Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

AΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΟΥ ΑΠΟ "Πατέρες" της Ι.Μ.ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ - Η ΙΕΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΣ ΣΙΩΠΑ

Σχόλιο Θ.Π.: “Πατέρες” του Αγίου Όρους καθίστε φρόνημα διότι η Παναγία σας προειδοποίησε ήδη δύο φορές φέτος το Πάσχα. Τόσο η εικόνα του Άξιον Έστί όσο και η Πορταϊτισσα δεν θέλησαν να βγουν φέτος Λιτανεία την Λαμπροδευτέρα και την Λαμπροτρίτη αντίστοιχα μετά από 35 χρόνια. Σας λέει κάτι αυτό η όχι; Μήπως σας λεει τίποτα το γεγονός ότι η λιτανεία του Άξιον Εστί σταμάτησε με χαλασμό από βροντές και καταιγίδα ακριβώς έξω από το ΣΕΡΑΪ (ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ) όταν η επόμενη στάση θα ήταν το Χιλιανδαρινό Κελλί, εκέι δηλαδή που έδιωξαν τους 5 μοναχούς; Τυχαίο και αυτό; Και η Πορταϊτισσα κι αυτή έτυχε και δεν βγήκε έξω την Λαμπροτρίτη; “Πατέρες” ένα πράμα σας λέω και βάλτε το καλά στο μυαλό σας, με την Πορταϊτισσα να μη παίζετε, γιατί άμα σας φύγει πάτε χαμένοι και το κρίμα στο λαιμό σας….
Ο Πανοσ. Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Αρχιμ. Χριστόδουλος εκδίδει ανακοίνωση με την οποία διαβεβαιώνει ότι είναι παραπληροφόρηση ότι κάνει κατάσχεση αυτοκινήτων και αλλάζει κλειδαριές κελλιών και καθισμάτων. Γι’ αυτό μας προτρέπει να μην ηρωοποιούμε τους μοναχούς που αποτειχίστηκαν.

Την αμέσως επομένη ημέρα, όμως, και ενώ εκκρεμεί έφεση του Μοναχού Μακάριου για την απόφαση της Μονής Κουτλουμουσίου να τον διαγράψει από το μοναχολόγιο της Μονής,  στέλλει μοναχούς στο κάθισμα του Αγίου Νικολάου όπου εγκαταβιούσε ο Μοναχός Μακάριος, κάνουν διάρρηξη του καθίσματος, αλλάζουν κλειδαριές και κατάσχουν τα περιουσιακά στοιχεία του Μοναχού.!!!

Όντως πολύ χριστιανική συμπεριφορά και απολύτως συμβατή με το Αγιορειτικό ήθος.!!!

Όσο για το θέμα της ηρωοποίησης των μοναχών που αποτειχίστηκαν ο Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος έχει πολύ λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων. Εμείς απολύτως τίποτα δεν κάναμε για να ηρωοποιήσουμε τους αποτειχισμένους μοναχούς. Το κατόρθωμα αυτό είναι αποκλειστικά έργο δικό του επειδή τους συμπεριφέρεται σαν τραμπούκος και όχι σαν πνευματικός πατέρας.

Η Μονή Κουτλουμουσίου, όπως όλες οι Μονές του Αγίου Όρους, φιλοξενούν με αγάπη, όχι μόνον Ορθόδοξους αλλά και αιρετικούς και αλλόθρησκους και δεδηλωμένους άθεους και βλάσφημους. 

Τους μοναχούς, όμως, που αποτειχίστηκαν τους πετά με κλωτσιές έξω από το κελλί τους χωρίς τροφή, χωρίς στέγη και χωρίς να τους επιτρέψει να πάρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.!!!

Ας κάνουν καλά με τον Θεό όσοι συμπεριφέρονται με τόσο αντιχριστιανικό τρόπο.


