Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

"Ἔργοις λάμψαντες Ὀρθοδοξίας, πᾶσαν σβέσαντες κακοδοξίαν, νικηταί τροπαιοφόροι γεγόνατε.."

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

Επιβεβαιώνεται στην τρίχα...

ΣΗΜΕΡΑ: Διπλωματικό επεισόδιο στην Θράκη και τα  μυαλά του ΝΑΤΟ στα Δαρδανέλια - ΑΥΡΙΟ: η ΠΟΛΗ Ελληνική ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Tι θα κάναμε αδελφοί τούτες τις ώρες αν δεν είχαμε τα λεγόμενα των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ μας που μας προείπαν αυτά που βιώνουμε σήμερα;
Τι θα κάναμε αγαπητοί μου αν δεν είχαμε το διαδίκτυο έστω με όλα τα κακά του , από πού θα μαθαίναμε για την πνευματική ουσία των γεγονότων μέσα από την  ταχύτατη διάδοση του  Πατερικού λόγου που αφορούν και τα εθνικά μας θέματα;

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ δεν επιβεβαιώθηκε μόνο όσο αφορά το διπλωματικό επεισόδιο της Θράκης που ξεκίνησε με την διαφυγή των οκτώ τούρκων στρατιωτικών μετά το καλοκαιρινό πραξικόπημα το 2016 και αποκορυφώνεται με την απαγωγή των δυο στρατιωτικών μας…

Αλλά ο ΟΣΙΟΣ επιβεβαιώνεται και στις λεπτομέρειες αυτή της μαρτυρίας του.

ΠΑΝΑΓΟΥΔΑ 1990
«Μου λέει ο γέροντας "θα σου πω... Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό... Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη.

Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί.

Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.» ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΗΓΓΙΚΕΝ

Την ώρα που ψαχνόμαστε με την άδικο αρπαγή των δυο παλληκαριών μας έρχεται το « αμερικανικό ιππικό» γιατί το μυαλό του βλέπει ΣΤΕΝΑ και Ρωσία.

Έτσι για να πάρουμε γεωπολιτική μυρωδιά πόσο τα γεγονότα όλα συνδέονται μεταξύ τους.

Ήδη από τον Οκτώβριο του 2017 οι Αμερικάνοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την δημιουργία βάσεως ελικοπτέρων στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρουπόλεως. Δηλ. μια καλημέρα από τα απέναντι Δαρδανέλια.

https://youtu.be/GoaBm6aqS48

«Σοβαρή εξέλιξη: Κλιμάκιο Αμερικανών στρατιωτικών στην Αλεξανδρούπολη – «Φωλιά» ελικοπτέρων ετοιμάζουν οι ΗΠΑ» 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

«Έντονη κινητικότητα έχουμε πλέον στον ΈΗ βρο, καθώς τις επόμενες μέρες κλιμάκιο υψηλόβαθμων Αμερικανών στρατιωτικών καταφθάνει στην Αλεξανδρούπολη. Όπως φαίνεται, όλα πλέον αλλάζουν στη Μεσόγειο και στην ευρύτερη περιοχή τόσο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όσο και της Μ. Ανατολής, με τις ΗΠΑ να στέλνουν παράλληλα μήνυμα στην Τουρκία.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης του Έβρου αναφέρουν ότι κλιμάκιο υψηλόβαθμων Αμερικανών στρατιωτικών, αναμένεται να βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη ίσως και μέσα στην βδομάδα που διανύουμε, προκειμένου να έχει επαφές και συζητήσεις για θέματα που ενδιαφέρουν τις ΗΠΑ στην περιοχή.

