Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

† "Αδιαλείπτως προσεύχεσθε, εν παντί ευχαριστείτε, τούτο γαρ θέλημα Θεού εν Χριστώ Ιησού εις ημάς"

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Παπανδρέου: «Δεν θα είμαι υποψήφιος για το κόμμα και για πρωθυπουργός»


Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν προτίθεται να κατέβει ούτε ως υποψήφιος πρωθυπουργός, ούτε ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά τις εθνικές εκλογές, όπως ανέφερε στο Πολιτικό Συμβούλιο του κινήματος. Τον βαθύ προβληματισμό τους για τα τεκταινόμενα, αλλά και για τις προτάσεις Παπανδρέου, εξέφρασαν τα μέλη του Συμβουλίου.

Περισσότερα ΕΔΩ

Και το σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ……

ΕΝΑΣ ΕΛΒΕΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ!‏
Η συνέντευξη εδόθη σε ρώσο δημοσιογράφο στη Μόσχα, στις 30/5/2011.

Ε: Μπορείτε να μας πείτε κάτι σχετικά με την ανάμειξη σας στο ελβετικό τραπεζικό σύστημα;

Α: Εργαζόμουν για τις ελβετικές τράπεζες για....πολλά χρόνια. Ήμουν εκ των ανώτερων διευθυντών σε μία από τις μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες. Κατά τα χρόνια που εργαζόμουν εκεί, ήμουν αναμεμειγμένος με την απευθείας πληρωμή σε μετρητά σε ένα πρόσωπο το οποίο είχε δολοφονήσει τον πρόεδρο μίας ξένης χώρας. Παραβρέθηκα στη συνάντηση όπου αποφασίστηκε να δοθούν τα χρήματα μετρητά στο δολοφόνο. Αυτό μου προκάλεσε ανυπόφορους πονοκεφάλους και ανησύχησε τη συνείδηση μου. Δεν ήταν η μοναδική υπόθεση αλλά ήταν μία από τις χειρότερες. Ήταν μία διαταγή πληρωμής κατόπιν διαταγής ξένης μυστικής υπηρεσίας, γραμμένη στο χέρι, δίνοντας την εντολή για πληρωμή ενός προσώπου το οποίο δολοφόνησε τον κορυφαίο ηγέτη μίας ξένης χώρας. Και δεν ήταν η μοναδική περίπτωση. Παραλαμβάναμε ποίκιλες τέτοιες χειρόγραφες επιστολές από ξένες μυστικές υπηρεσίες με εντολές πληρωμών σε μετρητά από μυστικούς λογαριασμούς, για χρηματοδότηση "επαναστάσεων" ή δολοφονία προσώπων. Μπορώ να επιβεβαιώσω αυτά που έγραψε ο John Perkins στο βιβλίο του "Εξομολογήσεις ενός οικονομικού δολοφόνου". Υπάρχει αλήθεια ένα τέτοιο σύστημα και οι ελβετικές τράπεζες αναμειγνύονται σε τέτοιες πρακτικές.

Ε: Το βιβλίο του Πέρκινς είναι μεταφρασμένο και στη ρωσική. Μπορείτε να μας πείτε ποια τράπεζα ήταν υπεύθυνη για αυτά;

Α: Ήταν μία από τις τρεις κορυφαίες ελβετικές τράπεζες εκείνο τον καιρό και ο δολοφονηθέντας ήταν πρόεδρος τριτοκοσμικής χώρας. Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες γιατί θα κινδυνέψει η ζωή μου.

Ε: Και δεν μπορείτε να κατονομάσετε κάποιο πρόσωπο στην τράπεζα;

Α: Όχι, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι συνέβη. Ήμασταν πολλά άτομα στη συνάντηση. Το πρόσωπο το οποίο ήταν υπεύθυνο για τις πληρωμές σε μετρητά ήρθε και μας ρώτησε εάν επιτρεπόταν η πληρωμή τόσο μεγάλου ποσού σε μετρητά σε εκείνο το πρόσωπο και ο διευθυντής εξήγησε την κατάσταση ενώ όλα τα μέλη έδωσαν την έγκρισή τους.

Ε: Συνέβαινε συχνά αυτό; Ήταν κάποιος "κρυφός" πόρος;

Α: Ναι. Αυτός ήταν ένας ειδικός πόρος ο οποίος διαχειριζόταν σε ειδική τοποθεσία στην τράπεζα όπου έφθαναν κωδικοποιημένες όλες οι επιστολές από το εξωτερικό. Οι πιο σημαντικές ήταν χειρόγραφες. Έπρεπε να τις αποκρυπτογραφήσουμε και μέσα σε αυτές περιλαμβάνονταν οι πληρωμές συγκεκριμένων ποσών σε μετρητά για δολοφονίες προσώπων, χρηματοδότηση "επαναστάσεων" και απεργιών και χρηματοδότηση κάθε είδους πολιτικού κόμματος. Γνωρίζω ότι συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία είναι στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ αναμειγνύονται ευθέως. Εννοώ ότι αυτοί έδιναν τις διαταγές δολοφονίας.

