Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

† "ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΩΣ ΗΧΟΥ “Κατέλυσας τώ Σταυρώ σου τόν θάνατον"

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

Οι Γερμανοί έχουν διαχρονικό μίσος για την Ελλάδα

Μας έχουν εξευτελίσει πολλάκις, προσπαθώντας να πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους. Ό,τι δε μπόρεσαν επί τόσα χρόνια να  κάνουν με άλλους τρόπους, φαίνεται πως στοχεύουν να το πετύχουν να με την οικονομική μας εξάρτηση. Ένα κόμπλεξ λοιπόν που κρατάει χρόνια και μοναδικός σκοπός του είναι η κηδεμονία της Ελλάδας. Από συστάσεως μάλιστα επέβαλαν δική τους ηγεσία στον τόπο μας, στέλνοντας τον Όθωνα και αργότερα τους Γλύξμπουγκ, προκειμένου να μπορέσουν να ελέγξουν την Ελλάδα. Αργότερα, βλέποντας την αντίσταση των Ελλήνων  στη δουλεία του Χίτλερ, διακινδύνευσαν – και έχασαν τελικά – ολόκληρη την αυτοκρατορία τους για να κατακτήσουν τη μικρή «Ελλαδίτσα». Γιατί άραγε; Γιατί απλά θέλουν πλέον να τελειώνουν με μας. Να μας κάνουν προτεκτοράτο τους και να μας κηδεμονεύουν ως λαό…

Έχουμε χρέος, λοιπόν, να αντισταθούμε…

Με πυρηνικά όπλα καθ'οδόν η ρωσική αρμάδα σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο

Η Ρωσία αιφνιδίασε τους εταίρους της στο Συμβούλιο Ασφαλείας τους ΟΗΕ, αναλαμβάνοντας διπλωματική πρωτοβουλία, ταυτόχρονα με την έλευση της ισχυρότερης αρμάδας (με μεγάλο αριθμό πυρηνικών όπλων) που έχει στείλει ποτέ η μεγάλη χώρα του παγωμένου Βορρά στην Α.Μεσόγειο από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Προτείνουν ψήφισμα για τον περιορισμό της εμφύλιας σύγκρουσης στη Συρία με το οποίο να ζητείται από το συριακό καθεστώς «να τερματίσει την καταπίεση αυτών που ασκούν το δικαίωμά τους σε ελευθερία της έκφρασης και ειρηνική συνάθροιση». Ζητά ακόμη να διερευνηθούν με ταχύτητα οι περιπτώσεις θανάτων και τραυματισμών αμάχων ή μελών των δυνάμεων ασφαλείας. Η πρόταση έγινε καταρχήν δεκτή θετικά, αλλά εκφράστηκαν αντιρρήσεις διότι δεν περιλαμβάνει πρόταση για εμπάργκο όπλων ή άλλα δραστικά μέτρα και πως θα μπορούσε: Η Ρωσία κάθε μέρα που περνάει μεταφέρει υπερσύγχρονα πυραυλικά συστήματα, είτε S-300PMU2 είτε συστοιχίες Baston με βλήματα Yakhont, τα οποία όμως χειρίζονται Ρώσοι σύμβουλοι. Ο ρώσος πρέσβης στα Ηνωμένη Έθνη Βιτάλι Τσούρκιν τόνισε ότι το ψήφισμα καλεί όλες τις πλευρές σε άμεσο τερματισμό της βίας στη χώρα.
Παραταύτα, δεν γίνεται αναφορά σε κυρώσεις και τονίζει ότι το (προτεινόμενο) ψήφισμα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ότι εγκρίνει στρατιωτική επέμβαση στη χώρα. Άλλωστε για να μην υπάρξει τέτοια παρερμηνεία σπεύδει και η ρωσική αρμάδα στην Α.Μεσόγειο με χρόνο άφιξης το αργότερο μέχρι τα Χριστούγεννα. Τώρα η ρωσική αρμάδα, η οποία μεταφέρει εκτός από τα Su-33, τα Su-25 κλπ στο αεροπλανονοφόρο και ικανό αριθμό πυρηνικών όπλων, απέχει μία εβδομάδα με δέκα ημέρες απόσταση από την περιοχή, καθώς προχθές είχε αγκυροβολήσει σε ρηχά νερά 30 μίλια από τις βρετανικές ακτές, λόγω σφοδρής κακοκαιρίας. Το "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" μαζί με συνολικά 9 σκάφη του Βόρειου Στόλου και του Στόλου της Μαύρης Θαλασσας, αλλά και ένα ή δύο υποβρύχια να το προστατεύουν υποβρυχίως θα αποτελέσει την σημαντικότερη δύναμη της Ρωσίας που θα έχει εμφανιστεί στην περιοχή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Τα πυρηνικά όπλα είναι κεφαλές των 200 kt. που μπορούν να μεταφερθούν σε βλήματα μακρού βεληνεκούςαέρος-επιφανείας των Su-33 και κεφαλές των 500 kt. στα βλήματα επιφανείας-επιφανείας του αεροπλανοφόρου. Για τον ερχόμενο Ιανουάριο ή Φεβρουάριο, προγραμματίζεται μεγάλη άσκηση με το Πολεμικό Ναυτικό και ήδη συζητώνται τα σενάρια κοινής δράσης. Άλλα μέλη του Συμβουλίου, μόνιμα και μη, όπως η Γαλλία και η Γερμανία, καλωσόρισαν το ψήφισμα αν και επιμένουν στη θέση τους ότι οι κυρώσεις είναι απαραίτητες ενώ χρειάζεται και σκληρότερη γλώσσα. Πάντως, παρά τις δηλώσεις για κείμενο που του λείπει η ισορροπία και για ουδετερότητα έναντι των παρατάξεων στη Συρία, δηλώνουν έτοιμες να συνεργαστούν με τη Ρωσία παρά το βέτο της τελευταίας αλλά και της Κίνας που μπλοκάρει οποιαδήποτε πρόοδο στο θέμα εντός του Οργανισμού, τουλάχιστον ως έχουν τα πράγματα μέχρι σήμερα. Η Δύση πιέζει για μήνες για αυστηρότερα μέτρα κατά της Συρίας και του προέδρου της Μπάσαρ Αλ Άσαντ αλλά διστάζει να προχωρήσει σε μία ένοπλη αντιπαράθεση στα πρότυπα της Λιβύης λόγω των σφοδρών αντιρρήσεων της Ρωσίας και της έμπρακτης αντίδρασης με την έλευση της αρμάδας. Τους τελευταίους εννέα μήνες έχουν σκοτωθεί 5.000 άνθρωποι, στη μεγάλη πλειοψηφία τους άμαχοι, αρκετοί έφηβοι και παιδιά αλλά και εκατοντάδες στρατιώτες και αστυνομικοί από το αντικαθεστωτικό ένοπλο κίνημα που έχει αναπτυχθεί, ενώ δυνάμεις δυτικών μισθοφόρων έχουν συγκεντρωθεί από την πλευρά της Ιορδανίας. Μάλιστα μία πληροφορία, αναφέρει ότι στην ρωσική αρμάδα θα προστεθεί και ένα αποβατικό σκάφος με έτοιμους για δράση Ρώσους Πεζοναύτες και σημαντική δύναμη ΤΟΜΑ.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΠΕΡΕΣ!