Η υπόθεση με τη σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο έχει κινητοποιήσει τόσο το ΝΑΤΟ, όσο βεβαίως και τις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, το κλιμάκιο θα αποτελείται τόσο από στελέχη της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, όσο και του ΝΑΤΟ, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές αντικείμενο της επίσκεψης και των συναντήσεων του.» https://www.pentapostagma.gr/

Η τόσο συγκλονιστική μαρτυρία του ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟΥ για την ΘΡΑΚΗ που αρχίζει και επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας έχει ως εξής:

«Είχαμε την ευλογία να γνωρίσουμε έναν άνθρωπο που γνώριζε τον γέροντα Παΐσιο για δεκαπέντε χρόνια και είχε ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του. 

Από βαθιά ταπεινότητα και μόνο, ο εν λόγω κύριος δεν θέλησε να δημοσιεύσουμε ούτε το όνομά του, ούτε την πόλη που μένει :

«Βρισκόμαστε στο 1990 που είδα τον γέροντα. Ήταν η τελευταία φορά γιατί μετά από λίγο αρρώστησε. Με έβαλε μέσα στο κελλί του και καθόταν στο πάσι. Κάθε φορά που τον επισκεπτόμουν, του πήγαινα καμιά μάλλινη φανέλα για το κρύο. Πήρα και τον σάκκο μαζί μου και τον έβαλα σε μια γωνιά.

Μου λέει "μην τον πειράζεις τον σάκκο"...

Εγώ μέσα στον σάκκο είχα ένα μαγνητοφωνάκι που κατέγραφε από απόσταση συνομιλίες και είχα σκοπό μόλις πάω να βγάλω την φανέλα να το πατήσω και να αρχίσει να καταγράφει τα λόγια του γέροντα.

Μόλις σηκώθηκα μου λέει "Κ. μην το ανοίγεις, δεν πρόκειται να δουλέψει. Φέρ' το εδώ να το δω κι εγώ."

Αφού με κατάλαβε το πήρα και του το έδωσα. Μου λέει "τίνος είναι αυτό;". Του λέω "είναι του φίλου μας του Β." ο οποίος ήταν γνωστός του γέροντα. Άρχισε να το περιεργάζεται και λέει "είναι πολύ ωραίο αλλά να ξέρεις δεν θα λειτουργούσε. Αφού δεν είχες ευλογία δεν θα λειτουργούσε."
Εκείνη την ώρα τον φώναξε κάποιος έξω από το κελλί κι εκεί είδα το μεσημεριανό του γέροντα που ήταν μισή ντομάτα, τρεις ελιές και μισή φέτα ψωμί.

Μόλις ήρθε μέσα του λέω "γέροντα, έχω έναν λογισμό. Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Πες μου αν είναι ευλογημένο".

Μου λέει ο γέροντας "θα σου πω... Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό... Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί. Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.

Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!".

Τον ρωτάω "εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;"

"Όχι!", μου λέει. "Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης. Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει. Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι..."» 23 Σεπτεμβρίου 2012 ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΗΓΓΙΚΕΝ

Κάποτε ο φίλος μου Ηλίας ρώτησε ένα γνωστό Αγιορείτη Ασκητή Γέροντα

Γέροντα θα γίνουν τα γεγονότα και πως;

Η απάντηση του ήταν

Θα γίνουν ακριβώς όπως τα είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.

ΣΉΜΕΡΑ βάζουν το ερώτημα με τι καρδιά θα γίνει η παρέλαση της 25 Μαρτίου του 2018 για την απελευθέρωση μας από τους τούρκους  όταν στις τουρκικές φυλακές βρίσκονται άδικα δυο παλληκάρια του Ελληνικού Στρατού;

Αυτό ας το αναρωτηθούν οι υπεύθυνοι.

Ο Ελληνικός Λαός άντεξε στην τουρκολάγνα δήθεν προσέγγιση και οι φωνές που ακουγόταν τόσα χρόνια έδειχναν του λόγου το αληθές.

ΣΤΡΑΤΟΣ και ΛΑΟΣ θα παρελάσουν περήφανα με το μυαλό στραμμένο στο εγγύς μέλλον καθότι θα επιβεβαιωθούν τα πάντα εις πείσμα του Αντίχριστου πνεύματος που σκλάβωσε την πατρίδα μας και ετοιμάζεται σιγά- σιγά να αποδράμει.