Ε: Μπορείτε να μας πείτε ποιά χρονιά ή ποιά δεκαετία συνέβησαν αυτά;

Α: Κατά τη δεκαετία του 80.

Ε: Είχατε πρόβλημα με αυτή την κατάσταση;

Α: Ναι, μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για πολλές ημέρες και μετά από λίγο, παραιτήθηκα από την τράπεζα. Αν σας δώσω περισσότερες πληροφορίες, θα με εντοπίσουν. Διάφορες μυστικές υπηρεσίες του εξωτερικού, κυρίως αγγλόφωνες, έδιναν διαταγές χρηματοδότησης παράνομων δραστηριοτήτων, ακόμα και δολοφονιών, μέσω ελβετικών τραπεζών. Έπρεπε να πληρώσουμε βάσει οδηγιών ξένων δυνάμεων, δολοφονίες προσώπων που έδειχναν ανυπακοή στις διαταγές της Μπίλντερμπεργκ, του ΔΝΤ ή της Παγκοσμίου Τράπεζας για παράδειγμα.

Ε: Αυτή είναι μία συγκλονιστική αποκάλυψη. Γιατί νιώθετε τώρα την ανάγκη να τα βγάλετε προς τα έξω;

Α: Επειδή η Μπίλντερμπεργκ συναντάται στην Ελβετία. Επειδή η πλανητική κατάσταση χειροτερεύει. Και επειδή οι μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες συμμετέχουν ενεργά σε ανήθικες δραστηριότητες. Οι περισσότερες από αυτές είναι εκτός ισολογισμών. Τα ποσά είναι πολλαπλάσια από αυτά που αναφέρονται επισήμως. Δεν καταγράφονται και συμβαίνουν χωρίς φορολόγηση. Τα ποσά περιέχουν πολλά μηδενικά. Τεράστια ποσά!

Ε: Δισεκατομμύρια;

Α: Πολύ περισσότερα! Τρισεκατομμύρια, τελείως "μαύρα", παράνομα και εκτός φορολογικού συστήματος. Βασικά είναι μία τεράστια κλοπή από όλους μας. Εννοώ ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πληρώνουν τους φόρους τους και υπακούουν στους νόμους. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι κατάφορα ενάντια στις ελβετικές αξίες(!), όπως ουδετερότητα, ειλικρίνεια και καλή πίστη. Σε αυτές τις συναντήσεις, οι συζητήσεις που ελάμβαναν χώρα ήταν κάθετα αντίθετες στις δημοκρατικές αρχές μας. Βλέπετε, οι περισσότεροι από τους διευθυντές των ελβετικών τραπεζών δεν είναι ντόπιοι πια, είναι ξένοι, στην πλειονότητα τους αγγλοσάξονες, είτε αμερικάνοι, είτε άγγλοι, δεν σέβονται την ουδετερότητα μας, δε σέβονται τις αξίες μας, είναι ενάντιοι στην άμεση δημοκρατία μας. Απλά χρησιμοποιούν τις ελβετικές τράπεζες για τις "δουλειές" τους. Χρησιμοποιούν τεράστια χρηματικά ποσά από το "τίποτα" και καταστρέφουν την κοινωνία μας και καταστρέφουν τους λαούς παγκοσμίως από απληστεία. Αναζητούν δύναμη και καταστρέφουν ολόκληρες χώρες, όπως οι Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία ή Ιρλανδία και η Ελβετία θα είναι από τις τελευταίες στη σειρά. Και χρησιμοποιούν τους κινέζους για σκλάβους. Και ένα πρόσωπο, σαν το Ιωσήφ Άκερμαν, ο οποίος έχει ελβετική υπηκοότητα, είναι επικεφαλής γερμανικής τράπεζας και χρησιμοποιεί την απληστία του και δε σέβεται τον απλό πολίτη. Εμπλέκεται σε πάμπολλες παράνομες δραστηριότητες στη Γερμανία και στις ΗΠΑ. Είναι μέλος της Μπίλντερμπεργκ και δεν ενδιαφέρεται για την Ελβετία ή κάποια άλλη χώρα.

Ε: Εννοείτε ότι κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους θα συμμετέχουν στη συνάντηση της Μπίλντερμπεργκ, τον Ιούνιο στο St. Moritz;

Α: Ναι.

Ε: Άρα επί του παρόντος είναι σε θέση ισχύος;

Α: Ναι. Διαθέτουν τεράστια χρηματικά ποσά και τα χρησιμοποιούν για να καταστρέψουν ολόκληρες χώρες. Καταστρέφουν τη βιομηχανία μας και την "ξαναφτιάχνουν" στην Κίνα, ενώ από την άλλη, έχουν ανοίξει ορθάνοικτες τις πύλες της Ευρώπης για όλα τα κινεζικά προϊόντα. Οι εργάτες στην Ευρώπη αμοίβονται με όλο και λιγότερα. Ο αληθινός στόχος είναι να καταστραφεί η Ευρώπη.

