Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Όποιο θηρίο έρθει στην Ελλάδα θα έχει να κάμει με τον θηριοδαμαστή ΧΡΙΣΤΟ.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Στις ημέρες μας και ο Πατρο- Κοσμάς θα έμενε άφωνος. Ξαφνικά ο ΠΑΠΑΣ στην Ελλάδα για δεύτερη φορά από το 2001. Έρχεται για να μας προστατέψει από τα θεριά; Τι να κάμουμε που είμαστε γεωπολιτικό σταυροδρόμι και όλα τα θεριά της γης πάνε από εδώ πέρα δώθε .

Ποιο θεριό να πρωτονομάσεις  που πέρασε από το αλωνάκι αυτό και το μακέλεψε.

Οι τελευταίοι βάρβαροι-θεριά  λέγονται τζιχαντιστές και συμπεριφέρονται σαν γνήσιοι απόγονοι των σταυροφόρων της Δύσης.

Έτσι αποφασίσαμε να ζητήσουμε βοήθεια από τον ΠΑΠΑ για να σταματήσει  το ανθρωποκτόνο έργο τους  και να λυθεί  το προσφυγικό- λαθρο μεταναστευτικό  πρόβλημα που ταλαιπωρεί την περιοχή .

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ:

Συνήλθε σήμερα Τρίτη, 5 Απριλίου 2016, στην πρώτη Συνεδρία Της για τον μήνα Απρίλιο, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Κατά τη σημερινή Συνεδρία: 

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος επικύρωσε τα Πρακτικά της Εξουσιοδοτήσεως.

Κατά τη σημερινή Συνεδρία η Ιερά Σύνοδος ενημερώθηκε από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για τα κάτωθι:

Σε απάντηση των επιστολών που απηύθυνε τον μήνα Μάρτιο η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τα θεσμικά όργανα της Ευρώπης, το Π.Σ.Ε. και τους επικεφαλής των Ορθόδοξων και άλλων Εκκλησιών, ώστε να ευαισθητοποιηθούν για το προσφυγικό πρόβλημα, άνθρωποι με υψηλές αρμοδιότητες και κοινωνική επιρροή, ο Μακαριώτατος δέχθηκε την επίσημη ενημέρωση και από τις αρμόδιες αρχές του Βατικανού.

Στον Μακαριώτατο μεταφέρθηκε η επιθυμία του Πάπα Φραγκίσκου, να επισκεφθεί την πατρίδα μας.

Σκοπός της επισκέψεώς του, όπως υπογραμμίστηκε στον Μακαριώτατο, είναι η συμβολή του Πάπα στην ευαισθητοποίησή της παγκόσμιας κοινότητας για την άμεση παύση των πολεμικών συγκρούσεων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής που πλήττουν σφόδρα τις χριστιανικές κοινότητες, αλλά και στην ανάδειξη του μείζονος ανθρωπιστικού προβλήματος που έχει προκληθεί από τους απεγνωσμένους πρόσφυγες, οι οποίοι αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον στην ευρωπαϊκή ήπειρο. ΠΗΓΗ http://www.romfea.gr/

Μείναμε άφωνοι διότι όλη η διαδικασία αυτή των απαντητικών επιστολών στο ευρύ κοινό έμεινε άγνωστη στο προηγούμενο διάστημα.

Καλά τα έλεγε ο Πατρο- Κοσμάς

51. «Θὰ ἔρθη καιρὸς ποὺ δὲν θὰ ἀκοῦτε (μαθαίνετε) τίποτε».

56. «Θἄρθη καιρὸς ποὺ δὲν θὰ ὑπάρχη αὐτὴ ἁρμονία ποὺ εἶνε σήμερα μεταξὺ λαοῦ καὶ κλήρου».

Τρεις βαριές  πνευματικές κεφαλές στην Αγιοτόκο Λέσβο του ΜΑΝΤΑΜΑΔΙΩΤΗ.

Τι συμβαίνει τελικά;

Μήπως ανοίξει το στόμα του ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ στο Μανταμάδο  μιας και που είναι ζωντανός  κατά την πίστη μας και μας πει το ίδιο που μας έκανε γνωστό ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. «Τὸν Πάπαν νὰ καταρᾶσθε, διότι αὐτὸς θὰ εἶνε ἡ αἰτία»;

Και εμείς ακόμα θα ψαχνόμαστε ποιας αιτίας θα είναι πρόξενος;

Πάπας στην Κούβα: Υπάρχει κλίμα Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά στον κόσμο, αλλά οι άνθρωποι διψούν για ειρήνη. 20/09/2015 http://www.protothema.gr/

Aς πούμε ότι με το καλό έρχεται ο ΠΑΠΑΣ στην Ελλάδα και στην Λέσβο , συντρώει με τους πρόσφυγες, συνομιλεί με τα βάσανα τους , βγαίνει φωτογραφίες και έτσι με το κύρος του μας γλιτώνει από τους τζιχαντιστές της αιματοβαμμένης Συρίας και τους υποψήφιους βομβιστές- μακελλάρηδεςτων μεγαλουπόλεων.

