Διὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστιν τὴν ἁγίαν καὶ τῆς Πατρίδος τὴν Ἐλευθερίαν

"Δεῦτε πάντα τά ἔθνη, γνῶτε τοῦ φρικτοῦ μυστηρίου τήν δύναμιν..."

Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

Αμερικανοί πράκτορες εξηγούν σε Τούρκους συναδέλφους τους, ότι.... «εδώ είναι Αμερική»

Κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων κατά του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν 
Μπορεί ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μην είναι συνηθισμένος να ακούει κριτική εναντίον του και να χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να φιμώσει την ελευθερία έκφρασης στη χώρα του, αλλά όταν προσπαθεί να πράξει κάτι ανάλογο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, έρχεται αντιμέτωπος ακόμα και με άνδρες των μυστικών υπηρεσιών.

Το στιγμιότυπο που κατέγραψε η κάμερα, δείχνει σωματοφύλακες του Τούρκου Προέδρου να προσπαθούν να διαλύσουν με τη βία ομάδα Κούρδων διαδηλωτών και Τούρκων δημοσιογράφων που καταδίκαζαν την πολιτική ΄Ερντογάν  χαρακτηρίζοντάς τον “φασίστα” και “δολοφόνο”.

Οι σωματοφύλακες του Ταγίπ Ερντογάν πλησίασαν τους διαδηλωτές και προσπάθησαν να σχίσουν τα πανό και να τους απομακρύνουν με τη βία. Τότε όμως επενέβησαν άνδρες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, που απώθησαν τους Τούρκους συναδέλφους τους, δίνοντάς τους να καταλάβουν “πως εδώ είναι Αμερική”. 

Ο διάλογος που ακτέγραφε ο φακός είναι αποκαλυπτικός, με τον Αμερικανό άνδρα των μυστικών υπηρεσιών να φωνάζει στον Τούρκο σωματοφύλακα “θα μείνεις εδώ (σ.σ. στην απέναντι πλευρά του πεζοδρομίου). Εδώ είναι Αμερική. Πρέπει να φερθείς ως ώριμος άνδρας”.

http://www.protothema.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...