Ε: Πιστεύετε ότι η συνάντηση στο St. Moritz έχει και συμβολική αξία; Γιατί το 2009, διεξήχθη στην Ελλάδα, το 2010 στην Ισπανία και κοιτάξτε τί έπαθαν εκεί. Αυτό σημαίνει ότι και η Ελβετία θα περάσει τα ίδια;

Α: Ναι. Η Ελβετία είναι από τις σημαντικότερες χώρες για αυτούς, επειδή υπάρχει άφθονο κεφάλαιο εδώ. Συναντώνται εδώ γιατί πέραν όλων των άλλων, θέλουν να καταστρέψουν όλες τις αξίες που εκπροσωπεί η Ελβετία. Βλέπετε, είναι ένα εμπόδιο για αυτούς, επειδή δεν ανήκει στο ευρώ ή στην Ε.Ε., δεν ελέγχεται πλήρως από τις Βρυξέλες κ.ο.κ. Σχετικά με τις αξίες για τις οποίες ομιλώ, δεν αναφέρομαι στις μεγάλες ελβετικές τράπεζες γιατί αυτές δεν είναι ελβετικές πλέον, οι περισσότερες ελέγχονται από αμερικάνους. Μιλάω για το αληθινό ελβετικό πνεύμα που βρίσκεται στους απλούς ανθρώπους εδώ. Σαφώς και έχει συμβολική αξία και σε σχέση με την Ελλάδα και την Ισπανία. Ο στόχος τους είναι μία αποκλειστική λέσχη, παντοδύναμη ενώ οι υπόλοιποι είναι σκουπίδια.

Ε: Πιστεύετε ότι στόχος της Μπίλντερμπεργκ είναι να δημιουργηθεί μία παγκόσμια δικτατορία, κατευθυνόμενη από τις μεγάλες διεθνείς εταιρίες μέσω κατάργησης των κυρίαρχων κρατών;

Α: Ναι και η Ελβετία είναι το μόνο μέρος που απέμεινε με άμεση δημοκρατία και είναι στο στόχαστρο. Εκβιάζουν με το επιχείρημα "πολύ μεγάλη για να βουλιάξει" όπως με την περίπτωση της UBS(http://www.ubs.com/), για να μας ισοπεδώσουν μέσω τεράστιου χρέους. Στην τελική, ίσως κάνουνε στην Ελβετία ό,τι κάνανε με την Ισλανδία, όπου χρεωκόπησαν οι τράπεζες και η χώρα αυτή καθεαυτή.

Ε: Και επίσης, να την εντάξουν στην Ε.Ε.;

Α: Βεβαίως. Η Ε.Ε. βρίσκεται υπό τη σιδηρά επιτήρηση της Μπίλντερμπεργκ.

Ε: Πως μπορεί να ανατραπεί αυτό το σχέδιο;

Α: Λοιπόν, αυτός είναι ο λόγος που σας μιλώ. Η Αλήθεια είναι ο μόνος τρόπος. Ρίξτε φως στην υπόθεση. Ξεσκεπάστε τους. Δεν τους αρέσει να βρίσκονται στο προσκήνιο. Πρέπει να εφαρμόσουμε πλήρη διαφάνεια στην τραπεζική βιομηχανία και σε όλες τις κοινωνικές πτυχές.

Ε: Αυτό που λέτε είναι ότι υπάρχει και μια σωστή πλευρά στο ελβετικό τραπεζικό σύστημα και ότι μερικές από τις μεγάλες ελβετικές τράπεζες χρησιμοποιούν το οικονομικό σύστημα για παράνομες δραστηριότητες.

Α: Ναι. Οι μεγάλες τράπεζες εκπαιδεύουν τα στελέχη τους με τις αγγλοσαξονικές αξίες. Να είναι άπληστοι και αδίστακτοι. Και η απληστία καταστρέφει την Ελβετία και όλους τους υπόλοιπους. Σαν κράτος, είχαμε ένα από τα πιο ορθά τραπεζικά συστήματα παγκοσμίως αν δείτε τις μικρές και μεσαίες ελβετικές τράπεζες. Οι μεγάλες που δρουν διεθνώς είναι το πρόβλημα, δεν είναι ελβετικές πλέον και δεν θεωρούνται ελβετικές.

Ε: Θεωρείτε θετικό το ότι ο κόσμος ξεσκεπάζει τη Μπίλντερμπεργκ;

Α: Νομίζω ότι η περίπτωση του Στράους Κοέν είναι μία καλή ευκαιρία γιατί δείχνει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι διεφθαρμένοι, ανώμαλοι στο μυαλό, τόσο ανώμαλοι που είναι γεμάτοι από βίτσια και αυτά κρύβονται από το κοινό. Μερικοί σαν το Στραους Κοεν, είναι βιαστές, άλλοι είναι σαδομαζοχιστές ή παιδόφιλοι και πάμπολλοι είναι χωμένοι στο σατανισμό. Όταν πας σε μία τράπεζα παρατηρείς όλα αυτά τα σατανιστικά σύμβολα όπως στην τράπεζα Ροθτσιλδ στη Ζυρίχη. Αυτοί οι άνθρωποι ελέγχονται μέσω εκβιασμού εξαιτίας των βίτσιων τους. Πρέπει να ακολουθήσουνε τις εντολές γιατί αλλιώς θα τους κάνουν βούκινο και θα τους καταστρέψουν ή θα τους δολοφονήσουν. Ο Στράους Κοέν εξοντώθηκε κοινωνικά αλλά πιθανώς και θα εξοντωθεί και βιολογικά.