Προς επιβεβαίωση των παραπάνω χαρακτηρισμών, παραθέτουμε ένα πρόχειρο σχόλιο με τις νέες εξελίξεις:

Επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά πριν 3-4 ώρες μοναχός της Μονής Κουτλουμουσίου (το σχόλιο γράφτηκε Σάββατο 29/4/2017, αργά το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα).

Μας κατέθεσε ότι ο π. Ιλαρρίων, επί 23 έτη μοναχός της Μονής  (που τόσα έτη κατοικεί εντός του μοναστηριού), του οποίου διέρρηξαν την κλειδαριά την περασμένη Παρασκευή 21/4/2017 (της Ζωοδόχου Πηγής) και έκτοτε του απαγορεύουν να πάρει τα πράγματα του (για το θέμα πήγε στο Αστ.Τμήμα να καταγγείλει την διάρρηξη, τον παρέπεμψαν στην Επιστασία (!) και η Επιστασία ΑΡΝΗΘΗΚΕ να ασχοληθεί με το θέμα γιατί λέει αν δεν λάβει κλήση από την Μονή ΔΕΝ μπορεί να ασχοληθεί!), προσπάθησε σήμερα (Σάββατο 29/4/2017), να μπει στο κελί του (που όπως είπαμε βρίσκεται εντός του μοναστηριού). 

"Πατέρες" της Κουτλουμουσίου ασκώντας βία τον απαγόρευσαν και προσπαθούσαν να τον πετάξουν έξω από το μοναστήρι. 

Στη συνέχεια προσπάθησε να μπει σε αχρησιμοποίητο κελί το οποίο δεν είχε κλειδαριά (καιστο οποίο είχε βρει προσωρινά καταφύγιο το βράδυ της περασμένη Παρασκευής 21/4, αφού δεν είχε που να μείνει) και πάλι οι "πατέρες" με τη βία προσπαθούσαν να τον τραβήξουν έξω.

Την ώρα που μας ενημέρωσε τηλεφωνικά έτερος μοναχός της Κουτλουμουσίου (σήμερα, Σάββατο 29/4/2017 βράδυ, γύρω στις 9μμ), ο π. Ιλλαρίων βρισκόταν για ώρες κλειδωμένος ΜΕΣΑ στην τουαλέτα του κελιού (γιατί με κάθε τρόπο προσπαθούσαν με την βία να τον πετάξουν έξω από το μοναστήρι, απειλώντας τον, κλωτσώντας την πόρτα κλπ).

Επί 8 ημέρες ο π.Ιλλαρύων κυκλοφορεί με το ίδιο μικρό σακίδιο και δεν του επιτρέπουν ούτε να μπει στο κελί του (εντός του μοναστηριού) ούτε να πάρει τα πράγματα του.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ Οι μοναχοί θεωρούνται άγγελοι, ότι θα αναπληρώσουν το τάγμα των αγγέλων που εξέπεσαν μαζί με τον Εωσφόρο και έγιναν δαίμονες.

Μάλλον κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται την ύψιστη αποστολή τους και βάλθηκαν από αυτή τη ζωή να ξαναγίνουν δαίμονες.

Ειλικρινά ντρεπόμαστε για όσα συμβαίνουν. (Μόλις μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε κ να μάθουμε νέα θα γράψουμε νέα ανάρτηση (την 4η κατά σειρά αυτή την εβδομάδα) με περιγραφές από το "πογκρόμ"...)

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγος"

Υ.Γ: ΥΠΗΡΞΑ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΣΤΟΥ ΤΡΥΠΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΛΛΙΟΥ ΤΟΥ π.ΙΛΑΡΙΩΝΟΣ-ΠΑΓΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥ, ΩΣ ΕΥΛΑΒΕΣΤΑΤΟΥ Κ΄ ΑΣΚΗΤΙΚΟΤΑΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ- ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ.

ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΡΥΠΝΟ Κ΄ ΚΡΥΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 22/4ου ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΚΜΑΙΟ ΦΡΟΝΗΜΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙ.

ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΕΤΗ, ΩΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ, ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ.

ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ!! 

αδ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...