Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

† "Χαίροις Οσίων Άθω πληθύς, της Βασιλίσσης, ουρανού η παράταξις..."

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καλεί σε στήριξη του κόμματος της μειονότητας στη Θράκη!

Ο Βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, στην ομιλία που έκανε στην εκδήλωση χατίμ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου του 2011 στο Σέλερο, έκανε σοκαριστικές δηλώσεις. Ο Μάντατζη χαρακτήρισε ως μεγάλο πολιτικό λάθος την στήριξη που έδωσε στις περιφερειακές εκλογές στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, στον Άρη Γιαννακίδη κα ανέφερε πως «έκανε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής του» στηρίζοντας τον Γιαννακίδη.
Ο Μάντατζη τονίζοντας πως ομιλεί ως Βουλευτής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι δεν έχουν γίνει αρκετά βήματα για την μειονότητα και είπε «Ελάτε και ας ενισχύσουμε το ιδιαίτερο κόμμα της μειονότητας, το κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας. Προσέξτε, αυτός που τα λέει τώρα αυτά είναι βουλευτής του κυβερνόντος κόμματος. Δεν τα δηλώνω αφού από την παραίτηση μου από βουλευτής, τα λέω κατά την περίοδο που είμαι ακόμα βουλευτής. Ο Μάντατζη στην ομιλία του στον Σέλερο υπογράμμισε πως εκείνοι ίδρυσαν την ομάδα του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, όμως τράβηξε την προσοχή στο γεγονός ότι δεν είναι έγιναν αρκετά βήματα για την μειονότητα. Ο Μάντατζη στην ομιλία του ανέφερε τα εξής: «Έχουμε προβλήματα μπροστά μας. Το να διευθετηθεί το θέμα της Μουφτείας στη Θράκη, σε αυτή την περιοχή όπως επιθυμούμε, όπως μας αρμόζει. Αλλά, για όνομα του Θεού, τόσο δύσκολο είναι να λυθεί το θέμα των βακουφίων; Μήπως οι χριστιανοί μας άφησαν τη βακουφική περιουσία; Οι δικοί μας άνθρωποι μας την άφησαν! Εμείς όμως δεν μπορούμε ακόμα να διοικούμε αυτή την περιουσία μας! Οι σύλλογοι παραμένουν κλειστοί γιατί έχουν τη λέξη τουρκικός στην ονομασία τους». 

http://www.onalert.gr/

"Για τη Γερμανία δεν υπάρχει Ελλάδα στους εξοπλισμούς"! Πολύ ωραία θα ησυχάσουμε!

"Η Ελλάδα δεν υπάρχει πια στους σχεδιασμούς της Γερμανίας για τους εξοπλισμούς", μας έλεγε χθες άνθρωπος που γνωρίζει τις απόψεις τους. Αφού μας "ρούφηξαν" το αίμα πουλώντας μας σε τιμές εξωφρενικές υποβρύχια που γέρνουν και άρματα μάχης που η θωράκισή τους  είχε προβλήματα και τα πυροβόλα τους ακόμη ...ξεφλουδίζουν, αφού πήραν όσα μπορούσαν από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά αφήνοντας πίσω τους ερείπια ,τωρα το "παίζουν" και αδιάφοροι. Όχι ότι μας κάνει και κακό αφού θα γλιτώσουμε τις αφόρητες πιέσεις που ασκούσαν για την αγορά νέων όπλων ,με πρώτο και καλύτερο το Eurofighter.Κι αφού είναι και τόσο ...μπλαζέ ας πάρουμε από πουθενά αλλού τα πυροαχικά των αρμάτων μάχης,που τα δίνουν και φθηνότερα.
Βέβαια να δούμε πόσο αδιάφοροι θα εξακολουθούν να είναι σε περίπτωση που χάσουν την μάχη της Ινδίας. Εκεί όπου με αντίπαλο το Rafale ,διεκδικούν ένα συμβόλαιο 12 δις δολαρίων. Αν το χάσουν το ενδιαφέρον τους για την ελληνική αγορά -δυστυχώς- θα αναθερμανθεί. Μέχρι τότε ας μας αφήσουν επιτέλους στην ησυχία μας.

http://www.onalert.gr/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...