Ε: Από τη στιγμή που ο Άκερμαν είναι στη διευθύνουσα επιτροπή της Μπίλντερμπεργκ, έχετε τη γνώμη ότι είναι από τους μεγάλους "παίχτες" εκεί;

Α: Ναι. Αλλά υπάρχουν και άλλοι, όπως η Λαγκάρντ, η οποία θα είναι πιθανώς η επόμενη επικεφαλής του ΔΝΤ, επίσης μέλος της Μπίλντερμπεργκ, όπως και ο Σαρκοζύ και ο Ομπάμα. Έχουν στα σκαριά ένα νέο σχέδιο λογοκρισίας του διαδικτύου επειδή ακόμα δεν το ελέγχουν πλήρως. Θέλουν να το ελέγξουν και για αυτό θα χρησιμοποιήσουν ως αφορμή την τρομοκρατία ή ό,τι άλλο τους βολεύει. Μπορεί να εκτελέσουν και κάτι πολύ φρικτό για να έχουν την αφορμή.

Ε: Αυτό σας φοβίζει;

Α: Δεν είναι μόνο ο φόβος. Όπως είπα, έδιναν εντολές δολοφονίας άρα είναι ικανοί για τρομερά πράγματα. Αν νιώσουν ότι χάνουν τον έλεγχο, όπως τώρα με τις αναταραχές στην Ελλαδα και την Ισπανία και ίσως η Ιταλία να είναι η επόμενη, τότε μπορεί να εκτελέσουν άλλο ένα Gladio(http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Gladio). Ήμουν δίπλα στο Δίκτυο Γκλάντιο. Όπως γνωρίζετε, έφεραν τους τρομοκράτες πληρωμένους από αμερικανικό χρήμα, για να ελέγξουν το πολιτικό σύστημα στην Ιταλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Σχετικά με τη δολοφονία του Άλντο Μόρο, η πληρωμή έλαβε χώρα μέσω του συστήματος που σας περιέγραψα.

Ε: Ο Άκερμαν ήταν μέρος αυτού του συστήματος πληρωμών;

Α: (Χαμόγελο) Εσύ είσαι ο δημοσιογράφος. Κοίτα πόσο γρήγορα ανελίχθη στην κορυφή...

Ε: Τί μπορεί να γίνει για να αποκαλυφθούν;

Α: Λοιπόν, υπάρχουν πολλά καλά βιβλία που εξηγούν το παρασκήνιο και ενώνουν τις κουκκίδες, όπως του Πέρκινς που ανάφερα. Αυτοί οι τύποι έχουν στ'αλήθεια εκτελεστές που πληρώνονται με το κεφάλι. Μερικοί πληρώνονται μέσω ελβετικών τραπεζών. Αλλά όχι μόνο, έχουν στήσει ένα ανάλογο σύστημα σε όλο τον πλανήτη. Είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον έλεγχο και εννοώ τα πάντα.

Ε: Μέσω της προβολής, μπορούμε να τους σταματήσουμε;

Α: Ναι, λέγοντας την αλήθεια. Είμαστε αντιμέτωποι με αδίστακτους εγκληματίες, επίσης μεγάλους εγκληματίες πολέμου. Είναι χειρότερα από γενοκτονία. Είναι καθόλα έτοιμοι να εξοντώσουν εκατομμύρια ανθρώπων για να μείνουν στην εξουσία και να διατηρήσουν τον έλεγχο.

Ε: Μπορείτε να εξηγήσετε, βάσει της δικής σας οπτικής, γιατί τα δυτικά ΜΜΕ σιωπούν επιδεικτικώς σχετικά με τη Μπίλντερμπεργκ;

Α: Γιατί υπάρχουν συμφωνίες μεταξύ αυτών και των βαρόνων των ΜΜΕ. Δεν μιλάς. Τους αγοράζουν. Επίσης, κάποια κορυφαία στελέχη προσκαλούνται στις συναντήσεις αλλά απαγορεύεται να μιλήσουν για ό,τι δούνε ή ακούσουν.

Ε: Στη δομή της Μπίλντερμπεργκ, υπάρχει ένας "εσωτερικός κύκλος" ο οποίος γνωρίζει τα σχέδια και έξω από αυτόν οι υπόλοιποι απλώς ακολουθούν εντολές;

Α: Ναι. Έχεις τον Εσωτερικό Κύκλο ο οποίος είναι βουτηγμένος στο σατανισμό και έξω υπάρχουν οι αφελείς ή ελάχιστα πληροφορημένοι. Κάποιοι πιστεύουν ότι κάνουν καλό!

