Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

†"Θεοτόκε Παρθένε" Ήχος Α'-Ψάλλει η μακαριστή Γερόντισσα Ξένη μοναχή

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

«...πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική ...και μετά θα γίνουν...»

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ

Θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη

Σε μια επίσκεψή μας στον Παππούλη και χωρίς να τον ρωτήσουμε ξαφνικά μας είπε : «Έφθασε ο καιρός να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, θα γίνει πάλι ελληνική!» Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησε : «Σύντομα. Πολύ σύντομα στις μέρες μας». Τον ξαναρώτησα : «Δηλαδή πότε; Πες μας κάποια ημερομηνία». Τότε η απάντησή του ήταν : «Α! Όλα και όλα ημερομηνίες όχι, όχι. Το σχέδιο του Θεού αυτό είναι, ημερομηνίες όμως όχι.» Μας είπε, επίσης, ότι πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη.Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα. Επίσης, μας είπε : «Όλοι εσείς που είστε εδώ (ήμασταν εννέα άτομα διαφόρων ηλικιών) θα πάτε στην Πόλη και θα είναι ελληνική. Εγώ όμως δε θα προλάβω. Θα έχω φύγει για τον ουρανό!!!»

Απ. Σίμογλου

Αλεξανδρούπολη

[Από το βιβλίο +Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά - Γιάννης), (1925 - 2009), Σελ.141 -142)

Έρευνα του Πανρωσικού Κέντρου Έρευνας Κοινής Γνώμης (VCIOM) Εκλογική αξιολόγηση πολιτικών

Το Πανρωσικό Κέντρο Έρευνας Κοινής Γνώμης πραγματοποιεί εβδομαδιαίες μετρήσεις των εκλογικών προτιμήσεων των Ρώσων. Πιό κάτω παρουσιάζονται μηνιαίες και εβδομαδιαίες αξιολογήσεις των πολιτικών, στους οποίους οι ψηφοφόροι είναι πρόθυμοι να δώσουν τις ψήφους τους στις επικείμενες εκλογές.
Ερώτηση: " Αν  οι προεδρικές εκλογές διεξάγονταν την ερχόμενη Κυριακή ποιον από τους υποψήφιους θα ψηφίζατε;» (κλειστή ερώτηση, μια απάντηση) Η έρευνα διεξήχθη με τη μέθοδο του ερωτηματολογίου. Δυναμική εκλογικών προτιμήσεων των Ρώσων, σε ποσοστό % Βάσει των δεδομένων της 27.01.2012 - 28.01.2012

ΠΗΓΗ 




Στα ίχνη των Ελλήνων «Anonymous» οι αρχές;

Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι βρίσκονται στα ίχνη των χάκερς που έκαναν την επίθεση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν κάνει λάθη. Η επίθεση φέρεται έγινε από τη χώρα μας, μέσω Σουηδίας, με τη χρήση ενός προγράμματος αλλοίωσης ηλεκτρονικού ίχνους, από ομάδα Ελλήνων χάκερς, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι εκπροσωπούν τους Anonymous.
Η ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης τέθηκε εκτός λειτουργίας από το πρωί μετά από «χτύπημα» χάκερς που υπέγραφαν ως «Anonymous» και ανέγραφαν τον μήνυμα «η Δικαιοσύνη έρχεται» στην πρώτη σελίδα του site. Ωστόσο, ας μας επιτραπεί να διατηρήσουμε ισχυρές αμφιβολίες για το αν θα κατορθώσουν οι αρχές να εντοπίσουν συγκεκριμένα άτομα, αφού οι τρόποιο διαφυγής που διαθέτουν οι έμπειροι χάκερς είναι πολλαπλοί…
Το μήνυμα των χάκερς εμφανίσθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης τα ξημερώματα, σε μαύρο φόντο, ενώ αναρτήθηκε και βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο οποίο γινόταν αναφορά στην οικονομική κρίση και τις συνέπειες της στον ελληνικό λαό.

Χάγη: Η Γερμανία πέτυχε το σκοπό της

Δικαστική νίκη για τη Γερμανία συνιστά η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, σύμφωνα με την οποία δικαστήρια ξένων χωρών δεν μπορούν να δικάζουν το γερμανικό κράτος. Κατά συνέπεια, οι καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων ξένων χωρών δεν ισχύουν. «Το Δικαστήριο θεωρεί ότι η άρνηση των ιταλικών δικαστηρίων να αναγνωρίσουν την ετεροδικία συνιστά παράβαση των υποχρεώσεών τους απέναντι στο γερμανικό κράτος» ανακοίνωσε ο δικαστής Χισάσι Οουάντα, κατά την ανάγνωση της απόφασης σε δημόσια συνεδρίαση στη Χάγη. Η Γερμανία είχε προσφύγει με τον τρόπο αυτό και κατά απόφασης του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς, το οποίο είχε επιδικάσει αποζημιώσεις 28 εκατ. ευρώ στα θύματα του Διστόμου, που σφαγιάστηκαν από τους ναζί στις 10 Ιουνίου 1944. Την προσφυγή της Γερμανίας είχε απορρίψει ο Άρειος Πάγος το 2000. Η Γερμανία αρνήθηκε να καταβάλει την αποζημίωση και η ελληνική πλευρά, δια του δικηγόρου Ιωάννη Σταμούλη, είχε προχωρήσει σε αναγκαστική εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του γερμανικού δημοσίου στην Ελλάδα. Η Γερμανία άσκησε ανακοπή, η οποία έγινε δεκτή από το ελληνικό δικαστήριο. Η Γερμανία στη συνέχεια στράφηκε κατά της Ιταλίας, δικαστήριο της οποίας είχε αποφανθεί ότι οι κάτοικοι του Διστόμου μπορούν να αποζημιωθούν προβαίνοντας σε κατάσχεση γερμανικών περιουσιακών στοιχείων στη χώρα. Η ιταλική υπερασπιστική γραμμή ήταν ότι δεν μπορεί να τεκμηριωθεί ετεροδικία για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ότι αυτή αφορά μόνο την επίλυση διαφορών μεταξύ φιλικών κρατών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...