Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

"Καρδιά της Ελλάδος... η ΠΑΝΑΓΙΑ της Μακεδονίας"

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Το βδέλυγμα της ανθρωπότητας, δείχνει πλάνα με την ανάγνωση του κορανίου και μαζί την ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Η  ακραία ισλαμοποίηση στην τουρκία οδηγεί στην παραφροσύνη και η παραφροσύνη οδηγεί στην απώλεια και την πτώση κατά το μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι.

¨Αμανατίδης προς UNESCO: Προσβλέπουμε την υπεράσπιση ενός μνημείου παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς.¨ 7-06-2016 - http://www.altsantiri.gr/

Τι να σου κάνει η UNESCO όταν έχεις να κάνεις  με μωρολόγους  ισλαμιστές που στο πέρασμα τους βεβηλώνουν και επίτηδες προκαλούν;

Στο παρακάτω βίντεο και από την πρώτη κιόλας ημέρα της ανάγνωσης του κορανίου μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ φρόντισαν να προκαλέσουν βάναυσα τον Ορθόδοξο Οφθαλμό της Οικουμένης και να προβάλλουν πλάνα αποκρουστικά, δηλ. να διαβάζεται το κοράνι και ο τηλεοπτικός  φακός να εστιάζεται  στο απαράμιλλης αισθητικής  περίτεχνο ψηφιδωτό της παγκόσμιας πνευματικής και πολιτισμικής παρακαταθήκης που είναι η ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ στη ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Από το 3: 57΄΄ μέχρι το 4 :25΄΄ λεπτό του βίντεο αυτού  το γεγονός αποτυπώνεται και δείχνει το βδέλυγμα και τις προθέσεις των Τούρκων νεοθωμανών που δεν διαφέρουν από τους εγκληματίες του ISIS που δεν σεβάστηκαν τους πολιτισμικούς θησαυρούς της Συρίας και του Ιράκ.
ΒΙΝΤΕΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ


Τόσο πολύ έχουν ξεφύγει σήμερα οι  νεοθωμανοί  του Ερντογάν που ξεπέρασαν τους προγόνους τους οι οποίοι όταν η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ είχε την χρήση ως τέμενος φρόντιζαν και σκέπαζαν την ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ με ένα λευκό σεντόνι.

ΑΥΤΟ αποδεικνύει ότι την οπτική αυτή μαγαρισιά την έκαναν επίτηδες για να μας  προκαλέσουν  βάναυσα.

Και τελικά προκαλούν  από μόνοι αυτό που έρχεται κατά πάνω τους.

Η προβολή του τηλεοπτικού προγράμματος με τίτλο «Αγία Σοφία – Χρόνος Ευλογίας», το οποίο περιλαμβάνει προσευχές και αναγνώσεις του Κορανίου  και μετατρέπει την Αγιά Σοφία σε τζαμί, μόνο ¨ευλογίες¨ δεν θα φέρει στην γείτονα χώρα.

ΤΩΡΑ γίνεται κατανοητό το γεγονός της επίσκεψης του Προέδρου ΠΟΥΤΙΝ στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ στις 28 Μάιου ανήμερα της εορτής του ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ του δια ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΑΛΟΥ και το μήνυμα που έστελνε από το ΠΕΡΙΒΟΛΙ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ στους νεοθωμανούς-χορηγούς του ISIS σχετικά με την μνήμη αυτού του ΑΓΙΟΥ της Εκκλησίας μας.

Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (Τέλη 9ου αρχές 10ου αι. μ.Χ.) προέβλεψε την άλωση της ΠΟΛΗΣ υπό των Αγαρηνών και μετά , την φοβερή  είσοδο των Ρώσσων μέσα σε αυτήν που στο διάβα τους  θα κατακόψουν και θα στρώσουν κάτω όλους τους αμαρτωλούς μέσα στην ΠΟΛΗ.

¨ Η Πόλης αυτή, αποκρίθηκε ο μακάριος, που κατέχει τα πρωτεία ανάμεσα σε πολλές άλλες πόλεις και έθνη, θα μείνει απόρθητη και ελεύθερη.

Τη φυλάει η Θεοτόκος «εν τη σκέπη των πτερύγων της», και με τις πρεσβείες της θα παραμείνει άτρωτη.

Πολλά έθνη θα πολιορκήσουν τα τείχη της, αλλά η δύναμις τους θα συντριβή, και θ’ αναχωρήσουν ντροπιασμένα. Απ’ αυτή θα πλουτίσουν πολλοί και θα απολαύσουν τα αγαθά της.

Ωστόσο κάποια προφητεία λέει ότι θα την αλώσουν οι Αγαρηνοί και θα σφάξουν με το μαχαίρι τους πλήθους λαού.

Εγώ όμως πιστεύω ότι θα εισορμήσει και το ξανθό γένος, του οποίου η ονομασία αρχίζει από το δέκατο έβδομο γράμμα της αλφαβήτου (Ρ).

Θα μπει λοιπόν και θα κατακόψει, και θα στρώσει τους αμαρτωλούς στο έδαφος…¨
Πηγή: βίος του οσίου Ανδρέου του δια Χριστόν σαλού, εκδ. Ιεράς Μονής Παρακλήτου oodegr.com http://anavaseis.blogspot.gr/ Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

Βλέποντας ολοκάθαρα και οι Ρώσσοι αυτή την βδελυκτή πράξη πιθανώς να ετοιμάζονται  για να στείλουν τις δικές τους ¨ευλογίες¨ για να έχει και χειροπιαστό αποτέλεσμα η τουρκική  τηλεοπτική σειρά «Αγία Σοφία – Χρόνος Ευλογίας».

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...