Ε: Σύμφωνα με τα διαρρέοντα έγγραφα και δικές μας έρευνες, η Μπίλντερμπεργκ αποφάσισε το 1995 τη δημιουργία της Ε.Ε. και του ευρώ και κατά συνέπεια ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις.

Α: Ναι και επίσης γνωρίζετε ότι η Μπίλντερμπεργκ ιδρύθηκε από τον πρίγκιπα Βερνάρδο, πρώην μέλος των SS και του ναζιστικού κόμματος, ο οποίος εργαζόταν και για την IG Farben η οποία υπεργολαβικώς κατασκεύαζε το Ζυκλον Β. Ο άλλος τύπος ήταν επικεφαλής της Occidental Petroleum η οποία είχε στενές σχέσεις με το κομμουνιστικό καθεστώς στη Σοβιετική Ένωση. Δούλευαν και στις δύο πλευρές αλλά στην πραγματικότητα είναι φασίστες που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα και όποιος τους αντιστέκεται, "απομακρύνεται".

Ε: Αυτό το σύστημα που περιγράψατε βρίσκεται εκτός κανονικών διαδικασιών, τμηματοποιημένο και μυστικό;

Α: Σε αυτές τις ελβετικές τράπεζες, οι κανονικοί υπάλληλοι δε γνωρίζουν τί συμβαίνει. Είναι ένα ξεχωριστό μυστικό τμήμα μέσα στην τράπεζα. Αυτές οι διαδικασίες είναι εκτός ισολογισμών, χωρίς εποπτεία. Κάποιες είναι εγκατεστημένες στο ίδιο κτήριο, κάποιες εκτός. Έχουν τη δική τους ασφάλεια και δικό τους χώρο όπου εισέρχονται μόνο εξουσιοδοτημένα στελέχη.

Ε: Πώς κρατούν μακριά από το διεθνές σύστημα SWIFT (http://www.swift.com/about_swift/index.page?), αυτές τις συναλλαγές;

Α: Λοιπόν, κάποιες από τις λίστες του Clearstream (http://en.wikipedia.org/wiki/Clearstream), ήταν αληθινές στην αρχή. Απλά έβαζαν ψεύτικα ονόματα για να νομίσει ο κόσμος ότι όλη η λίστα ήταν πλαστή. Βλέπεις, κάνουνε και αυτοί λάθη.. Η πρώτη λίστα ήταν αληθινή και μπορείς να εντοπίσεις πολλά εκεί μέσα. Βλέπεις, υπάρχουν άνθρωποι που ανακαλύπτουν τις ανωμαλίες και λένε την αλήθεια. Μετά ακολουθούν τα νομικά τμήματα και αναγκάζονται να το βουλώσουν. Ο καλλίτερος τρόπος να τους σταματήσεις, είναι να πεις την αλήθεια, να ρίξεις τα φώτα πάνω τους. Αν δεν ανακοπούν, θα καταντήσουμε όλοι σκλάβοι τους.  

Ε: Σας ευχαριστώ για αυτή τη συνέντευξη.

