Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

"Δεῦτε πάντα τά ἔθνη, γνῶτε τοῦ φρικτοῦ μυστηρίου τήν δύναμιν..."

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Μετά τα «κουβαρνταλίκια» του Αλέξη, άρχισε τις ελεημοσύνες και ο Πάνος !!!

Θ.Π.: ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΌ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΑΙΡΗ ΤΗΝ ΑΣΤ/ΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΟ ΆΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΧΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
Πάνος Καμμένος στο Onalert: Έρχεται "δώρο Χριστουγέννων" και επίδομα παραμεθορίου!
της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ
"Δώρο Χριστουγέννων" φαίνεται ότι θα βάλουν όλοι οι στρατιωτικοί, αλλά και το επίδομα παραμεθορίου, σύμφωνα με τα όσα είπε αποκλειστικά στο Onalert.gr ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Ο. κ. Καμμένος που επισκέφθηκε τον Έβρο, διανυκτέρευσε στο φυλάκιο Γέφυρας Κήπων Έβρου, μαζί με τους στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους αλλά και μαζί με τα στελέχη της παραμεθορίου.

Σε μια άκρως συμβολική κίνηση, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας παραχώρησε συνέντευξη στο Onalert.gr, μέσα από έναν θάλαμο οπλιτών και ουσιαστικά περιτριγυρισμένος από τα νιάτα της χώρας που υπηρετούν τη θητεία τους.

Από την παραμεθόριο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αποκάλυψε ότι έχει ήδη υπογραφεί η καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου και σε λίγες ημέρες θα εμφανιστεί στους λογαριασμούς των στελεχών.

Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι ετοιμάζει και κάποια άλλη κίνηση που θα ικανοποιήσει τα στελέχη την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στρατός Ξηράς έχει ξεκινήσει διαδικασία επικαιροποίησης των στοιχείων για όλα τα στελέχη του, τα οποία αναμένεται να λάβουν κάποια αποζημίωση ως "δώρο Χριστουγέννων". 


Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Καμμένου στο Onalert.gr είναι η ακόλουθη: 


Επίδομα παραμεθορίου. 

Του Έβρου έχει δοθεί ήδη. Έχει υπογραφεί για όλους.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι το παίρνουν κανονικά, ενώ οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας δεν το παίρνουν κανονικά. Υπάρχει αδικία.

Όταν ανέλαβα έδιναν δυο μήνες το χρόνο και μάλιστα δεν είχαν καν γράψει κονδύλι στον ποροϋπολιγισμό. Φέτος δίδεται όλο. Υπογράφηκε τις τελευταίες ημέρες. 
Ήταν κάτι που αντιμετωπίσαμε, γιατί είχαν διαγράψει τα κονδύλια. Είχαν αφήσει να μην το δίνουμε αλλά το δώσαμε κι αυτό είναι ένα δίκαιο επίδομα, δεν είναι κάτι το οποίο το παίρνουν χαριστικά. Το παίρνουν επειδή υπηρετούν εδώ. 

Στο 1:35 ο κ. Καμμένος αναφέρεται με νόημα σε όσα θα δουν οι στρατιωτικοί τις επόμενες ημέρες, αλλά δεν θέλει να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Καταφέραμε και θέλω να ευχαριστήσω δημόσια και την ηγεσία του ΓΕΣ γι αυτό, αλλά θέλω να ευχαριστήσω κι έναν αξιωματικό ο οποίος είναι ο "υπουργός Οικονομικών μας", ουποστράτηγος κ. Πρασσάκης ο οποίος μαζί με όλο το επιτελείο του έχει εργαστεί πάρα πολύ σκληρά για να μπορέσουμε αυτά τα θέματα να τα ρυθμίσουμε και να τα αποδώσουμε. 

Και βεβαίως και σε όλες αυτές τις προσπάθειες και τις επιθέσεις που δέχθηκε ο προϋπολογισμός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ήρθαμε σε συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομικών και καταφέραμε αρκετά πράγματα. 

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Onalert.gr και την Ιωάννα Ηλιάδη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλάει:

Για την Τουρκία και την απειλή
Για τα εξοπλιστικά προγράμματα
Για την αμυντική βιομηχανία
Για τα οικονομικπά των στελεχών
Για τις σκέψεις του σχετικά με την θητεία
Για τις Ενώσεις των Στρατιωτικών
Για τις επικείμενες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Η συνέντευξη θα δημοσιευτεί την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016
http://www.onalert.gr/stories/Panos-kammenos-erxetai-dwro-xristougennwn-kai-epidoma-paramethoriou/53323

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...