Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

† "Πάντων, προστατεύεις ἀγαθή, τῶν καταφευγόντων ἐν πίστει, τῇ κραταιᾷ σου χειρί"

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ… “ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ”

Θ.Π. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΟΙ – ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ, ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΠΩΣ  ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ  (ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΟΥ) ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΜΕΝ ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΟΜΙΛΕΙ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ  ΕΝΩ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΤΑΧΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΗΡΕΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΕΠΙΤΙΜΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΗ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ.  ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟΧΕΙΡΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ «ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΡΩΝ»  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ  ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Α’ ΝΗΣΤΕΙΩΝ 1987) ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΚΑΝ ΘΕΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ.

ΥΓ: ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΝ ΝΑ  ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...