Peter Odintsov
Moscow May 30th, 2011

Δράστης θλιβερού επεισοδίου ο Kίμων Κουλούρης

Απίστευτο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνα Κουλούρη σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και Βουλιαγμένης. Τραυμάτισε αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ κατά την διάρκεια ελέγχου, παρασύροντάς τον με το αυτοκίνητό του και αφέθηκε ελεύθερος την ώρα που το 25χρονο θύμα του οδηγείτο με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο! Στις 23.30 συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ομάδας Δίας αντιλαμβανόμενοι μία μαύρη «Μercedes» να παραβιάζει τον έναν μετά τον άλλον ερυθρούς σηματοδότες στο ύψος του Καλλιμάρμαρου προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν. Όταν αυτό συνέβη δέχθηκαν καταιγισμό ύβρεων και απαξιωτικών χαρακτηρισμών από τον οδηγό, χωρίς αρχικά να αντιληφθούν ότι επρόκειτο για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Κίμωνα Κουλούρη. Επιχειρώντας να του εξηγήσουν ότι όφειλε να δηλώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, δέχθηκαν την επίθεση του εξαγριωμένου πολιτικού ο οποίος εκτός ελέγχου πλέον τους ειρωνευόταν με το απίστευτο επιχείρημα ότι είναι αδύνατον να εργάζονται με το ευτελές ποσόν των 500 ευρώ μηνιαίως! Ωστόσο, το επεισόδιο δεν σταμάτησε εκεί. Οι αστυνομικοί δηλώνοντάς του ότι όφειλε ως πολίτης να υποβληθεί στον απαιτούμενο έλεγχο δέχθηκαν νέα επίθεση. Ο θρασύς πολιτικός συνέχιζε ακάθεκτος να τους χλευάζει και όταν ένας από αυτούς μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητό του λέγοντάς ότι εάν επιχειρούσε να φύγει θα έπρεπε να περάσει από επάνω του, ο Κουλούρης γύρισε τον διακόπτη πάτησε γκάζι και παρέσυρε τον 25χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τραυματίζοντάς τον στα πόδια. Έκπληκτοι διερχόμενοι πολίτες βλέποντας να διαδραματίζονται όλα αυτά μπροστά στα μάτια τους προσπαθούσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό, που βρισκόταν τραυματισμένος στο οδόστρωμα, ενώ οι συνάδελφοί του ακινητοποιούσαν τον δράστη, ο οποίος συνοδευόταν από την κόρη του. Ο Κουλούρης οδηγήθηκε στην Τροχαία Αθηνών με περιπολικό, ο άτυχος αστυνομικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401, ενώ το αυτοκίνητο του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ μεταφέρθηκε με γερανό στην Τροχαία. Είναι απορίας άξιον τι επακολούθησε και ο Κίμωνας Κουλούρης αφέθηκε ελεύθερος μετά από επίθεση και τραυματισμό αστυνομικού, εφ όσον είναι αδικήματα για τα οποία ασκείται αυτεπαγγέλτως δίωξη και ακολουθείται η αυτόφωρη διαδικασία. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο Κίμωνας Κουλούρης απέφυγε την κράτηση λόγω άνωθεν παρεμβάσεων. Απίστευτο αλλά αληθινό…Είναι χυδαίο και προκλητικό την ώρα που οι διαδηλωτές πολίτες δέχονται άγριες επιθέσεις από τα ΜΑΤ, ένα πρώην κυβερνητικό στέλεχος να στέλνει τον αστυνομικό στο νοσοκομείο και να παραμένει ελεύθερος σαν να μη συνέβη τίποτα. Οι δημοσιογράφοι της zougla.gr επικοινώνησαν τα ξημερώματα τόσο με το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας Αθηνών όσο και με το γραφείο τύπου της ΓΑΔΑ, χωρίς να πάρουν πειστικές απαντήσεις. Με μισόλογα οι αξιωματικοί βάρδιας προσπαθούσαν να αποφύγουν την απάντηση στο ερώτημα, πως αφέθηκε ελεύθερος ο πρώην βουλευτής, ο οποίος συμπεριφερόμενος με τον προαναφερθέντα τρόπο έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους νόμους του κράτους. Τελικά νωρίς το πρωί επικοινωνήσαμε με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Α. Κοκκαλάκη, ο οποίος μας είπε ότι σχηματίστηκε δικογραφία για την υπόθεση, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί μήνυση από τον τραυματία αστυνομικό κατά του πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνα Κουλούρη. Αντιθέτως, ο πατέρας του άτυχου αστυνομικού Θόδωρος Μιχαλάκης, ανώτερος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, έκπληκτος για όσα συνέβησαν εις βάρος του παιδιού του μίλησε μαζί μας, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη και βάναυση την συμπεριφορά του δράστη.

Περισσότερα με ηχητικά ντοκουμέντα ΕΔΩ

Αποκάλυψη: Αντ1 , το πρώτο illuminati κανάλι της χώρας! H Νέα τάξη πραγμάτων επίσημα και στην Ελλάδα.

Πιστεύεις πως το να λέμε για την "νέα τάξη πραγμάτων" είναι θεωρίες συνωμοσίας; Τώρα τελευταία ο ΑΝΤ1 κάτι έχει πάθει και δηλώνει επίσημα, με τις πράξεις του,  πως ανήκει στη νέα τάξη πραγμάτων. Όλα αυτά που θα δείτε ΔΕΝ είναι τυχαία! Είναι η επιστημονική πραγματικότητα που βιώνουμε! Ανοίξτε τα μάτια σας και.... δείτε το αυτονόητο. Προστατέψτε τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας από αυτό που έρχεται πριν να είναι αργά! Στο τέλος δεν θα υπάρξουν δικαιολογίες του τύπου δεν το ήξερα! Η αφύπνιση είναι εδώ και προσπαθεί να σας αφυπνίσει! Κάντε το καθήκον σας, αφυπνιστείτε και αφυπνίστε τον διπλανό σας ... ΤΩΡΑ !

Ο πανεπόπτης οφθαλμός στο μπλουζάκι του Βλάχου στο Πλάκα κάνεις.......