Με τον ΣΤΑΥΡΟ ανάποδα, όπως βλέπουμε στην φωτογραφία: Μην τολμήσει κανείς και πει ότι ήταν...τυχαίο, γιατί τέτοια "λάθη" δεν γίνονται ούτε σε...σχολικές γιορτές, όχι σε ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ με τον Πρόεδρο του Ισραήλ! Φυσικά, ο εβραιόδουλος Σαμαράς ουδόλως φαίνεται να ενοχλήθηκε από το γεγονός, όπως μπορούμε να διακρίνουμε απ' το πλατύ του χαμόγελο! Οι ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΘΕΟΚΤΟΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, προσέβαλαν βάναυσα την ελληνική σημαία και την Ελλάδα με αυτή την εμετική τους πράξη: Ένα ακόμα δείγμα του πόσο μας...αγαπάνε, όπως λένε κάποιοι εγχώριοι εβραιολάγνοι! Να χαίρεστε...τους φίλους σας "υπερπατριώτες"! Να χαίρεστε τα κολλητηλίκια μ' εκείνους που ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ (γιατί άραγε;) να βλέπουν τον Σταυρό και φροντίζουν να τον βεβηλώνουν!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΔΟΣ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ ;;;

Ο Πούτιν απειλεί ευθέως τις ΗΠΑ: "Δεν δεχόμαστε διαταγές"

Σε συνέχεια των προηγούμενων τοποθετήσεών του, ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, επιτέθηκε ευθέως στην ηγεσία των ΗΠΑ αποκαλώντας την "άπληστη", σε τηλεοπτική του συνέντευξη σε Ρωσικό κανάλι. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως "Οι ΗΠΑ πρέπει να σταματήσουν να αντιλαμβάνονται τις Χώρες ως υποτελείς τους και να σταματήσουν να δίνουν διαταγές σαν να είναι επικυρίαρχοι της Γης". Συμπλήρωσε, αναφερόμενος στις πρόσφατες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στη Ρωσία, πως: "Μη νομίζουν οι ΗΠΑ ότι θα τρομάζουμε..Είμαστε Έθνος με Δύναμη και δε δεχόμαστε πλέον διαταγές από κανέναν". Κατέληξε λέγοντας "αν νομίζουν οι....απέναντι ότι δεν έχουμε φίλους στην Ευρώπη και τη Δυσή δεν έχουν παρά να κάνουν κάποιες ερωτήσεις..., υπονοώντας βεβαίως ότι οποιαδήποτε προσπάθεια των ΗΠΑ να στρέψουν την Ε.Ε. εναντίον της χώρας του είναι καταδικασμένη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...