Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

☦ Ὁ Αναστάσιμος Κανών, ποίημα του Αγίου Ἰωάννου τοῦ Δαμασκηνοῦ

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

Και όμως είναι αλήθεια. Εδώ χανόμαστε και αυτός αγοράζει κουρτίνες…

Οι Έλληνες πολίτες οδηγούνταν επί κατοχής στο εκτελεστικό απόσπασμα, με την υπόδειξη διαφόρων κουκουλοφόρων και συνεργατών των γερμανών. Τότε οι σφαίρες των γερμανών ήταν από μολύβι. Σήμερα οι έλληνες πολίτες οδηγήθηκαν ξανά στο εκτελεστικό απόσπασμα της τρόϊκα, με την υπόδειξη του Παπανδρέου και την ψήφο βουλευτών, που ήθελαν να διατηρήσουν τις καρέκλες τους. Σήμερα, οι σφαίρες που κτυπάνε κατάστηθα την ελληνική κοινωνία και πέφτουν σαν χαλάζι, είναι οι φόροι, οι εισφορές, οι περικοπές, οι απολύσεις, η ανεργία, η απώλεια κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων. Σε λίγες ημέρες, οι ίδιοι βουλευτές, κρυπτόμενοι πίσω από τον Παπανδρέου και με το απατηλό πρόσχημα της σωτηρίας της Ελλάδος, είναι έτοιμοι να μας δώσουν την χαριστική βολή, με την μορφή ειδικού τέλους στα ακίνητα, που θα εισπράττει η ΔΕΗ.
Όμως ας μάθουν λοιπόν, όσοι δεν το ξέρουν, ότι ενώ με την δική τους συνέργεια, η Ελλάδα πεθαίνει κάθε μέρα, ο αρχηγός τους
αγοράζει κουρτίνες αξίας 2.200€ για το παλάτι του, και τις πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ. Αν και αυτό εντάσσεται στο σχέδιο σωτηρίας της Ελλάδος που θα κληθούν να ψηφίσουν σε λίγες ημέρες, αν η αναισθησία που χαρακτηρίζει τον αρχηγό τους, έχει την έγκρισή τους, τότε είναι βέβαιο ότι με την σειρά τους θα βρεθούν μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα. Η αποδοκιμασία των πολιτών στις εκλογές θα είναι η σφαίρα που θα τους οδηγήσει στον πολιτικό θάνατό τους.

Α.Α.

http://filotimia.blogspot.com

Πάτερ Κοσμάς ο Αιτωλός: "Θα σας βάλουν βαρύ και δυσβάσταχτο φόρο, δεν θα προλάβουν όμως..."

Σήμερα ο Βενιζέλος και η συμμορία του ΠΑΣΟΚ επέβαλαν έναν δυσβάσταχτο φόρο, έναν εξοντωτικό φόρο που θα γονατίσει οικονομικά τόσο τους ιδιοκτήτες όσο και τους ενοικιαστές ακινήτων. Ο Πατροκοσμάς σχεδόν 230 χρόνια πριν το είχε προφητεύσει. Είχε, όμως, προφητεύσει και ότι δεν θα προλάβει το μισελληνικό καθεστώς να εισπράξει τον συγκεκριμένο φόρο. Γιατί όμως; Τι θα γίνει και δεν θα προλάβει η σοσιαληστρική χούντα;
Η απάντηση βρίσκεται στην έντονη κινητικότητα των Τούρκων στην ευρύτερη περιοχή. Οδεύουμε, όπως όλα δείχνουν, σε μία πολεμική αναμέτρηση με την Τουρκία η οποία θα έχει και ως συνέπεια την κατάρρευση του σάπιου οικονομικοπολιτικού κατεστημένου.  

Έλληνίδες και Έλληνες, μην απελπίζεσθε! Θα περάσουμε από την ίδια την κόλαση αλλά στο τέλος θα βγούμε νικητές. Και τότε ΟΛΟΙ οι ανθέλληνες θα οδηγηθούν εκεί που πρέπει: Στην αγχόνη!

http://ieroslochos.blogspot.com

Προαναγγέλλουν «ναυμαχίες» με Ισραηλινούς οι Τούρκοι

«Βίρα τις άγκυρες» είναι ο τίτλος της σημερινής ‘Σαμπάχ’ που αναφέρεται σε έξοδο τριών τουρκικών πολεμικών πλοίων για την ανατολική Μεσόγειο. Η είδηση που αναφέρεται και στα ‘ψιλά’ μερικών ακόμα εφημερίδων έχει ως εξής: «Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για να πλεύσουν στην ανατολική Μεσόγειο τρεις τορπιλάκατοι του τουρκικού στόλου. Οι τορπιλάκατοι που θα παρέχουν βοήθεια στα πλοία που μεταφέρουν βοήθεια στη Γάζα, πρόκειται να ακολουθήσουν μια πολιτική παρόμοια με αυτή που ακολουθείται στον εναέριο χώρο του Αιγαίου».
Διαβάστε περισσότερα στην prionokordela.gr

http://www.newsbomb.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...