 ΠΗΓΗ

ΑΟΖ: Να γιατί ταξίδευε ο Νταβούτογλου σε Αίγυπτο & Λιβύη…

Το «μεγάλο παιχνίδι» των υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο έχει αρχίσει και πλέον η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει μια ακόμη χώρα η οποία επιχειρεί να την απομακρύνει γενικώς από την περιοχή, ή μάλλον για την ακρίβεια, να αποκόψει την συνέχεια της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας με αυτή της Ελλάδας!
Η χώρα αυτή είναι η Αίγυπτος, η οποία συνεπικουρείται, για να μην πούμε υποκινείται από την Τουρκία, αφού οι δυο χώρες εξυπηρετούνται εάν κατορθώσουν να πετύχουν ώστε οι ΑΟΖ τους να εφάπτονται. Και αυτό, διότι με απλά λόγια θα έχουν καταφέρει να αποκόψουν το νοητό θαλάσσιο διάδρομο που οδηγεί τους υδρογονάνθρακες του Ισραήλ και της Κυπριακής Δημοκρατίας προς τις Δυτικές αγορές. Για να το πετύχουν αυτό, απλά αμφισβητούν και οι Αιγύπτιοι το δικαίωμα του Καστελορίζου να έχει ΑΟΖ… Για άλλη μια φορά τα συμφέροντα επικρατούν των όποιων «ειδικών σχέσεων» της Ελλάδας με τον αραβικό κόσμο… Ο Αιγύπτιος υπουργός Πετρελαίων, Αμπντουλάχ Γκχοράμπ, ανέφερε ότι τα «σύνορα μεταξύ της Αιγύπτου, της Κύπρου και της Τουρκίας δεν είναι ακόμη συμφωνημένα», ενώ το διεθνές δίκαιο προβλέπει πως τα «τρία κράτη πρέπει να συμμετάσχουν στον καθορισμό των συνόρων», δηλαδή η Τουρκία και η Κύπρος. Πέραν του ότι η Ελλάδα αποκλείεται σα να μην υπάρχει, υποτίθεται πως το πρόβλημα θα επιλυθεί η στιγμή που η Τουρκία δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία! Με απλά λόγια, Τουρκία και Αίγυπτος, έχοντας αντιληφθεί ότι βρίσκονται σε δύσκολη θέση μετά από τις εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος στην περιοχή, επιχειρούν να «βραχυκυκλώσουν» την εξόρυξη των κοιτασμάτων, παρεμβάλλοντας προσκόμματα. Το ερώτημα είναι το αν και κατά πόσον έχουν αντιληφθεί ότι πλέον τέτοιες θέσεις δεν στρέφονται εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και αυτά των Ηνωμένων Πολιτειών, από τις οποίες οι Αιγύπτιοι παραλαμβάνουν σε ετήσια βάση στρατιωτική βοήθεια ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων περίπου! Και όχι μόνο των ΗΠΑ… Η Τουρκία πλήττεται όλο και περισσότερο από αυτοκρατορικές… ονειρώξεις, σε μια προσπάθεια «φυγής προς τα εμπρός», αφού το εσωτερικό της μέτωπο είναι απίστευτα ταραγμένο, με τους κεμαλιστές – ειδικότερα τους στρατιωτικούς – να τελούν υπό διωγμό από τους Ισλαμιστές που έχουν την εξουσία. Σε περίπτωση που η Αίγυπτος αποκτήσει κοινά «σύνορα» με την Κύπρο και την Τουρκία, στο επίπεδο της ΑΟΖ, τότε η Ελλάδα χάνει ένα πολύ σημαντικό τμήμα της ΑΟΖ που θεωρητικά θα μπορούσε να διεκδικήσει. Το ζητούμενο είναι πόσο καλά είναι προετοιμασμένη η ελληνική πλευρά για να αντιμετωπίσει τις αμφισβητήσεις που θα εγερθούν εναντίον των κυριαρχικών της δικαιωμάτων από σειρά χωρών, τις οποίες είχε φροντίσει να στοιχίσει πίσω από την πολιτική της Άγκυρας ο Αχμέτ Νταβούτογλου. 

Μήπως καταλάβαμε τώρα τι δουλειά είχε στα συνεχή ταξίδια του στην Αίγυπτο και τη Λιβύη και γιατί φώναζε το «defence-point.gr» για την ανάγκη να κινηθεί η ελληνική διπλωματία εγκαίρως πριν βρει μπροστά της σοβαρά τετελεσμένα; Ακόμα και τώρα, η ελληνική πολιτική ηγεσία θα πρέπει να κατανοήσει ότι η πορεία που έχει λάβει στον τομέα της ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων είναι αυτοκαταστροφική. Επιτέλους, οι πολιτικοί θα πρέπει να σταματήσουν να αποδεικνύονται τόσο πολύ αφελείς, «χάφτοντας» εξηγήσεις του τύπου «αυτά είναι παιχνιδάκια για να τονίζουν οι στρατηγοί τη σημασία τους». Τέτοιες ολιγωρίες τις έχει πληρώσει πολύ ακριβά η χώρα μας και ειδικά στη σημερινή συγκυρία, όπου τα μελλοντικά έσοδα από τους υδρογονάνθρακες εμφανίζονται ως μια σανίδα σωτηρίας για την αποπληρωμή – για τη μείωση δηλαδή – του τεραστίου χρέους που συσσώρευσε η διακυβέρνηση αχαρακτήριστων πολιτικών ανδρών και γυναικών. Δυστυχώς, οι ίδιοι βρίσκονται στα πράγματα και η ανικανότητα που τους διακρίνει αντανακλάται σε όσα λένε και πράττουν στον τομέα της ενίσχυσης των ενόπλων δυνάμεων, τη στιγμή μάλιστα που τα σύννεφα μαζεύονται συνεχώς στον ορίζοντα…

