Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

† "ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΩΣ ΗΧΟΥ “Κατέλυσας τώ Σταυρώ σου τόν θάνατον"

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Όλοι βλέπουν ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή - Δυναμική νίκης και μεγάλες ευθύνες για τον Α.Τσίπρα !!!

Έξι ημέρες πριν από τις εκλογές αρχίζει να διαμορφώνεται με σαφήνεια ο νικητής των εκλογών και όπως πλέον δηλώνεται από τους περισσότερους, γνώστες των δημοσκοπήσεων, αλλά και όπως καταγράφεται από τις έρευνες πρόθεσης ψήφου (οι μυστικές δημοσκοπήσεις της περασμένης εβδομάδα πριν διακοπούν λόγω του τηλε-επεισοδίου με Η.Κασιδιάρη, Λ.Κανέλλη Ρ.Δούρου που άλλαξε τα δεδομένα των μετρήσεων, το έδειχναν αρκετά καθαρά), η αντιμνημονιακή ψήφος παραμένει πολύ ισχυρή. Πιέζεται αφόρητα το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ από τον ΣΥΡΙΖΑ (το ΠΑΣΟΚ και από τη ΝΔ) ενώ η ΝΔ έχει σταματήσει να εισπράττει από Ανεξάρτητους και Χρυσή Αυγή. Το ΛΑΟΣ δεν υπάρχει πια στις δημοσκοπήσεις (κάπου 1,5% του δίνουν) και η έλευση ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία αναγνωρίζεται ακόμα και από τον Γ.Καρατζαφέρη. «Τώρα Τσίπρας, για λίγο και... μετά μία αστική δημοκρατία» δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα πως "είναι καλύτερο αυτό, γιατί αν τυχόν αν κέρδιζε τώρα η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει στη συνέχεια μετά Βαΐων και κλάδων με αυτοδυναμία στην εξουσία".
Και αυτό γιατί αν έχανε ο ΣΥΡΙΖΑ, λέει ο Γ.Καρατζαφέρης, και λάμβανε ένα ποσοστό 20 ή 22% θα είχαμε ρόή αίματος με τον κόσμο στους δρόμους. Την ίδια ώρα οι Financial Times της Γερμανίας σε άρθρο τους θεωρούν και αυτοί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών: "Αν νικήσει ο Τσίπρας – κι αυτό φαίνεται ότι θα συμβεί – θα βιώσουμε την πρώτη πορεία κατάκτησης της εξουσίας ενός ευρωπαίου δημαγωγού εν μέσω της κρίσης του ευρώ".
Φαίνεται ότι τη νυχτα των εκλογών κάποιοι στη Συγγρού θα μετανιώσουν οικτρά που το Νοέμβριο συμβιβάστηκαν και αντί να οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές στις 4 Δεκεμβρίου αντί να ταχθούν υπέρ της δανειακής, προτίμησαν να απεμπολήσουν τον χαρακτήρα της πατριωτικής παράταξης, συμβιβαζόμενοι...

defencenet 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...