014. Η εταιρία εκτιμά πως μέσα στους επόμενους μήνες, μέχρι τις αρχές του 2013 θα έχει εκτελέσει εκτεταμένες έρευνες σε ολόκληρη τη περιοχή που συνορεύει με την Αλβανία την Ιταλία καθώς και στο Λιβυκό πέλαγος, με την ελπίδα να μπορέσει να εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία θα την οδηγήσουν στο να πουλήσει ακριβά το αποτέλεσμα των ερευνών σε μεγάλες εταιρίες οι οποίες θα ήθελαν να συμμετάσχουν στους σχεδιαζόμενους γύρους αδειοδοτήσεων οι οποίοι θα διενεργηθούν από το ελληνικό κράτος μέσα στο 2014.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...