Άγιος Παΐσιος: «Δεν θα πάρουμε μόνο την Πόλη, Γιώργο, αλλά και…»

«Ο περί ου ο λόγος Γιώργος, επίσης λοχαγός και συνάδελφος του φίλου μου, δεν απάντησε καν, υποθέτοντας ότι ο Γέροντας απευθυνόταν σε κάποιον άλλο. Τότε, ο π. Παΐσιος επανέλαβε, λέγοντας συγκεκριμένα:
“Εσένα, λέω, κύριε λοχαγέ, έλα ‘δώ”, αφήνοντάς τους όλους έκπληκτους, καθώς οι δύο λοχαγοί επισκέπτονταν για πρώτη φορά την Παναγούδα (και, επιπλέον, φορούσαν πολιτικά, μην έχοντας κάποιο διακριτικό της ιδιότητάς τους). Ο Γιώργος, λοιπόν, πλησίασε διστακτικά τον π. Παΐσιο, του φίλησε το χέρι και στάθηκε δίπλα του, οπότε ο π. Παΐσιος ξεκίνησε αμέσως να συζητά μαζί του: “Πως είναι ο στρατός μας, Γιώργο;” 

“Πιστεύω πως είναι καλά, πάτερ”, απάντησε ο λοχαγός.
“Δεν είναι καλά ο στρατός μας, Γιώργο, αλλά, ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη πολλοί καλοί αξιωματικοί και, κυρίως, στρατηγοί, και για αυτό στέκεται ακόμη ο στρατός μας”, σχολίασε ο π. Παΐσιος.

Κι αμέσως συνέχισε: “Πότε θα πάρουμε την Πόλη Γιώργο;“
“Δεν ξέρω πάτερ”, απάντησε ο λοχαγός.

“Θα την πάρουμε την Πόλη, Γιώργο, αλλά θα γίνει μεγάλος πόλεμος!

Και δε θα πάρουμε μόνο την Πόλη, Γιώργο, αλλά και όλα τα μέρη της Μ. Ασίας που μας ανήκαν, και μάλιστα από τον Εύξεινο Πόντο μέχρι την Σμύρνη. Όλα τα χαμένα μέρη μας, της χαμένες Πατρίδες… Κι ο πόλεμος, Γιώργο, θα αρχίσει από τα εξαμίλια.”

Τότε, ο λοχαγός Γιώργος, που θυμήθηκε το χωριό Εξαμίλια της Κορινθίας, ρώτησε τον Γέροντα:

“Δηλαδή, από την Κόρινθο θ’ αρχίσει ο πόλεμος, πάτερ;”

“Όχι, Γιώργο, ο πόλεμος δε θ’ αρχίσει από την Κόρινθο, αλλά από τα 6 μίλια της θάλασσας, τα οποία ζητάνε οι τούρκοι. Ενώ εμείς (οι Έλληνες δηλαδή) ζητάμε τα 12 μίλια, τα οποία είναι και κατοχυρωμένα.” ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ αγαπούσε και αγαπάει ιδιαίτερα όλα τα στρατεύσιμα παιδιά του Ελληνικού Λαού καθότι και ο ίδιος υπηρέτησε την πατρίδα σε δύσκολους καιρούς.

Είναι βέβαιο ότι βρίσκεται και σήμερα μαζί  με τα δυο Ελληνόπουλα στις απάνθρωπες τουρκικές φυλακές.

Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ  μαζί με όλους  τους Νεομάρτυρες της Τουρκοκρατίας παρηγορούν και περιθάλπουν τα δυο παιδιά μας και απεργάζονται την ΛΕΥΤΕΡΙΑ τους .

Επειδή ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ομίλησε παραπάνω για ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

Κλείνω αδελφοί με μια ευχή

Προσευχή και καλή βολή

Με Πίστη και Ελπίδα

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...