Κίνα: Ανησυχία και στρατιωτικά μηνύματα προς τις ΗΠΑ

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Κίνας, το Ξινχουά, σε δημοσίευμά του για την ανακοίνωση της νέας στρατηγικής των Ηνωμένων Πολιτειών, τη θεώρησε ευπρόσδεκτη, αλλά μόνο εφόσον βοηθήσει στην προώθηση της ειρήνης στην Ασία. Αν και το δημοσίευμα δεν αποτελεί ξεκάθαρη ανακοίνωση της κυβέρνησης της Κίνας, εντούτοις ανέφερε ότι «ο αμερικανικός ρόλος, αν υλοποιηθεί με θετική αντίληψη και ελεύθερος από λογικές μηδενικού αθροίσματος, όπως επί Ψυχρού Πολέμου, δε θα είναι μόνο καλός για την περιφερειακή σταθερότητα και ανάπτυξη, αλλά και για την ίδια την Κίνα». Μετά από αυτό το δημοσίευμα, η κυβέρνηση της Κίνας ανακοίνωσε ότι θα διεξάγει ναυτικές ασκήσεις «ρουτίνας» στην περιοχή του Ειρηνικού, κάτι που θεωρείται ως συμβολική απάντηση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Α.Τσίπρας: "Να καθίσουν στο εδώλιο αυτοί που μας έβαλαν στο Μνημόνιο"...

Υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο τάχθηκε με συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας και είναι ο πρώτος πολιτικός που τάσσεται υπέρ της έναρξης επίσημης διαδικασίας απόδοσης ευθυνών για την είσοδο της Ελλάδας στον ζοφερό κόσμο του Μνημονίου.  Χαρακτήρισε "εύλογη λαϊκή απαίτηση τη σύσταση Εξεταστικής για το Mνημόνιο" για να αποδοθούν ευθύνες σε όσους έφεραν τη χώρα σε αυτό το σημείο, ενώ κατηγόρησε τον Γ. Παπανδρέου ότι επί δύο χρόνια όχι μόνον δεν συγκρούστηκε με τη διαπλοκή, αλλά στηρίχθηκε αποκλειστικά σε αυτήν, κάνοντάς την παντοδύναμη. Eπίθεση κατά του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια για τις θέσεις του υπέρ της διορισμένης κυβέρνησης Λ.Παπαδήμου, αλλά και αιχμές στα υπόλοιπα κόμματα της Αριστεράς για άρνηση σχηματισμού ευρύτερου μετώπου της Αριστεράς, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε νέα συνέντευξή του. Αναφερόμενος στην «προσχηματική», όπως την χαρακτήρισε άρνηση της κ. Παπαρήγα και του κ. Κουβέλη για τη συγκρότηση ενιαίου μετώπου της Αριστεράς στις εκλογές, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι οι δύο πολιτικοί «στρώνουν το δρόμο στον Αντώνη Σαμαρά, να πάρει τις 50 έδρες μπόνους». Αυτό γιατί βάσει του εκλογικού νόμου το πρώτο κόμμα παίρνει μπόνους 50 εδρών. Όσον αφορά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι ρόλος του δεν είναι να πριμοδοτεί την κυβέρνηση, αλλά να υπερασπίζεται τους θεσμούς και το Σύνταγμα. Αναφερόμενος στη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για μια διαπάλη που εκφράζει την αγωνία ενός κόμματος εξουσίας που χάνει την επαφή με το κυβερνητικό παιχνίδι και τον διαγκωνισμό προσώπων που άλλη δουλειά δεν έχουν μάθει από το να κυβερνούν. «Πρόκειται για επαγγελματίες υπουργούς. Υποδύονται άνετα κάθε ρόλο μόνο και μόνο για να κυβερνήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News».

Εικόνες «ζούγκλας» στους δρόμους της Πάτρας. Λαθρομετανάστες έδιωξαν σκυλιά για να φάνε το φαΐ τους!

Tο περιστατικό συνέβη προ ημερών έξω από σπίτι δημοτικού υπαλλήλου της Πάτρας. Όπως γράφει η εφημερίδα “Κόσμος”, ο Γ.Α., γιόρταζε τα γενέθλια της 3χρονης κόρης του και είχε καλέσει κόσμο στο σπίτι του για να σβήσει η μικρή τα κεράκια της τούρτας! Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις....είχε φροντίσει και για το δείπνο των προσκεκλημένων του με εκλεκτούς μεζέδες. Κάποια όμως από τα φαγητά που περίσσεψαν, τα μετέφερε στον δρόμο και τα έβαλε σε ένα μικρό ταψί προκειμένου να φάνε και τα σκυλιά της γειτονιάς (ο υπάλληλος είναι γνωστός φιλόζωος). Γύρω στις 10 το βράδυ όμως… οι προσκεκλημένοι άκουσαν ουρλιαχτά! Έντρομοι πετάχτηκαν από το σαλόνι του σπιτιού, εκτιμώντας πως κάτι είχε συμβεί με τα σκυλιά! Ένας από την παρέα μάλιστα φώναξε πως το συγκεκριμένο ουρλιαχτό είναι εξαιτίας ισχυρού πόνου, άρα κάποιος τα είχε βάλει με τα σκυλιά! Κι όντως αυτό είχε συμβεί!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...