Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

† “Σήμερον τῆς εὐδοκίας Θεοῦ τό προοίμιον”

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιοί μας εξευτελίζουν


Ντρέπομαι γιατί σε Ευρώπη και Αμερική συμπεριφέρονται στον Έλληνα πρωθυπουργό σαν να είναι ο χειρότερος «παπατζής» και του ζητάνε και εγγράφως αυτά που λέει και υπόσχεται. Ο εξευτελισμός μιας ολόκληρης χώρας στο πρόσωπο του ανθρώπου που εννοείται ότι είναι ο αρχηγός της. Ζήτησε η Λαγκάρντ από Παπανδρέου και Βενιζέλο ΕΓΓΡΑΦΩΣ αυτά που υπόσχονται ότι θα κάνουν για να πάρουμε την 6η δόση. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ παγκοσμίως τις τελευταίες δεκαετίες. Ούτε μαφιόζοι στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης να ήταν οι δύο Έλληνες πολιτικοί, που, όσα λάθη κι αν έχουν κάνει, δεν αξίζουν τέτοια αντιμετώπιση. Σαν να είναι τα χειρότερα λαμόγια, απατεώνες και αλάνια στα σαλόνια της τρόικας. Ποιοί τελικά οδήγησαν τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομίας σε αυτόν τον εξευτελισμό; Φυσικά, σε πρώτο επίπεδο φταίνε αυτοί με τα λάθη τους, τις ολιγωρίες τους, τη δειλία τους και γενικά την ανικανότητα μιας κυβέρνησης να εφαρμόσει τα μέτρα που συμφωνεί και υπογράφει με την τρόικα. Όμως πίσω από την κυβέρνηση κρύβονται οι δράκοι της εθνικής μας ξευτίλας.
Και θα σας δείξω μόνο δύο από τους πολλούς:
Εδώ και 15 μέρες έχουν ζητήσει από τους διευθυντές ΔΕΚΟ, Οργανισμών του Δημοσίου και διαφόρων κρατικών φορέων να συντάξουν τους καταλόγους των υπαλλήλων που περισσεύουν ή δεν έχουν αντικείμενο δουλειάς για να τους βάλουν στην εφεδρεία ή να τους μετατάξουν αλλού. Από τους 150 Οργανισμούς μόνο οι διευθυντές των 100 έστειλαν τον κατάλογο και οι άλλοι 50 ζήτησαν νέες προσλήψεις. Τρελό; Όχι, αν σκεφτείτε ότι πολλοί από αυτούς που δεν απάντησαν ήθελαν να προστατεύσουν υπαλλήλους τους, που είναι από κουμπάροι και γκόμενες μέχρι συνεταιράκια σε λαμογιές.
Παράδειγμα δεύτερον: Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου έπρεπε να πουλήσουμε κρατική περιουσία για να μαζέψουμε 1,7 δισ. ευρώ. Μέχρι στιγμής έχει πουληθεί το μέρισμα του Δημοσίου στον ΟΤΕ έναντι 600 εκατ. ευρώ. Τίποτα άλλο δεν προχώρησε από τις πωλήσεις της Δημόσιας περιουσίας.
Από ανικανότητα, τεμπελιά, αδιαφορία;
Όπως και να έχει το πράγμα, μέσα σε αυτό το κράτος μπουρδέλο, υπάρχουν σε κάθε θέση οι «δράκοι» που μας οδηγούν στην εθνική αναξιοπιστία έναντι των ξένων και οδηγούν στο διεθνή εξευτελισμό τον πρωθυπουργό της χώρας. Όσο αυτοί οι ανίκανοι και δειλοί άνθρωποι θα είναι σε καίριες θέσεις του κράτους, ο εθνικός εξευτελισμός θα γίνεται μεγαλύτερος σε Ευρώπη και Αμερική.

http://www.newsbomb.gr

Το Ισραήλ ζήτησε να αναλάβει την αεράμυνα της Κύπρου!!!


Σημαντική και με προεκτάσεις είναι η είδηση που μετέδωσαν κυπριακά ΜΜΕ (www.onlycy.com) ότι οι Ισραηλινοί ζήτησαν από την κυπριακή κυβέρνηση τη χρήση της αεροπορικής βάσης «Ανδρέας Παπανδρέου», προκειμένου να μετασταθμεύσουν εκεί μαχητικά τους, παρέχοντας ως αντάλλαγμα την εξασφάλιση της αεράμυνας στη Μεγαλόνησο. Αν αυτό ισχύσει, η Κύπρος θα «αποκτήσει» την πολεμική αεροπορία που ποτέ δεν είχε και που η Ελλάδα, τελικά, ποτέ δεν της παρέσχε στην πράξη, παρότι η αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» είχε κατασκευαστεί την (σύντομη) εποχή που το δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδας -Κύπρου βρισκόταν σε ισχύ, όχι μόνο θεωρητικά, και είχαν μετασταθμεύσει εκεί ελληνικά μαχητικά F-16. Μια τέτοια απόφαση, βέβαια, δημιουργεί και άλλου είδους δεσμεύσεις και ενώ μπορεί να εμπεδώσει έναν αμυντικό άξονα Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ που θα λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής ισχύος και για τις τρεις χώρες, υπάρχουν πτυχές που χρήζουν προσεκτικής εξέτασης.