Με τους λευκούς δαίμονες της Ευρώπης  από τους οποίους και ξεκινούν όλα μπορεί να μας σώσει;

“Τί νομίζετε σεις δια την Ευρώ­πην; Η Αφρική και η Ασία ονομάζουν τους Ευρωπαίους, «λευκούς δαίμονας». Επομένως, θα ηδύναντο να ονομάσουν την Ευρώ­πην: Λευκήν Δαιμονίαν. Θα την ωνόμαζον «Λευκήν», ένεκα του χρώματος του δέρματος, «Δαιμονίαν» δε, ένεκα της μελανότητος της ψυχής της... Ούτως, αδελφοί μου, ανέστη ως βρυκόλαξ εις τας ημέρας μας η σατανική Ρώμη, εκείνη η Ρώμη, προ του μεγάλου Κωνσταντίνου, η οποία εδίωκε με πυρ και μάχαιραν τους Χριστιανούς και ημπόδιζε τον Χριστόν να εισέλθη εις την Ευρώπην. Μόνον ότι η Λευκή δαιμονία έχει πέσει εις βαρυτέραν ασθένειαν από την αρχαίαν Ρώμην. Διότι, εάν η ειδωλολατρική Ρώμη, εβασανίζετο από ένα δαίμονα, η Λευκή Δαιμονία βασανίζεται από επτά πονηρά πνεύματα, δεινότερα από εκείνον τον δαίμονα της Ρώμης. Ιδού λοιπόν η νέα ειδωλολατρική Ρώμη, ιδού νέον μαρτύριον δια τον Χριστιανισμόν. Να ήστε έτοιμοι εις μαρτύριον δια τον Χριστόν εκ μέρους της Λευκής Δαιμονίας. ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΙΣΜΟΣ
κατά τον Γέροντα Ιουστίνο Πόποβιτς,  Νικόλαος Ζήσης
ΘΕΟΔΡΟΜΙΑ"
ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΔΙΔΑΧΗΣ
ΤΕΥΧΟΣ 4 . ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1999
http://www.impantokratoros.gr/root.el.aspx

Η θρησκειο-γεωπολιτική παράσταση ξεκίνησε στα νερά του Αρχιπελάγους Αιγαίου.

Το προσφυγικό ζήτημα προπομπός του Οικουμενισμού;

Πρώτα μας ήρθαν οι απόγονοι των σταυροφόρων με το ΝΑΤΟ, μετά ο ιστορικός ηγέτης των σταυροφοριών και στο τέλος θα μας έρθει και  ο Πούτιν για προσκύνημα.

Η  Ορθόδοξη Ελλάδα στο κέντρο των εξελίξεων  και στόχος των εχθρών της.

Και μετά έρχονται και τα άλλα λεγόμενα- προφητείες του Πατρο- Κοσμά;

42. «Θὰ ἰδῆτε καὶ τακτικὸ στρατό, θὰ ἰδῆτε καὶ ρέμπελο (ἀντάρτικο)· ἀπὸ αὐτοὺς πολλὰ θὰ ὑποφέρετε».

46. «Ἡ αἰτία τοῦ γενικοῦ πολέμου θἄρθη ἀπὸ τὴ Δαλματία. Πρῶτα θὰ διαμελισθῆ ἡ Αὐστρία καὶ ὕστερα ἡ Τουρκία».

64. «Τόσα πολλὰ θὰ γίνουν, ποὺ οἱ μανάδες θὰ γεννήσουν πρόωρα ἀπὸ τὸ φόβο τους».

89. «Θὰ ἔρθη καιρὸς ποὺ μιὰ γυναίκα θὰ διώχνη δέκα Τούρκους μὲ τὴ ρόκα».

90. «Τὸν Πάπαν νὰ καταρᾶσθε, διότι αὐτὸς θὰ εἶνε αἰτία».

110. «Δὲν θὰ φτάση στρατὸς στὴν Πόλι· στὴ μέση του δρόμου θἄρθη τὸ μαντᾶτο, ὅτι ἔφθασε τὸ ποθούμενο».

Σημείωσις: Οἱ προφητεῖες αὐτούσιες καὶ τὰ σχόλια στὶς παρενθέσεις ἐλήφθησαν ἀπὸ τὸ βιβλίο «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης κ. Αὐγουστίνου Καντιώτου. http://users.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/tributes/patrokosmas/profhteiai.htm

 Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...