(από τον Ελεύθερο Τύπο)

Ρ.Τ.Ερντογάν: Απειλεί με πυρηνικά και επίθεση στην γεώτρηση!


"Έχει κόψει αλυσίδες" (για να χρησιμοποιήσουμε μια αγοραία έκφραση) ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρ.Τ. Ερντογάν και πλέον ανακοινώνει πιθανό πρόγραμμα απόκτησης πυρηνικών όπλων και προειδοποιεί εμμέσως με... καταβύθιση των δυτικών και ισραηλινών δυνάμεων γύρω από την εξέδρα της γεώτρησης στο "Οικόπεδο 12", μιλώντας στην τελετή αποδοχής της MILGEM.  Καταρχήν, ουσιαστικά εξήγγειλε πρόγραμμα απόκτησης πυρηνικών όπλων και εδώ θα πρέπει πλέον η ελληνική πλευρά να ξυπνήσει από τον λήθαργο. Οι σκέψεις απόκτησης πυρηνικών όπλων από την Ελλάδα στην δεκαετία του '70 είναι βέβαιο ότι θα μας απασχολήσουν έντονα προσεχώς. Είπε λοιπόν ο Ρ.Τ. Ερντογάν: "Ακόμα και χώρες με εθνικό εισόδημα πολύ χαμηλότερο από το δικό μας αποφάσισαν να φτιάξουν πυρηνικά όπλα επειδή τα διέθεταν οι αντίπαλοί τους και το κατάφεραν. Αυτό μπορεί να κάνει και η Τουρκία αν χρειαστεί"!  Καταρχήν, ποιοι είναι οι αντίπαλοι της Τουρκίας; Το Ιράν; Όχι βέβαια, φίλοι και σύμμαχοι είναι. Οι Κούρδοι; Οι Έλληνες; Μάλλον συνολικά οι Δυτικοί! Και για να μην μείνει καμιά αμφιβολία για το ποιος είναι ο εχθρός, ιδού και ο συμβολισμός: Η τελετή αποδοχής του πλοίου και η ένταξή του στον τουρκικό στόλο έγινε την ημέρα της 473ης επετείου της νικηφόρου για τους Οθωμανούς ναυμαχίας της Πρέβεζας, όπως ήδη έχει γράψει το defencenet.gr. Και ο Ρ.Τ. Ερντογάν θεώρησε σωστό και λογικό να ανακράξει τα εξής: "Τότε ο στόλος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας νίκησε τον μεγαλύτερο σε μέγεθος στόλο της Δύσης και στέλνει ένα σαφές μήνυμα στο σήμερα. Συνιστώ στη διεθνή κοινότητα να διδαχτεί από το μάθημα της νίκης στην Πρέβεζα. Τα τουρκικά εθνικά συμφέροντα δεν τελειώνουν στις ακτές μας. Ξεκινούν από την Ανατολική Μεσόγειο και τη Διώρυγα του Σουέζ και φθάνουν μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό»Οι ακόλουθοι Άμυνας των χωρών της Δύσης που είχαν προσκληθεί στην τελετή, νόμισαν αρχικά ότι δεν είχαν ακούσει καλά και ζήτησαν ολόκληρο το απομαγνητοφωνημένο κείμενο, όπου (εκεί δεν κάνουν λαθροτυπίες, όπως κάπου αλλού) όταν διαπιστώθηκε ότι όντως ο Ερντογάν απειλούσε με καταναυμάχηση τους Δυτικούς!  Η Milgem σε ποσοστό 100% έχει ναυπηγηθεί στα τουρκικά ναυπηγεία και σε ποσοστό 50% τα υποσυστήματα του πλοίου είναι δυτικά.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Θ.Πάγκαλος για φόρους: "Δεν πληρώνω - Ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει"!

Προσχώρησε στο Κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" μέχρι και ο έτερος των αντιπροέδρων, ο Θ. Πάγκαλος! Με πολύ έξυπνο τρόπο διαχώρισε την θέση του από την επιβολή του εξοντωτικού τέλους ακινήτων και των λοιπών νέων φόρων και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να τα πληρώσει!  Ο κ. Πάγκαλος αποκάλυψε μάλιστα ότι λόγω των πολλών ακινήτων, τα οποία δεν αγόρασε μεν ο ίδιος αλλά περιήλθαν στην κατοχή του από κληρονομιά, του ήρθε συνολικό χαράτσι 7.500 ευρώ, περιλαμβανομένου και του τέλους ακίνητης περιουσίας. «Για να μπορέσω να πληρώσω τον φόρο θα πρέπει να αναγκαστώ να πουλήσω ένα ακίνητο», είπε ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. Όταν ρωτήθηκε εάν δεν βρεθεί αγοραστής για το ακίνητο τι θα κάνει, δεν δίστασε να πει «Δεν έχω να πληρώσω, δεν μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει». Δίνοντας με αυτό τον τρόπο το σύνθημα σε όσους Έλληνες δεν έχουν να πληρώσουν, να μην πληρώσουν! Για πρώτη φορά θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τον Θεόδωρο Πάγκαλο: Έλληνες, αν δεν έχετε να πληρώσετε, μην πληρώσετε! Δεν θα τους δώσουμε εμείς αυτά που τους λείπουν! Ας τα πάρουν από αυτούς που τα έβγαλαν στο εξωτερικό!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...